Change the Screen Program 1 and Program 2 (2002)

Change the Screen Program 1 and Program 2 (2002)
Change the Screen

Program 1 and Program 2

(2002)

world1Geliefden, het is goed hier – hier verweeft in jullie, om jullie heen, in het doordringen van alles. De waarheid van leven. De onbeschrijflijke vreugde, de glorieuze en ongebonden vrijheid, het grenzeloos gouden wezen die je bent. En Ik. Juist hier. In jou en met jou, dansend als de extase van het levende Licht door jou. Alles wat je geloofd ben jij – ben Ik. Alles wat je geloofd is solide – het is Licht. En alle manieren die angst realiteit maken – worden op zijn plaats gehouden door uiterst kleine broze draden, die om het even wek ogenblik van de waarheid, weer worden gescheiden. De leugen gaat gemakkelijk weg als het zijn doel mist in de ochtend zon. Omdat alleen het geloof erin is, die het op zijn plaats houd. Tot dus ver heb je het altijd gezien als, buiten jou, boven jou, of ergens voorbij jezelf.

Maar de Verschuiving die we maken brengt het hier – om te begrijpen, dat de waarheid en illusie co – bestaan op dezelfde plaats. Alles in dit is noodzakelijk voor de verschuiving in bewustzijn, het ene of andere is in zicht. Om een analogie te geven gebaseerd op je huidige leven, Het is precies zoals op je computerscherm als 2 programma, open zijn op het zelfde moment. De ene die je aanklikt komt naar voren, en overlapt tijdelijk de andere. Op het moment dat je de achterste aanklikt, wordt het deze die je gebruikt. Deze analoog is perfect.

Ik heb jullie verteld dat ‘De Val’ NU gebeurd – in elk moment dat je de keuze maakt om dat programma te draaien. NU. En NU. En NU. En samen met de biljoenen mensen die dit programma draaien, blijft het in het collectieve bewustzijn.

Maar dat is alles. Op het moment dat je het schermbeeld verandert, Verander je het programma, waar mee je het leven draait. Omdat, als je op het programma ,waarheid, klikt, op het zelfde moment waar je nu bent, ontstaat ere en glorieus wezen van Licht in grenzeloze vreugde en extase. Wel nu geliefden, je moet weten dat het programma gaat draaien, op het moment dat je er voor kiest. Als het tweede programma complete verscholen is achter het eerste, moet je op de een of andere manier leren dat het soms waarde, heeft om achter het huidige schermvenster te kijken. En ook moet je leren, dat je het huidige venster weg kan schuiven, voldoende om het venster er achter te kunnen zien. Dit alles is onze training, het Spirituele groei proces, het deel wat tijd nodig heeft.

Maar als het proces je tot hier heft gebracht, naar het punt waar je weet, dat er twee vensters bestaan, dan kun je de vensters gemakkelijk wisselen, bijna onmiddellijk, eigenlijk bij het besluit om het te doen. Dus dit is waar wij staan. Het is gemakkelijk. En ‘luister’ elk moment als je het doet ‘van venster wisselen’ heb je het gedaan. Klaar. Niet gedeeltelijk, niet lerende of er naar toe groeiend. Precies als op de computer, geliefden, je bent of in het ene venster of in het andere. Er is geen tussen venster. Dit is wat Ik wil wat jullie je moeten realiseren. Dat dit de fundering is van de verschuiving. Het is waar dat je het eerste venster half weg kan schuiven, Zodat je het venster er achter kan zien, om je te verleiden, Maar tot dat je kiest, werk je nog steeds in het eerste programma. Maar nu, als je klikt op het andere venster, ben je volledig daar, Om het programma te draaien.

Dit is de perfecte analogie. Omdat ik wil dat je realiseert – erg belangrijk, Er is niets waar je ,naar toe hoeft te gaan, je hebt niet voldoende ,Licht, nodig, je hoeft jezelf niet ,omhoog, ergens bovenuit te tillen. En je hoeft nergens naar toe te gaan. Alles wat je hoeft te doen is, kiezen voor de Waarheid. Klik op het andere programma. En je bent daar. Op dat moment draai je de Val terug. Je zegt Nee tegen het serpent, omdat in de keuze van Waarheid, Je voorbij dualiteit beweegt. Er is geen goed en geen slecht. Elk moment dat een menselijk wezen dit gelooft, dat er strijd is, gevecht, het potentieel van verliezen, armoede, dood en vernietiging, dan is het er. En Biljoenen mensen maken deze keuze om een solide creatie beeld, is realiteit voor hen. De Nieuwe Wereld is gewonnen in elk moment dat een menselijk wezen, op het andere venster klikt. Misschien alleen maar voor Een minuut, maar in deze minuut, schakelen die mensen realiteiten om.

Schakel om, dierbaren. En zelfs als zij terug schakelen naar het oude programma, dan creëer je daadkracht. Het breekt het spel van de massa hypnose, het zegt in essentie, dat de mens de Waarheid herkent. En moment tot moment, het vasthouden van dualiteit is verbroken. Laat Mij dit herhalen voor Julie. Moment tot moment, keuze tot keuze, Is het vasthouden aan dualiteit verbroken! Dus, of het als overwinnende Maya wordt gezien, of de terugkeer naar de Tuin van, met dit proces wordt ,De Val, terug gedraaid. En dierbaren, Omdat tijd niet werkelijk bestaat, het gebeurd allemaal NU. Het gebeurd zoals de schemer over de Bergen valt. Zo snel. Het is alleen aan jullie, als je in het oude programma bent, Dat het kan lijken of het een langzaam proces is. Is dit niet spannend?

Realiseren jullie zich hoeveel mensen zich Nu realiseren dat er, een ander programma verscholen is achter het Eerste? Wel, als het je niet snel duidelijk wordt, de tijd dringt, het oorzaak en gevolg zal dichterbij komen dichter en dichter te samen, tot dat het onomstotelijk voor de mensheid is dat je je eigen realiteit creëert, en je zult toekijken als de zon van ontwaken over de bergen, van Illusie heen komt Dus, er kan geen , worstelen met het ego zijn. Geen omhoog tillen of er overheen komen. Al deze attributen zijn nodig geweest om je hier te krijgen. NU is het de KEUZE. Als je worstelt om omhoog te komen, ben je in venster 1 het Oude Wereld Programma, tijdelijk, ben je in de Liefde, vreugde, en vervoering dan ben je in venster 2, De Nieuwe Wereld. En precies zoals de computer, de twee programma,s bestaan op de zelfde plaats, op het zelfde moment.

In het ene programma ben je in de Tuin bijtend in de appel, en daarom, Jezelf veroordelen, alsof je ,naakt, bent als of er iets mis is met jou. Herken je dit? En dan natuurlijk door je projectie, gelovend dat er met iedereen iets mis is, met alles en iedereen. Dus uiteindelijk moet je jezelf realiseren , op de brug waar je nu staat, Dat zelfs het , Spirituele Proces, is nog steeds programma 1. Omdat je nog steeds gelooft date r iets ,mis, is met jou. Programma 2 is de perfecte gelukzaligheid.

Het is je complete Eenheid met Mij. De Bewustwording dat wij nooit gescheiden kunnen worden. Dit is Onmogelijk! De Liefde die je bent gemanifesteerd of geïncarneerd wezen, is precies dezelfde Liefde die je bent als een glorieuze Spirit van Licht. Dit is waarom, wezens waar van jullie weten die in Een moment, Hoog Opgestegen zijn. Op het moment dat je de programma,s complete kunt wisselen, Is Hoog Opstijgen een mogelijkheid. Geen vereiste. Er zijn veel wezens op Aarde die hier zijn om gedienstig te zijn, terwijl zij in programma 2 zijn, waarheid. Sommige zijn honderden jaren in hun lichamen. Zij hoeven niet Hoog Op te Stijgen – zij leven al daar!

Zij zijn zoals jullie, levend als incarnaties van Liefde, met de bedoeling anderen te laten zien dat je ook een, andere keuze kunt maken. In dit moment ben je hier, gefocust in deze piep kleine ,zo als jullie zeggen, microscopische deeltje van ons glorieuze explosieve van Creatie. In een moment, dierbaren, kan je het programma omwisselen. En als je dit doet, dan zal alles wat wij zijn, beschikbaar zijn voor je. En beter je dit weet, hoe meer je het wilt ervaren. Groei op ieder niveau is altijd alleen dit, voor jullie allemaal, open jullie Bewustzijn. Als het lijkt op vooruitgang, dan is dit het resultaat van de, vrede die je kunt openen. Als het onmiddellijk is, als gesproken hier voor over Opstijgen, Is waaruit blijkt hoe snel hun Bewustzijn geopend kon worden.

Zelfs als je het programma wisselt, hoe veel van jou waarheid wordt bepaald, bij expansie, of door armoede, van je bewustzijn. En nu, zelfs hier, dit is perfect, voor nu deze zijn hier aanwezig, die dienstig kunnen zijn bij het openen van het bewustzijn van anderen. Of wie er voor gekozen heeft, wij allen weten, terug gaan en geven. Dus lijkt het er op als of er een hiërarchie van wezens is. Wel, in een creatie van deze aanzienlijke omvang, zullen er wezens zijn, van alle gradering voor het openen naar de grote en oneindige, Liefde die Ik Ben. Dit is deel van de vreugde over dit, zelfs voor Mij – dat Ik van jullie allemaal houd, en door dit te doen ook binnenin steeds meer mogelijkheden, ontdekken kunt.

Ieder bewustzijn ziet alles van Mij als uniek, en plaatst een special deel, van Liefde in de poel van Liefde die Ik Ben en creëert een nieuw, facet van de diamant, en breekt het Licht van Mijn Liefde, in nieuwe patronen en kleuren. Nu vraag ik je om je zelf te herinneren en t e leven en naar alles bereikbaar is voor, Iedereen in de discussie om het programma te wisselen. Dus moet je jezelf herinneren om alleen naar ons te kijken, naar ons bewustzijn, om je mogelijkheden te kunnen zien, en de expansie te ontdekken van je eigen bewustzijn. Dit is waarom Ik je altijd vraag om anderen in communie te brengen met Mij. En je ogen gericht te houden op hen die hun perspectief willen adopteren, tenminste tijdelijk, En misschien zijn zij glorieus als ze hun bewustzijn, gaan vergelijken, en dan misschien zo ver zijn om jou te gaan assisteren, en dan kun je hen vooruit gaan als jij je herinnert wie je bent.

Het is niet altijd zo, op alle dingen, er zijn weinigen die de Aarde dienen. Het betekend alleen, dat je uniek bent. En om de zelfde reden, Vraag Ik je te wachten op Mijn wil! Want je kunt nu nog niet groots genoeg zien, en je ogen moeten alleen op Mij gericht zijn, omdat Ik werkelijk zonder limiet Ben. Dus kom tot Mij, zelfs nu, hier in de oude wereld, focus op eindeloos bewustzijn, dit is beter dan op vooruitgang. Dus is de Verschuiving werkelijk in je Spirituele Bewustzijn. Maar niet het Spirituele Bewustzijn vanaf hier gezien, maar dit kan wel een stap zijn in training. In plaats van de programma,s te wisselen, kun je dit beter schorsen. Kies een andere. Geef de appel terug, keer op keer, tot dat de waarheid je enige programma is. Tot dat je het programma, Oude Wereld, hebt gesloten. En tot je weet wie je bent, dan draag je de andere harten in je mee, in de waarheid van Liefde die wij zijn.

Zoals je voor je eigen gedaan hebt, doe het zelfde voor anderen. Help anderen het programma om te wisselen. En precies zo als je deed met je hart, zul je doen met die van hen, neem het mee in je uitgestrektheid, en herken het Licht als het kloppen in je borstkast. Maar zoals het natuurlijk is, dat alleen het bewustzijn van de persoon, dit niet weet, omdat deze nog steeds het moment van keuze ervaart. Dit is alles wat dit is dierbaren, jullie zijn allemaal, verder gegaan om je unieke identiteit te zijn als de cellen in Mijn Hart.

Het zijn jullie, collectief, met elkaar, die zich bezig houden met de vraag: Wat als ik geloof dat er iets anders is dan God? Anders dan perfecte Liefde?

Dit is dan wat er gebeurd met jullie – je houd je bezig met een vraag, En opeens ben je verloren in je eigen verstand, met jezelf een voorstelling maken van alle mogelijkheden. Dat is wat er gebeurd. En om op de dialoog verder te gaan: jullie staan allemaal in de Tuin van Eden, (jullie perfectie van Liefde) verloren in je eigen fantasie of mogelijke antwoorden op die vraag. Elk leven van iedere Ziel is Een van de scenario,s antwoorden op de vraag: Wat als er nu iets anders zou zijn dan de Liefde die ik ben? En alles van de vooruitgang van de Zielen, hun lessen lerende, is je grotere Zelf, de herinnering, als je door onze droom wandelt. Het Universum is vol van lerende Zielen, steeds weer opnieuw incarnerende, Al eons lang. Maar nu, sta je nog steeds in de Tuin van Eden als co – scheppers, al de mogelijkheden aan het uitleven. Maar dierbaren, precies zoals voor jullie hier, (het is klopt dat boven precies is zoals beneden, zoals jij je dromen droomt) en als je dan wakker wordt, zal je precies de zelfde ervaring hebben. De droom die leek voor altijd door te gaan is in waarheid alleen, het moment voor het wakker worden. De wekker maakte je wakker, om op te staan. Hoelang heb je nodig? Wil je het op blijven nemen tegen het, ontwaken in je droom? Zal je de sluimer knop aan tikken? Geloof je werkelijk dat er iets anders is dan Goeds? Dit is betovering. Aldus, blijf rond gaan in de menigte, controleer je proces en geef assistentie. Zend telepathische berichten, zoals: dit leven is als een droom. Zelfs in de droomtijd met jou, kunnen wij boodschappen doorgeven. Zo, niettemin zijn we van analoog gewisseld, je krijgt het beeld dierbaren. En voor hen die nu wakker zijn, en deze zijn gebleven om een speciaal applaus te geven. Niet van het ego bewustzijn, maar in erkenning dat de waarheid van Liefde bestaat.

Geven. Het in leven zijn in mij, terwijl het bereiken in de droomtijd, aan het bewustzijn nodig is, omdat gelooft wordt in goed en slecht, die steeds weer opnieuw her – gecreëerd wordt, en in het scheidingsrecht, te midden van volledig eenheid! Welke magnifieke kwaliteit heeft jou doen laten kiezen voor, het tijdelijk verlijf hier? Om te verdwalen in deze fantasie? En welke bijzondere kracht van bewustzijn zal jou in Mijn Hart, brengen voor jou ontwaken? Aldus, je wilt niet blijven in ego. Je wilt omschakelen naar waarheid. In vertrouwen dat als je dit doet dat elk moment het meer zal verankeren, In het collectieve Bewustzijn.

Wetende dat vervoering het handelsmerk is en complete Eenheid, in Alles wat Ik Ben ,Jou Thuis, (nu is voor altijd je Bewustzijn van Je Zelf, en toch verenigd in, en als Liefde) En nu, vanuit de keuze zal je wandelen langs de dromers en zal je de capaciteit behouden om hun droom te zien. Maar het zal zijn als fantasie, nevelig en nier realistisch. Je zult negativiteit zien en het alleen kunnen verwijderen als, je hen kunt helpen om van programma te wisselen. Maar je bent nog steeds bij machte om de taal van de wereld te kunnen spreken – maar alleen om hen training te geven en aanwijzingen, over de Liefde die zij zijn. In deze, heb Ik je antwoorden gegeven. Want als je jou waarheid omarmt als Liefde en leven in jou Eenheid, Dan zul werkelijk elk mens in een deken kunnen wikkelen van jou Liefde, en wat bevroren is samen te ontdooien, samen met je Zielenmaatjes, (bedoeld als, ieder van jullie met hen) Accepteer de kleine geest niet als een deel van wie jij bent, in plaats daar van, kies steeds weer om terug te schakelen naar, programma 2 – Jou Waarheid als Liefde. Je zal je zusters en broeders in rollen in jou Liefde, zie hen alleen als Liefde, en spreek de taal alleen om de boodschap van waarheid door te geven, in hun droom of fantasie. Dus wil jij – wij werkelijk de Liefde overbrengen, als wij ( als levend Licht) Door het te begieten in hun slaap, onder de appelboom in de tuin van hun waarheid.

Jij, zal tenslotte in hun droom voor een moment binnen treden, om al onze Liefde direct door hun wezen heen af te leveren, terwijl hun ego nauwelijks iets bemerkt, of tegen zich zelf aan het spreken is. Je zult zien hoe het is, als je in extase bent, in Mij, in Liefde met je Soulmate, en jij bent in de wereld van anderen. Jij zal je mond openen, en wij zijn al aan het praten. Liefde zal verder vloeien van jou naar hen en jij zal alleen extase en Liefde voelen, leven en vreugde, uitbundigheid en de zekerheid, van absolute perfectie van het Je Zelf.

Jij bent door keuze op de wereld, maar je bent niet Van deze wereld. De enige Goddelijke Emoties zijn, Liefde en vreugde, vervoering en Leven!! Overvloedig leven. Perfect leven. Kies om dit te hebben. Wissel van programma. En weet, dat elke keuze dit zal waar maken. Klim die ladder niet meer om hoog. Dat is klaar. Fuseer met Mij. Treed in de Liefde. Jullie kennen allemaal deze Waarheid. Je hebt er kort geleden voor gekozen. Blijf kiezen. Open je hart en wissel. Spring direct in het Nieuwe. Direct in Mij. En mocht het gebeuren dat, Je terug wisselt, kies simpel weg opnieuw. Het is gemakkelijk. Het is correct dat je binnen de dromen zal blijven dienen. Maar je accepteert niet de kleine geest van het, ,ego, en dualiteit, als die van jou.

Dit is beter dan confrontatie of negeren, Ik roep jullie allemaal op om op nieuw te kiezen. Om de appel weg te duwen. En weet, als je dit succesvol doet, zal alles van programma 1 wegvallen.

Dan heb je geen ego meer, en als je in het veld bent om de boodschap, door te geven, kun je kiezen voor de taal, ( om jullie verhaal te gebruiken) anderen zijn gerelateerd aan hun geloof, om voldoende te moeten lijden om de boodschap te begrijpen. Als het niet lukt, kies opnieuw. Kies tot dat je succes hebt, tot dat je in extase en Mijn aanwezigheid bent. Heel simpel, als nodig, kies opnieuw. Deze analoog die Ik jullie gegeven heb over de computer, is een van de meest effectieve leer gereedschappen.

Als dit voor jou de greep is voor het verschil van dromen en ontwaken, Heeft dus te maken met het omgaan met ego en de kleine geest, en het ontwaken, wat simpel direct komt via de sluier van de droom, direct in de vervoering van jou waarheid. Dierbaren, Vervoering is jullie waarheid, en overvloedig leven. Als je dit niet hebt, ben je in programma 1 fantaserend over programma 2, of dromend van ontwaken. Dit is nog steeds een groot deel van het proces van de mensheid, het gereedschap, de zoektocht, de Aha..ervaringen. Maar voor jou is Nu de keuze. Eenvoudig, en het draagt zijn eigen bewijs. Ik Ben met je. Herinner je, oordelen, zelfs het fijt dat je terug hier bent, in het ego is alles illusie. Simpel en vreugdevol, kies opnieuw. En voor dat je het weet, je zult snel in vervoering komen als programma 2, Meer en meer het programma wordt die je draait!