MOJE POSVECENJE BOGU

MOJE POSVECENJE BOGU

( My Commitment to God )

Bog priprema « Mrežu Ljubavi« po kojoj ce uzdignut Svijet. Putem poruka Bog je zatražio da se posvetimo Njemu otvarajuci naša srca….i tako zapoceti blizski susret s Njim. ( Možemo koristit pojam Boga koji nam je blizak. )

Najbolje je to uciniti ujutro prije dizanja …no, može i drugo doba dana. Bog je obecao da svi koji se vjerno drže toga ce doživjeti izravni susret s Njim. « Pratit ce vas nebesko svijetlo.»

Bog je zatražio da Mi, u centru Krug Svijetlosti, ( Circle of Light Spiritual Center ) budemo most i da svaki dan pojacamo svako posvjecenje podizajuci vibracije uvecavajuci ucinak..

«..neki ce uzletjeti-cija srca imaju krila- i oni ce se Meni otvoriti sa žudnjom i radošcu. Njih cemo ubrzo prikljuciti grupi « Kuca Svijetla.»

Molimo da upotrebite vlastite rijeci… pišite koliko god hocete. Možete se koristiti ponudenom tekstu ili nemorate.

« Ja se posvecujem Bogu otvorena srca pozivajuci ga u moj život. Svakim danom održat cu moju povezanost s Bogom . Tražim pojacanje mog posvecenja od Kruga Svijetla ( Circle of Light ).

* Bog je zatražio da sastavimo popis svega onoga za što trebamo biti zahvalni te popis osoba kojima treba slati Božju Ljubav.

« Ja sam zahvalan za………………………. « i « Molim da se Božja Ljubav šalje………………….

Važno je imati primjerak ovog posvecenja i procitati ga svaki dan.

POŠALJITE VAŠU POSVETU NA DOLJE NAVEDENU EMAIL ADRESU..KLIKNITE

POŠALJI… MOŽETE SEBI DOSTAVITI KOPIJU UNOŠENJEM VAŠE ADRESE NA MJESTO « TO « ( za)