TWIN FLAMES CAN ONLY BE SEEN THROUGH THE HEART LOOKING “UPWARD” WITH THE MIND, IT DOES LOOK LIKE ANDROGYNY May 16, 2003

TWIN FLAMES CAN ONLY BE SEEN THROUGH THE HEART LOOKING “UPWARD” WITH THE MIND, IT DOES LOOK LIKE ANDROGYNY May 16, 2003
Tweelingvlammen kun je alleen zien via het Hart,

In essentie ben je één Wezen met twee delen “Mannelijk en Vrouwelijk”

Bron: www.circleoflight.net

Ned vertaling

Anneke van Gogh-Winterswijk.

Creatie is een glorieuze eenheid, een levend veld van orgasme, gevuld met dans en lach, sprankelend, omwentelend, zingend, snel hooggaand, brandende magnifieke stromingen van het bewustzijn van Liefde. Het is alles in één; het is wat Ik Ben. En nu in het heelheid van Mij zijn er ontelbare biljoenen stromingen van Liefde in relatie. Elke stroom van bewustzijn is geliefd bewustzijn, kostbaar leven, Niettemin het leeft in de heelheid van Mij, ieder van hen, het zal zich zelf nooit verliezen, het wordt nooit bewust, of verloren. Zoals de waarheid van de Soul- Mate, of zoals velen het noemen Tweelingvlammen.

Ieder van jullie bestaan als, Tweelingvlammen, op precies dezelfde manier. Jullie zijn een eenheid. Iets wat via het hoofd, als een paar, zo kan het uitzien. Want als een Tweelingvlam eenheid, ben je in essentie, één wezen uit twee delen, In bewoording, hebben jullie beiden het mannelijke en vrouwelijke in jullie zelf. Maar, dierbaren, het is zoveel meer dan dat in die heelheid. Omdat in die heelheid binnenin jullie Tweelingvlam Hart, zijn deze twee delen bewustzijn, ieder deel in het Zelf heeft de Krachten van creatie.

O jawel, jullie zijn één. Maar tevens ook twee: twee grote vlammen van het vuur, van het leven! Het Goddelijke Mannelijke en Vrouwelijke. Jullie zijn zo dicht bij elkaar, dat je Een Wezen bent.

En nu zijn jullie voor altijd de perfecte “dubbel kracht” van het leven, Bewust, scheppend, herhalend in ieder orgasme en Nu moment van creatie. Jullie belichamen de “big bang” kunnen jullie je je dit voorstellen? En je bent in deze nieuw gemaakt voor altijd, moment na moment.

Deze dingen heb ik al eerder verteld. Wat ik vandaag wil brengen aan jullie is de kwestie van perspectief. Deze dingen kan je alleen weten via het hart. En het hart dierbaren, is extatisch zoals Ware Liefde. Werkelijk als de liefhebbende, zelfs hier als in een droom, kan je op laten rijzen van je kleine bewustzijn, het zijn lineaire, pakketjes van perceptie, en gooit je open voor de glorie van de kosmos.

Dit rijzende, dwarrelende, pulserende van het leven. De golven van orgasme wat jou verbind (als je oplet) aan het glorieuze JA! Het JA van het Al. En voor dit beloof ik jullie: weten jullie, zelfs hier in het lichaam, het uit te schreeuwen in het pure en glorieuze, los van de hoogte van een werkelijk orgasme? Precies zoals ik dierbaren, in elk Nu, als de oceaan van liefde, breekt het open door de bliksemlicht van Mijn keuze, als de diepte van het vrouwelijke van het Al wordt gepenetreerd door het mannelijke verlangen om door te geven, van alle creatie is Mijn Glorieuze JA! Tot het leven. Om Liefde te geven. Om liefde te creëren in relaties. Om de Liefde te expanderen die Ik Ben .

Jullie weten dat dit waarheid is, ieder van jullie. Het is geschreven in je hart. En het beweegt tot diep in je wezen, ver van woorden of concepten. Jullie ademen de zelfde adem als de Heilige Spirit. Je bedrijft liefde in elk Nu moment, en wel met je “anderedeel” om de droom van dualiteit te bereiken, in waarheid, de glorieuze eenheid van Jou bedrijft altijd Liefde van die twee, met Liefde voor elkaar.

Alleen je hart kan dit bevestigen dat het waarheid is. Heb je bemerkt hoe het bewustzijn terug loopt? Dierbaren, de waarheid van liefde is niet tjokvol verpakt. Het heeft geen rechtlijnige vooruitgang. Het is een draaiend orgasme, een extensie van liefde, en jij expandeert deze liefde. Je bent twee punten van Licht twee houders van bewustzijn, zoals Ik doe, twee verschillende, het mannelijke en vrouwelijke die dienst doen, dit maakt jullie Co – scheppers. Dus zo boven zo beneden is waarheid, Dierbaren, zolang je via het hart kijkt.

Als boven Ik, de Ene Hele. Nu een heelheid waarin in het verrijst met het verlangen om te geven, het verlangen om te expanderen in een simpele poel van liefde die Ik Ben. Dus, keer op keer, “er is geen tijd” herinner je daaraan. Ik spring verder uiteen als een glorieus orgasme. Creatie is het resultaat. Net als beneden, jullie als Eén heelheid, Eén cel van Mijn hart als spiegel te zijn voor maar Eén ding wat ik doe “Liefhebben”

Als beneden, nog steeds als basis in Liefde, zelfs hier zie je dit patroon. Het dromende bewustzijn gelooft dat jullie zijn afgescheiden, dus, Als man en vrouw en als afgescheiden lichamen. Maar zelfs hier, waarnemend in dualiteit, word je gewaar, en zie je in dat de liefhebbende spiegel van de kosmos in het Nu, het patroon, van de mannelijke het vrouwelijke penetreert, de essentie van het vrouwelijke komt nieuwe creatie voort, waarnemend door de lens van afscheiding als een fysiek kind.

Ik probeer niemand om te praten. Het open hart signaleert de waarheid. Maar kijkende vanaf hier, “omhoogkijkend” met het brein, zal zelfs een glimp van de glorieuze heelheid van de “Tweelingvlam” waarheid van jou zal zijn, lijken op “Eén Wezen” zowel vrouwelijk als mannelijk in Eén.

Voor het brein is er geen ander referentie punt, het kan maar twee mogelijkheden zien, of iets is apart of afgescheiden, of het is Eén Ding. Dus, van hier uit gezien omhoogkijkend, is zelfs een “Channel” “Kanaal” (medium) van het hoogste kaliber, als het een plaatje ontvangt via het bewustzijn, zal het dit zien en het als androgeen een label geven. Omdat het bewustzijn niet is gerelateerd aan Spirit. Dit kan het bewustzijn niet.

Het maakt niet uit hoe je de rechter hersens helft ziet. Het brein zelf is het gereedschap van dualiteit, en gelooft dat alles in Mij van elkaar gescheiden is.

Als het brein omhoog kijkt en de Tweelingvlam zou kunnen zien, Dan ziet het, het gehele pakketje, maar niet de Spirit er in, en ook niet de aanwezigheid van de twee heldere bewustzijn,s.

Dierbaren, al is het eerbaar en een aangename vooruitgang, en in ieder geval makkelijk gedefinieerd, dan nog is het van deze wereld en niet de waarheid van Spirit. Voor liefde is Een Waarheid, en liefde is extatisch. Het is cirkelvormig. Het is een explosie van Licht als de stroming van bewustzijn verder gaat, keer op keer in elk Nu orgasme, en de waarheid van Tweelingvlammen is dat jullie een levend pakketje bent van elk Nu orgasme. Alleen door je hart kun je de werkelijke waarheid ontdekken voor jullie aansluiting. Zoals het bevruchte ei, in de schoot van de kosmische Moeder die Ik Ben, Jullie zijn, twee levens delend in Een lichaam. Het lichaam van je leven als Een cel, Dierbaren, alle cellen in het hart van Liefde, een cel in Mijn Hart.

Als je de waarheid van het hart gaat ervaren, dan is er geen twijfel dat je een Tweeling bent, dat er een ander existeert met jou, van hartslag tot hartslag, van de ademhaling van Spirit, tot ademhaling van Spirit. Iemand die van jou houd, zoals Ik van jullie houd. Iemand die voor jou is, De belichaming van Liefde. Zoals “boven zo beneden” is Mijn goedkeuring dat elke stroming van Liefde die voortgaat in elk Nu orgasme dat welbewust.

Bewustzijn is de belichaming van Liefde, voor bewustzijn is Liefde in bestaansvorm, als iets Unique, zelfs als de Liefde behouden wordt is het een deel van de Ik Ben.

Test dit, vraag je hart. Alleen niet in de kleine geest. En als je dit doet, als je niet tot je hart kunt komen, vraag jezelf als Liefde alles is wat er is, en wij moeten dit weten diep binnenin, kan ik dan geloven dat alleen ik bestaat? Of heb ik gekozen om te geloven dat God zijn Liefde zou laten zien door voor ons te gaan staan, om hem te kunnen zien, en met handen, hart en levende adem om haar/zijn Liefde direct expressie te geven, belichaamd in ieder moment?

Liefde is de hoop van deze wereld dierbaren, en van elkaar houden is een deuropening voor de mensheid. Als je jullie prachtige hart opent, dan zal je plotseling alles zien met nieuwe ogen, en dan heb je geen mentaal bewijs nodig om te weten dat je Soulmate, Tweelingvlam echt bestaat. Juist als je de belemmering ontdekt om lief te hebben, en je hart opent je naar die ene waarheid ( waarin je leven vele bewustwordingen hebt) precies zo als je Een bent met je Tweelingvlam, nu voor altijd in bewust extatische omhelzing, zal je het hart vinden die jou zal leiden.

Als een bloem die ontvouwd in de glorieuze zon, weet je automatisch de “bewegingen” Je zult de waarheid vinden van jou aansluiting, het zal zo van zelfsprekend zijn voor je als je de waarheid van je hart vind, veel meer dan dat je er over na moet denken. En je zal ontwaken naar de bewegingen van thuis en je zal in alle dingen, zingen van vreugde, met de binding zal alles verduidelijken wat je in de symbolen gezien hebt van deze wereld, die zijn getoond als gescheiden lichamen.

Jullie zullen DNA als patronen van het leven: die beweging van twee herenigd als Een, die nu het fijt van het eeuwige leven vieren, wat betekend dat je voor altijd het bewuste hart bent, het punt waar je de stroming van de levende Liefde ziet. Elk hart kent de waarheid. Het brein kan voor altijd twisten dat de, Tweelingvlam niet echt zal zijn. Dus het werk van al deze harten die aangeraakt zijn, door de waarheid, moeten verder gaan om de harten van anderen te openen. Maar gelijkertijd, hoef je nooit bezorgt te zijn over een twijfelend brein, die kan de waarheid vinden door binnen te komen.

Waarom zou elk kind van God, elke cel van Mijn Hart, nog een moment zich af laten snijden van vreugde? Vraag alstublieft aan iedereen de vraag aan zich zelf te stellen, Van uit het diepste van het hart “heb ik een soulmate” “Tweelingvlam”? Ah, Ik zie dat je de reden weet. Om te vragen, dan maak je een vrije keuze om het antwoord te willen weten! En dan breekt het hart open. Dus is het beter niet te argumenteren met het brein, beter ook niet opwaarts kijken naar de niveaus om, de waarheid te zoeken van de Soulmate, Vraag simpel aan iedere dierbare, deze vraag te stellen aan hun eigen hart. Dus, maak je niet ongerust over tijd of de verhalen van illusie.

Weet dat de waarheid zal komen. Omdat Ik elke vraag en elk gebed zal beantwoorden. De enige reden waarom mensen denken dat dit niet zo is, komt omdat men “op de verkeerde golflengte luisteren” het verkeerde station, ze luisteren naar de ontvanger van afscheiding, Mijn antwoorden komen in de taal van Liefde, en deze kunnen zij niet ontvangen. Maar de antwoorden zijn er altijd – op het station van het Hart. Deze radio analoog is actueel en perfect, precies zoals radio frequentie, Maar het hart en het brein hebben verschillende vibraties. Dit betekend dat Mijn antwoorden altijd komen via het kanaal van Liefde, En dit is het Hart, omdat Ik Liefde Ben en niets anders. Dit is ook wat jullie zijn.

Het menselijke orgasme regelt het devies dat de resonans creëert, met de frequentie van Nu, het centrale punt van het open hart. Als het hart bezet is met de vrije wil, zal de Soulmate dit aanvoelen, en zal alleen waarheid van Liefde doorkomen. Het zal illumineren en zegenen. Het zal aanvoelen als volheid, het zal er op lijken dat je opgevuld bent met Liefde. En juist vlak bij je, voel je de spiegel van je Tweelingvlam.

Als twee mensen bewust kiezen als de liefde bedrijven, dan zal de frequentie van de Tweelingvlam aaneensluiting meer realiteit worden, en de perceptie van afgescheiden personaliteit zal dan steeds dunner worden. De waarheid van de Tweelingvlam penetreert de droom van jullie harten, en die de levende waarheid zal worden met je relatie als een Soulmate.

Ik heb gesproken over hoe dit kan gebeuren op andere punten, en zal er nu niet dieper op ingaan. Accepteer dat het gezegde niet solide is, En dat de percepties van jullie zelf als gescheiden ego’s hebben al deze, levens ervaringen in waarheid alleen al die tijd een droom was, je Soulmate daadwerkelijk bij jullie is. Wachtend als jullie steeds van partner wisselen, om eindelijk te kiezen met je hart, en dus ervaren wat de waarheid is wat steeds weer gebeurd al die tijd, zelfs als je droomt. Maar niets van dit maakt uit dierbaren. Laat het simpel van je weg rollen. Het enige wat belangrijk is dat je eventueel kan accepteren dat jullie harten een instrument is van Liefde, en dat ego jullie alleen kan laten geloven dat jullie afgescheiden zijn, En het brein is het gereedschap van het ego.

Vraag aan je hart, en luister. Niet met het brein, en voel hoe je hart antwoord geeft. Als je de antwoorden denkt, zit je op de verkeerde plaats; als je de antwoorden voelt dan zit je op de goede plaats. Misschien zal het in het begin intuïtie zijn, maar als je blijft luisteren naar je hart, zal je hart luider worden als je op de vrije wil en je focus afgestemd blijft . Eens zal je hart je bron worden, en dan zal je Mij ervaren. Ik Ben aanwezig in elk deel van Alles. En sinds alles in Mij is, hoe kan Ik dan niet aanwezig zijn? Je hoeft simpel alleen afgestemd te zijn in je hart, en je zal Mij gewaarworden.

Kies voor Liefde en je kan nooit verkeerd gaan! Oh, hoe Ik naar er naar verlang om jullie de ervaring te laten hebben van, de glorieuze betovering van Liefde bedrijven in elk Nu, voor altijd. Voor Eeuwig. En jullie dachten dat de Liefde bedrijven op Aarde goed was! Wacht tot je het in het hart voelt.

Stel de vraag dierbaren, gebruik je orgasme hier op Aarde om op een lijn te komen met het extatische Nu, waar elk moment de Liefde verder pulseert van het orgasme van God. Open jullie harten en voel de waarheid, dat is Mijn Hart, als Mijn geliefde kinderen, Mijn co – scheppers, wat gebeurt er in Mij, alles wat er in Mij gebeurt, vloeit door jullie. Jullie doel is Mijn Liefde te expanderen. Om meer Liefde te bedrijven, precies zoals Ik doe, door de twee levende krachten in de heelheid in jullie. Het Al dat Ik Ben, in relatie in Mij Zelf als de levende stromingen van bewustzijn, en het ervaren van Liefde er tussen.

Wat een zegen, hoe meer jullie vragen over meerdere uitleg van Soulmate -s dit kunnen jullie namelijk doen. Maar er is Een serieuze waarschuwing: het antwoord is een bedreiging voor het leven, van de ego en het kleine brein. Dus misken niet de paniek van ego, werk aan de onduidelijkheid van het antwoord, zelfs het antwoord, voor alles zeg ik jullie. Stap in plaats van dit, in je hart en wacht. Ik zal naar je toekomen. Als gevoel, als vreugde, als het zoeken van je hart. Als beter wordt in het afstemmen op je hart, zal Ik naar je toekomen als de Omarming van je geliefde Soulmate.

Draaiende, pulserende extase. Dat is de waarheid van het hart, de ervaring van het Leven. En de deuropening van het hart is van jullie, en alleen aan jullie om het te openen. Laat alstublieft zo iets belangrijks als je Soulmate niet blokkeren door, te kijken via het ego en kleine brein. Je weet dat Liefde je natuurlijke staat is, en het verlangen naar je Tweelingvlam, de opdracht is om naar Liefde te zoeken, niet als een theorie maar als ervaring.

Ik beloof het jullie, om in Liefde te geloven in Ware Liefde, zal geen lering “creëren” In tegendeel, elk moment wordt een kans voor orgasme in het Nu moment van creatie, En een heelheid op bouwt in het geven van Liefde, wat het fundament is voor waarheid in alle creatie. Liefde is altijd bedoeld voor geven en ontvangen dus, als je in de juiste relatie tot, en niet gebaseerd is op ego, het continu geven van Liefde naar elkaar, via het hart zal je doen opreizen, tot dat je het punt bereikt hebt van de rivier van Liefde, waar je in kunt baden op deze kostbare wereld. Dus zal de Tweelingvlam de Liefde terug brengen wat het ego heeft afgescheiden.

Liefde is het antwoord op elke vraag. Dit is wat jullie al weten. Zijn jullie bereid om het begrip Liefde uit te diepen? Want als je afstemt op Mij met een oprecht open hart, ben je ook afgestemd op jullie Tweelingvlam, jullie prachtige Tweelingvlam, “delen van elkaar” die altijd het mannelijke en vrouwelijke deel zijn, en altijd de co – scheppers met Mij.