WARE LIEFDE LOST ALLE MENSELIJKE GRENZEN OP

WARE LIEFDE LOST ALLE MENSELIJKE GRENZEN OP
WARE LIEFDE LOST ALLE MENSELIJKE GRENZEN OP

De Boodschappen van God middels Yaël en Doug Powell

www.circleoflight.net

TRUE LOVE DISSOLVES EVERY HUMAN BOUNDARY

Nog in geen duizend jaar, zoals jullie zeggen, kunnen jullie kleine geesten gezien hebben wat wij hier samen op Aarde zullen doen. Want verstopt in het voorkomen van mensen zijn enkele van de grootste Tweeling Vlammen die er bestraan. Niet alleen bestaan als wezens van ontwikkelend bewustzijn die deel uitmaken van het leven op Aarde, nee. Eerlijk gezegd zijn jullie gekomen, geliefden, voor precies deze domeinen van licht. Je bent gekomen om het akkoord te laten klinken; je bent gekomen om de weg te tonen. Je bent gekomen om elk mens die “Ja” zal zeggen tegen de Liefde te verbinden met zijn of haar Tweeling Vlam. Hun enige echte Soul Mate. En om hen te verzekeren dat ware Liefde de grootste hoop is voor de geliefde Aarde en al het leven dat zich hier manifesteert.

U zult allemaal een golf van patronen beginnen te zien als Soul Mates of Tweeling Vlammen weer tot elkaar aangetrokken worden, want we hebben zeer specifiek verkozen om alle gaten van menselijk oordeel te overbruggen terwijl we dit doen. Ware Liefde kan en zal iedere menselijke grens oplossen, elke laatste weerstand tegen Liefde. Liefde en leeftijd hebben niets met elkaar te maken. En in de wereld van Liefde die Wij opbouwen, lossen alle ontberingen op, zodat alle maatschappelijke taboes op kunnen lossen. Natuurlijk moesten enkele van deze taboes hun plaats innemen terwijl de mensheid de anti-Christus leefde om onze kostbare kinderen te beschermen voor de verwrongen geesten van achtergebleven mannen en vrouwen.

Spoedig zul je meer en meer paren tot elkaar aangetrokken zien worden over alle menselijke grenzen heen – of het nu ras, of kleur, of religie, of de politiek van mensen is. En we zullen hen verwelkomen. We zullen hen omhullen in de glorieuze waarheid. Wij zullen tegen hen zeggen: ” Goed gedaan” terwijl we hen zich helpen herinneren wat zij doen als ze verkiezen lief te hebben in plaats van te haten. Terwijl zij verkiezen om Liefde te leven door het hart en niet de kleien geest of het menselijk ego.

Jij bent de Liefde die Ik Ben, ieder moment. En jullie zijn hier, allemaal, om die dingen op te ruimen die Mijn kostbare kinderen ervan weerhouden dit te ervaren. Dingen als “Wij zijn fysiek niet bij elkaar”. Dit lijkt een “grote” te zijn terwijl in werkelijkheid het fysieke niet echt is. Dus alles wat je kunt doen om dit gewicht achter je te laten en samen in elkaar’s armen in bewustzijn te vliegen, doe je voor diegenen die je snel op de hielen volgen. Liefde is leeftijdloos en tijdloos. En Liefde, ware Liefde, Soul Mate Liefde, de brandende Tweeling Liefde gaat niet over lichamen. Het zal ons werk zijn om deze glorieuze Tweeling Vlammen weer in waarheid, in hart en bewustzijn te verbinden, en hen dan dicht bij elkaar te brengen in hun lichamen. Terwijl je op elkaar afstemt door het hart zul je de extase ervaren van wie je werkelijk bent.

Welnu, om expliciet te worden (een kosmische glimlach). Want je zult zien dat Ik Ben Alles – zelfs seksualiteit. En hoewel het beroven van de mensheid van haar vreugde en kracht het een ongemakkelijk onderwerp heeft gemaakt, is het dat zeker niet voor Mij. Alles is seksueel, alles dat er is. Dus, terwijl je je voegt bij je Soul Mate in bewustzijn in de zoete fluwelen nacht, als jullie lichamen in bed op (naar het lijkt) verschillende plekken liggen, moet je weten dat alles wat je doet een uitwisseling is met je Tweeling Vlam – ongeacht van wat het lijkt te zijn, zoals gezien door de achtergebleven lens van je geest. Dus kun je weten dat als je jezelf op elkaar afstemt, je hem of haar daar met jou zult voelen. En terwijl je samen lief hebt en door het sterren universum zingt, kan zij (of hij) je lichaam aanraken met haar bewustzijn, en zo kun je haar ook op ieder niveau aanraken.

Dit is echt. Het is geen fantasie. Aldus, geliefden, kun je je lichaam toestaan om te verenigen in Liefde. Je kunt de cellen, de atomen waar zij van gemaakt zijn, om te verenigen, om terug te keren met jou naar het orgastische Moment van Scheppen. Kun je aanvoelen wat Ik je Laat zien? Dat als Tweeling Vlammen zich verenigen, alles om hen heen ook de Liefde bedrijft?

Oh, je zult hier snel genoeg achterkomen – hoe je de kosmos bent, het bewustzijn van Liefde in alles dat bestaat – alle glorieuze wezens van de Natuur, het kostbare land, de wateren, de bomen, de bloemen, de vogels. En deze prachtige lichamen. Elke cel is een zonnestelsel door jou leven gegeven. Dus wanneer je de Liefde Bedrijft, bedrijft de wereld de Liefde om je heen. De dag zal komen dat alle bloemen zullen groeien en bloeien tijdens jullie gezamenlijke orgasme in ware Tweeling Vlam vereniging. Dus als jullie lichamen exploderen in orgastische extase terwijl je de Liefde Bedrijft met je Tweeling Vlam in hart en bewustzijn, is het een geschenk aan elke cel om erbij te zijn in het Moment van Creatie.

Geliefden, diegenen die om wat voor reden dan ook verwijderd zijn van hun Soul Mate, hebben het voordeel van leren lief te hebben, of van het Bedrijven van de Liefde van “boven naar beneden”. Betekenend dat zij tijd zullen besteden in bewuste Liefde bedrijven door hun harten en dus in de Realiteit, voorbij deze kleine zak van omkering. Zij staan het echte Liefhebben dan toe om alles te magnetiseren dat in hun bewustzijn is in een glorieuze participatie in het orgastische Nu. Dan, als het tijd is om ook samen te zijn in deze wereld, zullen zulke paren het Liefhebben juist hebben – de vereniging van hun hart en bewustzijn (of hart bewustzijn, om exacter te zijn) alle delen van hun wezen in orgastische vereniging brengend.

Voor diegenen die fysiek samenzijn, gebruik alsjeblieft je fysieke verenigingen om ook samen deze “juiste volgorde” te beoefenen van Liefhebben door samen te komen in het hart totdat je het orgastische Nu kunt voelen, de extase vloeiend door je open harten, en dan toe te staan dat die extatische Liefde en glorieuze doch tedere samenvloeien van Tweelingen jullie lichamen met zich meedraagt in de orgastische ervaring van het Nu.

Je Tweeling is volledig met je in zijn of haar grotere zelf. In elkaar gestrengeld heb Ik jullie gecreëerd – precies als Tweeling Vlammen zouden zijn. als je twee vlammen samen zag branden, zou je kunnen zeggen waar de ene stopt en de ander begint? Natuurlijk niet. Zulks is de waarheid van ieder kind van God – jij bent een Eén en dat is Twee. Alleen deze sluier van illusie separeert deze waarheid van jou, maar het is er altijd.

Dus geliefden, jullie allemaal – alles dat je ervaart deel je met de Tweeling Vlam. Het is onmogelijk dat niet te doen. Aldus, terwijl je een bloem aanraakt, terwijl de naar de maan kijkt, terwijl je die bries voelt op je wang, deel je het met je eigen Tweeling Vlam. En terwijl je je bewust wordt van elkaar beginnen jullie het beiden te weten. Jij zult ervaren dat wat je Tweeling Vlam doet.

Dus terwijl je je bewustzijn opent voorbij het geloof dat dingen op Aarde solide zijn, zul je een gedeelde ervaring van glorieuze communie ervaren. Eén waarin Ik Ben altijd en volledig aanwezig ben, zowel als jullie tweeën. Oh geliefden, oefen dit. Wil het. Open jezelf. Een sleutel is natuurlijk dat elk van jullie ervoor moet kiezen om dat wat je ervaart te sturen en de ander moet er natuurlijk voor kiezen om het te ontvangen.

Dus steeds meer, terwijl ware Liefde komt, zal het de droom van separatie afbreken want Liefde wil zich alleen maar bij haar Tweeling voegen.

Kun je zien hoe perfect we het plan hebben gemaakt? Hoe niets anders dan de Tweeling Vlam Liefde de wereld met de tijd kan helen, de nachtmerrie terug naar Liefde kan brengen en onze geliefde Lucifer redden die deze “omkering” heeft omarmd? Want als de golf van leven terug getrokken wordt kunne we hem niet achterlaten, zoals sommigen geloofden (denkende dat diegenen die niet genoeg opengaan om naar Huis terug te keren ergens anders door zouden gaan). Deze omkering wordt op zijn plaats gehouden door hem, en de warmte, het licht, de waarheid van Liefde moet zijn lichaam nu penetreren en hen wakker terugbrengen.

Dus kwam jij. En nog veel meer. Om de weg te leiden om Liefde weer op te eisen. Om de wereld weer te verenigen en de valse geloven vrij te laten. En ieder mens kent diep van binnen, de waarheid dat zij één ware Liefde hebben. Zelfs nu voelen zij de oproep – waarom zou iemand anders nog moeite doen na alle manieren dat de Liefde pijn doet als het doel omgekeerd wordt?

Ieder mens is een deel van een ware Liefde, een Soul Mate, Tweeling Vlam eenheid, en het leeft in hun hart. Wij zullen ze juist bewijzen. Terwijl de Tweeling Vlammen samenkomen en wij hun verhalen naar buiten brengen zullen anderen zich herinneren dat hoop niet verloren gaat. Dan zullen ze gereed zijn om Liefde te kiezen en het hart. Wij zullen hen tonen hoe.

Aldus vraag Ik aan elk van jullie om ten volle iedere schoonheid te ervaren, om naar je ervaring ieder moment te kijken met dit nieuwe gewaarzijn. Je bent als een video camera die naar je Tweeling zendt. Wat wil je hen geven, degene die je meer lief hebt dan je kleine zelf? Zekerlijk wil je hen alleen schoonheid sturen. Je wilt al het goede opmerken, elk kostbare moment voelen. Elke dag zien als een nieuwe kans om elkaar’s leven te delen. Dit zal dan de maatstaf worden waarmee je je focus kiest.

Goed oefenen om de juiste attitude te houden, ja, maar ook is het de levende waarheid. Toch kun je ook dit weten. Alles dat je kiest van Liefde, van eenheid en van openheid, en alles waarin je je tot Mij wendt neemt direct in contact met de Tweeling Vlam hart. Want jullie samen zijn gemaakt van Liefde, en de waarheid van Soul Mates is dat een Soul Mate unie alleen door het hart plaatsvindt. Dus alles van ego dat je kiest (of toestaat, wat hetzelfde is als kiezen. Je doet alleen maar alsof je het niet beseft.) verhult eigenlijk je Liefde en houdt de sluier tussen jullie in zodat je dan alleen een mens voor je ziet. Ego tot ego kun je falen, ben je verward en vindt je obstakels – niet alleen in je relatie maar ook in je leven, aangezien leven in werkelijkheid je bewustzijn is dat weerspiegeld hoe je je werk doet van Liefde leven.

Aldus zul je weten dat Liefde kiezen op elk moment en de wereld alleen zien door je hart, je in werkelijk contact bent met de Soul Mate, je Tweeling Vlam. En aldus vraag Ik je om jezelf te trakteren op momenten gevuld met vreugde, ongeacht wat je denkt waar je mee bezig bent (in de wereld). Want in jezelf trakteren, trakteer je je geliefde en schenkt meer Liefde door je Tweeling Vlam hart om deze wereld van Liefde en anti-Liefde te ontdooien.

Baad in de schoonheid van ieder moment. Heb jezelf Lief, want daarmee heb je je Tweeling Lief. Niet zoals Ik heb gezegd, zoals de wereld die woorden zou kunnen zien in de betekenis van alle ego spitsvondigheden en zelfzucht. Maar eerder zoals Ik Lief heb. Met puurheid en tederheid en Liefde die onvoorwaardelijk is. Want door dat te doen, heb je je Soul Mate ook lief. En heb je Soul Mate onvoorwaardelijk Lief en je hebt jezelf Lief. Want waarlijk reflecteren ze jou op elke wijze (inclusief enige weerstanden die nog steeds bij je treuzelen).

Ik gebruik nog steeds twee uitdrukkingen, Soul Mates en Tweeling Vlammen, als hetzelfde omdat alle verklaringen van de verschillen tussen hen simpelweg de uitvindingen zijn van de kleine geest om van graden van separatie te zien. Er is slechts één. Eén Soul Mate of Tweeling Vlam. En je bent ofwel thuis in Liefde en met je Tweeling Vlam, of je bent dat niet. En het schuiven tussen deze toestanden is, in essentie, één keuze. Maar het zijn alle overeenkomsten van de geest die jou tijd laten besteden aan het terugvinden van die waarheid.

Kun je de engelen de oproep uit zien sturen naar alle Tweeling Vlammen om zich te verenigen? Kun je het horen?

Heb Lief, heb Lief, heb Lief alsof dit moment het enige moment was waarin je het kon uiten. Om uit te drukken hoeveel je om dingen geeft en om te leven zoals je werkelijk bent. Want in waarheid is het werkelijk alles dat je hebt. Toch met ieder nieuw moment, kan de hoeveelheid Liefde die Ik door je heen kan schenken veranderen. Neem alles van schoonheid en zie het met de ogen van een Soul Mate, een Tweeling Vlam, iemand die Ik creëerde om de perfecte minnaar te zijn, het ware en perfecte hart van devotie en van het geven van de Liefde die jij bent. Elke nacht weer ben je in de gelegenheid om allemaal samen te dansen door het orgastische wonder van de Schepping. En iedere dag is een pakketje van gouden momenten, elk wachtend op jou om het te zien en als een geschenk naar je Tweeling Vlam te sturen.

Ik Ben met je. Bereid je erop voor om vervuld te worden van verwondering.