UKLONITI PREPREKE KOJE SPRECAVAJU OTVARANJE SRCA

UKLONITI PREPREKE KOJE SPRECAVAJU OTVARANJE SRCA

(Dissolving Impediments To Opening The Heart)

UVOD: (Introduction)

Yaël je primila slijedecu Meditaciju « Uklonitii prepreke koje sprecavaju otvaranje srca « na sastanku Kruga Svijetla Utorak 19, Studenog 2002……..Naglašeno je da Meditaciju treba uraditi samo jednom. Prepreke koje se stalno iznova podižu Bog ce ukloniti djelujuci preko otvornog srca.

Primjetili smo slijedece. Možda se iskustva koja su dovela do prepreka ponovno pojave u mislima i osjecajima stvarajuci nelagodu. To je zapravo ponavljane stare snimke dok se briše. Ako se to dogodi netreba se zabrinjavati. Znajte da je to samo prošlost. Jednostavno zahvalite Bogu što su uklonjene prepreke koje su sprecavale otvaraje srca. Razjašnjenje ove pojave je dano u odlomku « Božje Poruke.»

Mi se nadamo da ce mo uskoro biti u mogucnosti ponudit ovu Meditaciju na CD-u. U meduvremenu možete je procitat sa kompjutera ili izprintat. Ostavili smo razmak izmedu odlomaka pružajuci vam mogucnost da osjetite doživljaj…polako korak po korak.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

MEDITACIJA:

MEDITACIJA « UKLONITI PREPREKE KOJE SPRECAVAJU OTVARANJE SRCA

(Dissolving Impediments To Opening The Heart)

Udahnite duboko, spustajuci se u srce. Svakim uzdahom otvorite srce sve više i više ..dišite i osjetite kako se povezujete s Bogom, velicanstvenim oceanom nježne, živuce, bezkrajne Ljubavi.

Sada vaša prekrasna otvorena srca su povezana sa Ljubavi….Bezkrajno lijepa….. Sad osjetite ocean Božje Ljubavi koja prožima cijelo vaše Bice izlijevajuci se u vaša srca.. Ne samo u vaša fizicka srca nego i u srce Ljubavi koja vi jeste. Svakim izdahom Bog se izlijeva preko vas obasipajuci s Ljubavlju sve stvoreno.

Sad smo svijesni sebe …svijesni smo Boga kako ulazi u nas. Osvjestite osecaj Ljubavi kako tece kroz vas. Osjetite kako blagoslivlja i cjeluje svaku stanicu vašeg tijela, kako osvjetljuje i naj manji djelic one Ljubavi koja vi jeste…. kako se odražava u svijetlu svakog atoma..onaj život koji vi jeste. ……. Kako se osjecate znajuci da ste Srce Božje ?

Udahnite ..postanite otvoreno srce….u bliskom susretu sa Ljubavi. Izdahnite …Bog sada tece kroz vas… kanal, koji vi jeste….. kroz vas Božja ljubav tece u svijet. Obrati pažnju na osjecaj Ljubavi i kako je to biti njeno vozilo i posuda. Dozvoli da Ljubav tece kroz tebe i primjeti kako je to…možes osjetiti koliko ta Ljubav slavi tebe i tvoje postojanje.

Kako osjetite da Ljubav tece kroz vas …širite i proširujte svjesnost da ste vi to Srce. Širite se sve to toga da ništa drugo nepostoji. . Nema osobnosti, nema tijela, postoji samo velicanstveno otvaranje LJUBAVI. Osjetite kako Ljubav tece kroz vas..osjetite zanos, velicanje i slavu života…osjetite nalet Ljubavi kako tece kroz vas…kako uranja …kako ne sudi. Ona tece kroz sve nema izuzetaka. Ona ne prosuduje…nikog ne izostavlja..ona tece ..izlijeva se u svemu…sve ono što se manifestira preko nas i kroz nas. Mi smo, zivuca rijeka Ljubavi ona koja tece kroz nas plešuci u Srcu Božjem.

Sada osvjestite mjesto gdje postoji otvor u vašem srcu..tamo gdje uranja Božja Ljubav..preko prozocica našeg duha— srca, ..dozvolite da se pojavi ono što sprecava ulazak Ljubavi u vaše srce.. ono uvjerenje da jeste ono što mislite da jeste..nešto što treba oprostiti da bi se otpustilo. Dozvolite da se to podigne ….. znajuci da je Bog svama. Zadržite to pred srcem.

Sada udahnite- povežite se sa prekrasnom ljepotom Božje Ljubavi…dozvolite da Ljubav tece tamo….. gdje je potrebno nešto otpustiti..Ljubite ,Ljubite, izlijte Ljubav tamo gdje je potrebno… ..ljubite nježno..svom snagom rijeke života….neka sve što treba otpustit bude otpušteno..neka se vaše srce oslobodi prepreka sve do trenutka oslobadanja svih blokada….postoji samo živuca Ljubav. Znajte da sve što je obasjano Ljubavlju je oslobodeno.

Sada udahnite znajuci da vas Bog drži…drži vas u Ljubavi toliko velikoj da ste ispunjeni radošcu. Ta je nježna Ljubav….. osjecate kako vas podržava u svakoj stanici….u obilju i savršenstvu. …u savršenstvu Božje Ljubavi prema vama….mir…..jasnoca koja vas okružuje… opušteni u tom oceanu Ljubavi….dano vam je da svijesno osjetitie Božju brižljivost, vašu posebnost…..istinu vaše prirode. Ova velicanstvena, sveobuhvatna, osobna , bezkrajna Ljubav otkriva puninu vašeg srca.

Sada izdahnite …Božja Ljubav sada tece nesmetano. Sada je vaše bice ispunjeno zanosom….to ogromno srce koje vi jeste….sada znajte da ta nježna velicanstvena i duboko osobna Božja Ljubav može nesmetano teci kroz vaša srca. Bog može sada dodirnut sviju preko vašeg otvorenog srca…ono je prozor duha, središte vašeg bica..sada je vaše srce kristalno cisto.

Sad udahnite ..osjecajte kako vas Bog nježno podržava odražavajuci vaše istinsko bice. Sad izdahnite znajuci da ste sada kanal ..srce preko kojeg Bog Ljubi svijet. Bog , sada, preko vas Ljubi svakog covjeka, svaku biljku, svaki djelic energije . Bog se izlijeva preko vas u Ljubavi prozimajuci sve…a vi davate bez primisa da vam se to uzvrati. …baš zato dobivate sve ono što dajete..a to je, sve ono, što Bog preko vas daruje svijetu….sve vam se uzvraca umnoženo.

Sada znajte da sve prepreke koje su u vašem srcu su uklonjene iz vašeg srca. Sada budite u miru i znajte da Bog,sada , u svakom trenutku.djeluje preko vas.

(kraj meditacije).. end of meditation

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

POJAŠNJENJE: ( Commentary)

Izvod..Božjih poruka koje se odnosi na « Ukloniti prepreke koje sprecavaju otvaranje srca.

24 Studeni 2002.

Zamršene prepreke u srcu nestanu kad ih obasja Ljubav….kad se pocinju odmotavati ponekad se pojave ponovno u svijesti….Um ponovno osvješcuje stari zapis. ..stari film…jer zapravo život u egu se sastoji od miliuna filmova koji se odigravaju u umu …stalno se vrteci…dok moja Ljubav ceka na ulazak.

Vi koji ste osvjestili središte znate da što više budete «van pameti» stvara se sve manje filmova sve do onda kad ih više nece biti.

Kada potvrdite Ljubav tada možete ukloniti prepreke prema Ljubavi, dozvoljavajuce svijetlo moje Ljubavi u kino-dvoranu. Dakle,oni koji djeluju u ljepoti koja je odraz srca, najednom primjete da su opet u nekakvoj gužvi..znajte da su to male cistke koje ponovno ometaju i blokiraju prostor kroz kojeg tece Ljubav…… Nebrini prevladati ce mir… a Ja cu djelovati preko vas.