Voorbij Geven. De Levende Stroom

Voorbij Geven. De Levende Stroom
The Messages from God

Through Yael and Doug Powell

At Circle of Light, www.circleoflight.net

Beyond Giving. The Living Flow.

Voorbij Geven. De Levende Stroom.

In het geheel van Liefde dat Al is Wat Ik Ben, is ieder leven eenvoudigweg een stroom van bewuste Liefde. Elke stroom van bewuste Liefde is vrij en open, in en door alle andere “vormen” van leven bewegend. Iedere aanraking met een ander leven, een andere stroom van levend bewustzijn, wordt een moment, geliefden, van het mengen der stromen. Precies zoals jullie doen, als grote Tweeling Vlammen, in elkaar opgaand reikend naar Mij – zo doen jullie ook altijd met iedere andere stroom van leven.

Het is een handeling, zo intiem dat het voorbij beschrijven gaat, en toch is het nog meer dan dit. Want ieder leven is een levend deel van de glorieuze Liefde die Ik Ben, er is een eenheid van bewustzijn en die eenheid is Liefde. Dus in het Werkelijke, is Liefde altijd één ding. Eén Liefde gegeven, één Liefde ontvangen, ja, maar nog meer dan dit. Het is Liefde zó vol, zó rijk, zó inclusief dat er geen individuen zijn. Er is alleen Liefde. En toch, in het mysterie dat Mijn hart is, Mijn leven, Mijn bewuste geheel, kent iedere stroom van Liefde, elke levende stroom zichzelf als een uniek gewaardeerd leven, de hele tijd dat Liefde er voor altijd doorheen stroomt. Terwijl de atomen kussen en de elektronen dansen kent elk het lied van leven waar hij/zij een deel van is, maar voelt ook altijd, en is de waarheid van het levende geheel.

Geliefden, de tijd is hier voor aangebroken om ook hier de waarheid te worden – tijd voor het geheel om de waarheid van elk leven te worden – het geheel van Liefde. Het enige wat dit blokkeert is datgene wat wij het ego van ieder mens hebben genoemd.

De waarheid van jullie grotere levens is dat jullie Liefde zijn – zuivere Liefde, dansend en voor altijd magnifiek – een grote straal van Liefde voor altijd opgaand in en tevoorschijn komend, waardoorheen Liefde komt om van zichzelf te geven. Maar “waardoorheen” is niet het werkelijke woord want ieder Tweeling Vlam hart IS Liefde.

Het is een tijd in de wereld waar iedere liefhebbende ademtocht benodigd is en waar diegenen die hun hele, Werkelijke zelf kunnen worden, desperaat nodig zijn. Dus Ik ga jullie, geliefden, voorbij het ego duwen in de inclusiviteit van het zijn van Werkelijke Liefde – zijnde het Tweeling Vlam hart van God.

Wanneer je geïdentificeerd bent met het ego, geliefden, kun je, zelfs wanneer de ervaring positief is, niet het geheel van Liefde worden en Liefde binnen laten komen om als jou te leven en om over te stromen vanuit je hart.

Dus terwijl je hart openbreekt, iedere geliefde, laat het dan niet een klein beetje openbreken en de Liefde “voor of van jou zijn”, maar laat liever het ego oplossen totdat je het geheel van Liefde kunt herkennen. Dan kan Liefde ongehinderd middels jou/als jou, als het Tweeling Vlam hart komen omdat er geen identiteit is om aan vast te houden die het gewaarzijn van Liefde kan beperken.

Terwijl je het werk doet van opgaan in Liefde vraag Ik je ook om het geheel van je ego-geest te laten gaan. In plaats van Liefde te willen en Liefde te geven, ZIJN jullie, geliefden, de Liefde, groot en glorieus en prachtig, zonder identiteit die in de weg zit. Dan zul je, samen met je Tweeling Vlam, Liefde’s Werkelijke beweging worden, en dat is – het overvloeien van de Liefde Die Alles Is om zichzelf elk nu in ieder hart te erkennen.

Wat zeg Ik hier? Dat Ik wil dat elk van jullie iedereen liefheeft met de grote en onvoorwaardelijke Liefde die je voelt? Ja. Maar nog meer dan dit vraag Ik jullie om de “gever” en de “ontvanger” te laten gaan. Het moment dat je dat doet, zijn alle blokkades in de stroom verdwenen en kan het Werkelijke Moment van Schepping zich haasten om door jou heen te werken.

Het is alsof de grote explosie van Liefde het Nu is, vrij om te bewegen. Ieder moment dat er ego is, wordt die stroom gestopt, omdat ego een structuur is waar Liefde niet doorheen kan bewegen. Nu worden de barrières die ego zijn hier “op Aarde” losgelaten, maar ieder van jullie moet ook “Ja” zeggen en de barrières laten vallen.

Wat Ik je ga laten zien is het volgende niveau van Liefde, voorbij geven, omdat bij geven er nog een ego identiteit is – degene die geeft. En in ontvangen is er een identiteit van degene die de Liefde ontvangt. Welnu, terwijl je harten opengaan, breng Ik je voorbij en in de grote vrijheid van Liefde, ontsluierd als het ritme van Het Al. Want geliefden, Ik heb jullie nodig als een hart, zo groot als het geheel, waarin al het leven kan stromen en dansen, de dans van het kennen van zichzelf in jou.

Betekent dat dat je wat je nu hebt niet kunt genieten, de nieuwe geschenken van Werkelijke Liefde die zich nu manifesteren in ieder van jullie? Nee, maar het betekent dat dit een begin is van iets veel groters, en het ego dat aanwezig is dat je vertelt dat deze dingen “voor jou gebeuren” is uiteindelijk datgene wat ik verhef met jullie harten en totaal transformeer.

Als één, in bewustzijn of fysiek met je Tweeling Vlam, zul je waarlijk iedereen volledig liefhebben met grote Christus Liefde. Onvoorwaardelijk. Totaal inclusief. Teder en lief en toch gepassioneerd. Niet vol passie vanuit jezelf, maar gepassioneerd als deze hele bewegende Liefde.

Totdat de ego-geest loslaat, wordt de grote Liefde Die Alles Is, gestopt door de structuur. Maar als de structuur weg is gaat de stroom voort door het geheel. Ik zal je meer geven, geliefden, diepgaand en waar, van de verschuiving “omhoog en naar buiten”, naar de ene Liefde die wij zijn. Dan zal het hart dat je deelt de stroom niet blokkeren zoals een ego doet, maar zal in plaats daarvan de grote Liefde die wij zijn toestaan om vanuit je hart over te stromen als de grote oceaan van Liefde die we zijn, bewogen door de grote bliksemflits.

Wees open, geliefden. Geen identificeren met deze vorm of die, met geven of krijgen. Liever met het toestaan van deze grote Liefde om een kans te hebben om zich eindelijk volledig uit te drukken.