God roept nu iedere LichtWerker op voor spirituele dienst

God roept nu iedere LichtWerker op voor spirituele dienst
God roept nu iedere LichtWerker op voor spirituele dienst – om een Net van Licht te bouwen, de hele wereld omvattend en in harmonie met onze ontwakende harten vibrerend, zodat we deze wereld terug naar Liefde kunnen schuiven. Onze Geliefde Schepper opent nieuwe paden naar overvloed voor ons zodat we vrij kunnen zijn en beschikbaar om te dienen. God vraagt ons om onze harten af te stemmen op de resonantie van onbegrensde overvloed, en op de bewuste verbinding met onze Tweeling Vlam ( de grootste overvloed die er is! ).

Het Net van Licht zal gecreëerd worden door de toewijding van de Liefde van Tweeling Vlammen, die God en de mensheid dienen. INDIEN JE GEREED BENT VOOR OVERVLOED zodat je kunt focussen op je spirituele werk, en indien je God’s oproep voelt om je met je Tweeling Vlam te verbinden, verken dan alsjeblieft de bovenstaande website, www.netoflight.com. We nodigen je ook uit om www.circleoflight.net en www.unitingtwinflames.com te bezoeken.

(Het Net van Licht wordt in Nederland gesteund door het Centrum voor Innerlijke Vrede (www.kristalzout.com), dat ook de Boodschappen van God vertaalt voor de Circle of Light. De informatie over dit nieuwe programma moet nog vertaald worden, maar als je daar niet op kunt wachten ben je van harte welkom om in het Nederlands te mailen naar info@kristalzout.com.)

(The Net of Light is supported in the Netherlands by the Centre for Inner Peace (www.kristalzout.com), who also translates the Messages of God for the Circle of Light. The information of the new programme will have to be translated as yet, but if you cannot wait to know more you are most welcome to mail us in Dutch at info@kristalzout.com.)