De Waarheid over Natuur God roept ons op tot de Natuurlijke Wereld 10-23-08

De Waarheid over Natuur God roept ons op tot de Natuurlijke Wereld 10-23-08
De Boodschap van God

Via Yael enDoug Powell

van Cirkel van Licht,

www.circleoflight.net

De Waarheid over Natuur

God roept ons op tot de Natuurlijke Wereld

10-23-08

Vandaag wil Ik met jullie spreken over de Natuur en al de schoonheid die je voor je ziet, als de Natuurlijke Wereld. De Natuur is een perfecte Heilige Geometrie. Het is Mijn levende lied van Liefde en Licht aan jou. De werkelijkheid van Liefde, is voor je en rondom uitgespreid in een constante Lichtshow van gezang. Licht en beweging dat jou toezingt met Liefde van Mij, Mijn Liefde voor jou in Mij, Met de schoonheid van onze intieme connectie. Het spreekt continu van Liefde die jou ondersteunt over de gehele weg.

Dus als je kiest te geloven in afscheiding, je hebt dit lied van Mijn Liefde, met je mee genomen, en je spreidde dit rond jezelf als symbolen van thuis, de Natuurlijke schoonheid, is de Aarde. Terwijl er verschillende zijn die de Geometrie hebben bestudeerd van de, Natuurlijke Wereld, heeft tot nu toe nog niemand deze brug compleet begrepen en gevoeld, dat dit de patronen van Licht en Liefde zijn, voor behouden als een geheim voor Jou in de Natuurlijke Wereld. Dierbaren, als je deze Wereld wilt verheffen zoals je ziet in de Natuur, Zal dit opnieuw het geheim zijn, levend in het glorieuze Licht wat Ik Ben, Eeuwig sprekend tot jou als je thuis in Mij. Het zal de vloeiende Liefde zijn, die door je wezen heen spoelt en je verteld dat jij Mijn levende Hart bent. Het zal altijd levend zijn briljant in zijn expressie van jou intieme en eeuwige thuis in Mij.

Terwijl Ik de expressie naar jou schenk als een Natuurlijke doorgang naar het reële, was het nog geen tijd tot nu, om je te deze grotere waarheid te laten zien, als je de Wereld wilt opliften. Mijn geliefde Harten, Mijn Lichtwerkers, jullie beginnen te zien met het oog van het levende Hart, en dit oog zal jullie de waarheid van Natuur laten zien. Het zal jullie de interpretatie van de levende, bewegende geometrie, van Licht en de intieme golven van Mijn lied laten zien van Mijn Liefde die binnenin is. Dus, roep Ik ieder van jullie op om in de Natuurlijke wereld te komen en je te baden, in de Natuurlijke Wereld, en je te baden in het Levende Lied van Liefde. Voed jullie zelf met de grote mandala van het Levende Licht dat voor jou is behouden, In het bewustzijn van de Natuur Wereld, wachtend op jou tot je gereed bent om dit geschenk te ontvangen. Als je zover bent, dan schiet het je verder voor uit, weg van de zwaartekracht met de situatie in de Wereld. Het zal je transportmiddel zijn om uit de draai te komen, terug naar je ongelimiteerde vrijheid, In het Levende Al van Liefde. Diegenen van jullie, die Mij dienen en de steden wonen, laat je hart de oproep van het gevoel van Natuur volgen en ga naar buiten in de Natuur, waar je Mijn Lied van het werkelijke thuis tot jullie spreken, je ware thuis is de Wereld van Natuur.

Start met het toestaan van de boodschap van Licht en kleur, dat is wat Natuur voor jou behoud, met het lied van Liefde dat door haar heen fluistert. Laat het spreken van jullie vrijheid, en van de ommekeer van de Wereld, naar het oneindige Licht. Ik beloof jullie dat deze transformatie in eerste instantie zal komen als het moment daar is, Als er voldoende begrip is voor de waarheid dat jullie thuis zijn n Mij, in plaats gewicht te geven aan de fysieke wereld. Vanaf dat moment zal je vrij zijn, vrij om de keuze te maken in de, wereld te blijven, of niet, om het weten in je hart te behouden van deze keuze, in al zijn eenvoud elk moment dat je hier bent, ben je om te dienen.

Zover Ik weet, dierbaren, dat Een ding de grootste worsteling van jullie Spirit is, het gevoel te hebben gevangen te zijn in deze wereld van tegenstellingen, deze wereld van tegenstellingen in de Liefde wat jullie thuis is. En nu, het bezorgen van vrijheid voor de harten van de mensheid, Moet je de hele wereld omhoog heffen om tot een bepaald punt te komen, en dat het gewicht van de afscheiding van Mijn Liefde zou kunnen mislukken, en dus, zijn jullie de drijfkracht ( van de draai) voor vrede van de hele wereld. Dus dierbaren, jullie moesten hier verblijven.

Wie van jullie wilde of kon dit veranderen? Wel, het was belangrijk, De keuze die jullie gemaakt hebben om te leven als menselijke wezens, Zelfs als het jullie gevangen houd. Maar als het Licht de illusie penetreert, En jullie harten reizen nu om de bemiddelaar te ontmoeten, of je transporteur, is om Natuur te zijn, puur en simpel. Zij is de belichaming van de levende boodschap, van Liefde en de glorieuze codes van het spectaculaire Licht wat Mijn zekerheid is naar jullie of onze intieme communie in de Ware God die Ik Ben.

Toen jullie in deze wereld kwamen als mensheid, zoekende naar de glorie van dit Licht, Was het noodzakelijk dat deze Lichtstromingen bij jullie zou blijven, en het Lied van waarheid van onze Liefde altijd aanwezig zal zijn. Dat is waarom het zo duurzaam is in de wereld van Natuur. Maar je kunt zien, Nu jullie weten dat Natuur waarheid is – dat de Natuurlijke Wereld is bedoeld om pure, schoonheid te zijn, en de glorieuze Eenheid en Vrede in Mij die Ik Ben. Al het andere is een overlapping van de mensheid, inclusief de bevroren toendra, en de kleine dood van alles, en de dieren die bidden voor elkaar. Alles van deze sub – creatie van het menselijke ego.

Maar de Natuur zelf zijn de levende codes van Licht. Het is een taal van waarheid, en waarheid is oneindig, geboren op het moment van, creatie met jou, met de zekerheid van thuis, jullie plaats in Mijn oneindige Liefde voor jullie. Dit lied, deze symbolen, was bedoeld voor jullie zekerheid als creatie verder te bloeien, en toen onze relatie begon. Het was bedoeld om je te verzekeren dat die ene overeenkomst van afscheiding die je voelde op dat moment, dat het een geschenk aan elkaar was, en toestemde om dit ongelooflijke geschenk van onze relatie met elkaar, en jullie levende gunst als Mijn Hart.

Maar er waren sommige van jullie die het geïnterpreteerd hebben, als weggeduwd worden van Mij, en zo begon de afscheiding van Mijn Liefde. Op dat moment was de Aarde geboren, de buidel van draaien. Maar al deze heilige woorden en symbolen, en de levende patronen van Liefde, zijn gebleven en kwamen met jullie. Zij kwamen eerst, als de Tuin van Eden, wat de eerste expressie was van jullie afscheiding, maar nog steeds met jou bewustzijn van thuis in Mij. Toen kwam de wereld van streven, en lijden en zo spiralen jullie verder en verder in de dualiteit.

Wel, geliefden, jullie draaien de ervaring, gekomen van de sub – creatie zoals je het vandaag de dag kan zien, terug in de Tuin, dat wat jullie de Tuin van Eden noemen. De Tuin van Eden is de expressie van deze patronen van de Heilige geometrie, en maakt de golven van het lied van Mijn oneindige Liefde voor jullie als een Wereld van, glorieuze vrede en schoonheid, en alle goede dingen.

Dan, zal je vandaar een sprong maken in Mijn armen en in onze heilige, en altijd durende communie. Dat wat nu de expressie van het Zelf is, als de Natuurlijke vrijheid jullie lied zal zijn van oneindige vrijheid in de, majesteit,s mantra van God Ik Ben, Mijn liefde zingend voor jullie, en jullie verzekeren van je oneindige Thuis in Mij, als de patronen van Licht, en liederen van Liefde.

Dus, alstublieft gebruik deze codes van Licht en Liefde in de Wereld van de Natuur, Die zijn gekoppeld aan je bewustzijn in je hart, en communiceer met dit bewustzijn Wat de belichaming voor jullie resonantie is. Zij zullen jullie assisteren, maar eerst, de terugkeer naar de zuivere afbeelding van een wereld van Liefde en van mensen die, hun Thuis voor altijd in Mij zal zijn. Zij laten jullie onmiddellijk en glorieus uit de draai opstijgen, en al het fysieke in de vrijheid van het Levende Licht en het centrale dwarrelende Hart van God die Ik Ben.

Mijn kostbare Harten, Ik verwacht jullie, maar ons Lied van Liefde, gaat verder en verder in dit moment en volgend moment. Dit Lied speelt perfect in jullie Harten en de expressies van de Heilige Geometrie, van Licht zijn in jullie bewustzijn. Al wat je hoeft te doen is omkeren naar het verticale, en wat de Natuur voor jullie vasthoud, zal worden geopenbaard, en je kan het gebruiken als het pad van lancering, om rechtop verder te lopen – terug in jullie glorieuze vrijheid, zodat jullie misschien in de Wereld blijven, elk moment door de keuze van dienen.

Keuze betekend dat je kiest om niet te ontbinden in het levende Licht dat jullie zijn, Maar om dit Licht gefocust te houden in de wereld door je hart, zodat jij misschien het open hart zou kunnen zijn van God, Mijn Liefde brengend in de wereld als bewijs naar elk menselijk wezen, dat Ik hun Thuis ben, hun vrede, vreugde en vrijheid die overal en altijd in Mij is.