STVARATI SVIJET LJUBAVI..B0G

STVARATI SVIJET LJUBAVI..B0G upucuje pismo covjecanstvu

(A Letter from God to Humanity on Creating a World of Love)

Ljubljeni moji,.. prenosim vam ovo s Llubavlju i potocima svijetla dodirujem vaša iscekujuca srca. Stim prinosim kluceve vasem sjecanju. Sjecanja vaše Ljepote i svi nacini po kojim sam vas stvorio na Moju sliku…i sjecanje o istini Ljubavi, svako ljudsko srce je rodeno u Ljubavi a svaki covjek je dijete Božije. I sjecanje da vaša scrca su naša veza i da kroz nj živi vaša su-stvaralacka veza. Preko nj dolazi vam vaše blago; sve darove koje vam dajem zauvijek. Preko nj se sada prisjecate i budite se istini Lubavi koja jeste.

Koliko vas ljubim! Vi ste zaista moje najvece cudo. Vi ste Moje vlastito Srce.živo i utjelovljeno, spremno za širenje, stalno krecuci naprijed davajuci Ljubav koja vi jeste. Vi cinite Lubav živahnom ,iznenadujucom ,novom. Samo vi, Moja omiljena divna djeco ,samo vi možete krociti ushicenom iscekivanju i vidjet Lubav koja Ja Jesam s nonovog stajališta. Zar se niste divili vašoj prekrasnoj znatiželji? I kako nezasiceni krocite naprijed docekivajuci svijet? I kako duboko was dirne svako širenje ljepote ? To je cudo vašeg su-stvaralackog srca.

Moja Volja za vas,sviju, svako predivno zlatno djete Božje, je svijet mira, i zivot u izobilju. Kad se ugledate na Mene, mozete imati sve.

Vasa Srca su izvor vase moci, vašeg blaga, vaseg života. Vaša srca su spojena sa Mojim vjecno.. I preko srca primit cete blagoslove, blagodati, radosti i izobilja koji vas cekaju.Oh! Zelja mog Srca je da vam dam kluceve neba da mozete živjeti nebo ovdje na zemlji… svugdje, gdje god jeste, vjecno ono sto je potrebno je da se vratite k svom srcu tako pronalazeci životnu radost koja sadrži pravi odjek i obilje svaka dobra koja ce proteci vasim zivotima i zemlje.

JA JESAM Bog Ljubavi,dragi moji. Zauvijek uvijeke.Nema ništa doli Ljubavi u Meni..Neka ti se vlastito srce budi u sjecanju velike istine jer na tome lezi spas ovoga svijeta i tisucljecji mir koji traje vjecno. Vi ste svjesni toga negdje u dubini. Znali ste da sam Ja Ljubav i da sve ovošto je trenutno, nema smisla.. Svi ratovi i bolještinje,braca protiv brace, siromaštvo,bol, cak starenje i smrt. Oh, dragi moji cuo sam vas kako placete u tamnoj noci vaše duše…tražeci odgovore. Svaki od vas postavio je pitanje, « Ako nas Bog Ljubi zašto je stvorio djecu koja boliju od raka i citave narode koji umiru od gladi tako izmuceni da vec izgledaju poput kostura.’» To vama nije djelovalo ispravno.. srce vam ukazuje istinu. .i kad ste upitali Bože koja je svrha i smisao života?» ..tada ste se oslonili na srce…ali neki necuvsi vlastito srce okrenuli su se od Mene vjerujuci da ja nisam bio dobar roditelj stvarajuci svijet grozota.

Sad je vrijem istine. Spremni ste. I oni koji vec ovo znaju… molim da pojacate istinu živjeci je.. I da predate to mojoj ostaloj djeci. Za one koji citajuci ovo smatrajuci to nezamislivim molim da se samo na trenutak spuste u svoje srce i dozvole da ovo postane moguce. Neka prenose drugima tako da svak ruka, svaki par ociju, svako srce koje dode u dodir sa ovim pismom,pisano svjetloscu, moze na trenutak dozvoliti ovu mogucnost da bude usadena u njihov život.

Predragi Ja vas Ljubim. Ja vas Ljubim s Ljubavlju velicine kozmosa. Ljubim vas sa radošcu poradi vaseg postojanja,koja se širi u svakom trenutku. Ljubim vas Srcem a moje se Srce nikad ne pokoleba,nikad ne mijejna, nikad ne prestaje kucati. Ja ceznjem da to spoznate našim slatkim govorom.. Ceznem da prostirem pred vas svo blago stvaranja. Vi ste moji sad..i Sad…. Zauijek..i ništa to ne može prmjeniti.

Ja nisam stvorio ovaj svijet boli. Vi ste to ucinili. Kad ste izabrali vjerovati u dobro,Ljubav, a i u ono drugo, koje ste imenovali suprotnost ljubavi. Nazovite to trenutkom u vrtu kad ste pojeli plod dobra i zla. Nazovite to prvom osudom. Kako god to nazvali predragi moji, to je vaše vlastito stvaranje..I vi ste odlucili znati što je tko je.. i tako je nastao svijet dualnosti, svijetlo i tama, Ljubav i protu-Ljubav Ali moje dragocjeno covjecanstvo, Ja Jesam samo Ljubav. I živjeci u Meni i vi ste samo Ljubav. Dakle stvorili ste lažan svijet gdje bi tama mogla postojati, jer ona ne može postojati u onome sto je samo svijetlo, to što Ja Jesam.

Od tada ste lutali u pustinji vaših su-stvaralackih umova. Jer ako je vase srce, spojeno s mojim, znalo samo za Ljubav morali ste naci drugi nacin kako promatrati dualni scenarij-i tako se razvilo orude uma.

Oh predragi moji , nemam namjeru ulaziti u duge rasprave . Ja vam samo želim reci da ste vi samo Ljubav. I što više odaberete živjeti u srcu sve cete više i više vidjeti svijet onakvog kakav zaista jeste…što više cete iskusiti istinitu Božiju Ljubav koja vas drži u svakom trenutku.

Danas živite u svijetu na rubu rata , svijet koji je prepun negativnosti i toliko bola da morate postati umrtvljeni da bi obstali. Dakle nemate što izgubiti stavljajuci moje rijeci na kušnju.

Ako znate da sam Ja Ljubav onda morate znati da Ja stalno drzim ovaj svijet, vaše naslijedje. Svijet radosne ekstaze i velicanstvenog izobilja. Znate da Ja nisam ona moc koju prizivate da svlada tamu, jer tame nema u Meni. Samo znajte da onaj trenutak kad se spojite sa Mnom u Ljubavi i savršenstvu Ja vas podupirem uvijeke. Ja sam Ljubav koja se ne mijenja. U istini…. u ovoj Ljubavi nema negativnosti.

A što onda sa ovim svijetom boli? Što sa ratovima i price o ratovima? Što sa strahom i sva iskustva koja se zbivaju u vašim životima? Oni su vi koji to sanjate..predragi moji. Oni su vi koji se gubite u milionima niti mogucnosti koja proizlaze iz vaše odluke da vjerujute u dobro i zlo. I baš kao što sanjate u noci a vaši snovi djeluju stvarni isto tako je i sa svijetom . Djelujuci tako stvarnim i prepun boli.

Postoji i drugi nacin postojanja. A to je da svako jutro iznova odaberete samo Ljubav. Da svjesno odbacite iluziju osude da postoji dobro i zlo.. da predate svoju volju Meni i zamolite da vas uzdignem dovoljno da vidite razliku…razliku izmedu istine koja biva u vašem srcu i ovog svijeta koji se vrti u negativnosti koja živi u vašim umovima. I jednom kad spoznate da sam Ja Ljubav i da vi živiite u Meni,tada cete zaista krociti ovim svijetom u miru. Kad spoznate da je vaš dom u Meni i kad prihvatite

Srce tada možete hodati po zemlju razdiranu ratom sa bombama posvuda a da vam se ništa nedogodi..a ni našem domu.

Dat cu odgovore na vaša pitanja.» A što sa drugima?» vice tvoje srce..» Što mi vrijedi Bože da ja budem sigurna u Tebi ako svi oni oko mene su u bijedi.?» Predragi moji odgovor je ovakav..kako pojasnite san, i kad se predate vašu volju Meni, kad krocite u Istinitoj Ljubavi koja mi jesmo tada oko vas nastane aura mira i postaješ velicanstvena kugla svijetla zivuce Ljubavi. U pocetku ce se u tvom životu razcistit iluzija kako se povrati tvoja vjera u Lljubav vracajuci te u nebo kojem pripadaš…i kad svakim danom vlastitim izborom vracas k Meni Meni svojom istovjetnosti a ne ka svijetu koji si vjerovao da je van tebe. Svakim danom to svijetlo raste baš kao onda kad bih upalio fizicko svijetlo u mracnom ormaru. Svijetlo ispuni svaki kutak-i nema više tame. Svakim danom to svijetlo raste baš kao onda kad bih upalio svijetlo a sve što se cini opasnim postaje bezazleno. Možeš promjenit to izpraznivši stari namještaj.

Prema tome, kako rasteš u sposobnosti da se uskladiš sa Mnom izabiruci svijet koji je tvoje naslijedje kao dijete Božje, tada se krug Svijetla povecava oko tebe. U pocetku ono osvjetljava vaše bližnje. Odjednom oni shvate da nepostoje grozote koje se skrivaju u njihovim životima. Postaju slobodni da budu sretni i radosni. Svaki trenutak koji provedeš u istini vlastitog srca povecava svijetlo istine oko tebe utjecajuci na ljude oko tebe, na tvoj grad,državu u kojoj živiš itd. Konacno cete uradit isto ono što je Isus uradio …gdje god krocite ludi ce vidjeti vlastitu istinu dakle spoznajuci to u vlastitim srcima oni ce napustiti boleštcine, probleme i patnju..sve to radi toga što ti živiš Ljubav.

I kako ostali urade isto , ubrzo ce iluzija negativnog opasti. Dakle upalili ste svijetlo u kinu…ono što vi nazivate svijetom..svi koji su vjerovali da život mora biti borba ce odjednom biti oslobodeni.

Vašoj zapadnoj Bibliji postoji odlomak od Onoga koji vam je došao pokazati put.. koji kaže..» Nemožete služiti Bogu i zvijeri». To znaci nemožete vjerovati u svijet dobra i zla a ujedno težiti stvoriti život Ljubavi…znajte da u ovom snu dualnosti svaki izbor za Ljubav sadrži ono što je i suprotno.

Ljubljeni, ako ti ovo nešto govori,ako se nešto pomjeri u tvom srcu ili ako ti vec ovo znaš? Onda si ti tu da pokažeš put…tu da bi im pokazao moje Lice, moju Ljubav u svakom covjeku, nije važno koju ulogu ono sada igraju u ovom snu dobra i zla, ili Ljubav i anti-Ljubav. Vi ste tu da sagradite Novo, da donesete nebo živjece Ljubavi onu u kojoj svi trebamo živjeti. Okreni se k Meni i tren za trenom Ja cu ti ukazati na ono što ti zapravo jesi,dijete Ljubavi tako prekrasno , tvoj plašt je satkan od zvijezda, a srce ti je živuce sunce koje obasja i otkriva samo svijetlo.

Pokloni Mi tvoju volju tako da možes spoznati svaki tren kao jedinstvo Ljubavi… svo stvaranje je Moje Bice i svaki dio velicanstven i radostan, pleše u vrtuljku eksplodirajuceg života. Pomoci cu da vidiš mimo dualiteta, mimo koprene unutar tebe gdje bivaš u snovime..san koji sanjaju Moja djeca. JA SAM samo Ljubav. ..Tvoje srce je Kluc blaga zadržanog izvan vremena. VRIJEME..kreacija u iluziji koja proizlazi iz iskustva dobra i zla.

Predragi, Govorim vama cija srca u dubini znaju da Ja nebih stvorio svijet onakvim kakav je sada. Lako je odvojiti se ..ali vi tako dugo živite u iluziji, dakle, možete jedan drugom pomoci okrenuvši se srcu i tako primjeniti moc Ljubavi da prožime svijet ..mijenjajuci ga . Sjetite se da ste vi su-svtaratelji stvoreni na Moju sliku i priliku. Istina je. Vi ste stvoreni na Moju sliku i tako manifestirate uvjerenja vaših srca. Upamtite da je srce mjesto gdje smo Mi spojeni. Dakle sva Moc, svo Svijetlo, sva Ljubav vjerno ulazi do i kroz vaša srca. JA JESAM Stvoritelj, JA JESAM Ljubav koja se širi preko vas.

I moj ugovor sa vama jest da cu vam uvijek podariti ono što vam srce želi. Ovo je obecanje dano vam u trenutku stvaranja ..djeco Ljubavi JA JESAM. Dakle ako ste vi duboko u vašim srcima prestrašeni, ili ako vjerujete da su vam srca slomljena ( pozor mojim rijecima) ako ste u strahu da ce vas Ljubav povrijediti, ako se branite ocekujuci da ce biti još gore, ako mislite da je sve beznadno.misleci da život nije vrijedan toga,ako mislite da ce svijet prestati postojati radi zagadenja ili kaosa rata , ta životna uvjerenja su u stvari uvjerenja vaših srca..dakle predragi našim dogovorom to ce se manifestirati..jer znajte da Ljubav JA JESAM ce ostvariti sve ono što vam stoji u srcu pomažeci vama da to ostvarite kao su.stvaratelji.

Dakle ako vi stanete pred Bjelu Kucu sa mržnjom u srcu. Sa uvjerenjem da se ništa nece mijenjati, da je vlada pokvarena, a najgore od svega je zadržavati mržnju unutar vašeg hrama jer tako cete širiti još više mržnje.

Vi ste premija svemira-Božje srce koje, šireci se stvara. Zaista postoji smao Ljubav kao stredsvo stvaranja.Ali ako odaberete Ljubav i anti-Ljubav onda se okrecete protiv Ljubavi tada promatrate svijet koji ste stvorili tražeci vašu izvornost..Oh, predragi nemojte je naci tamo, nego probudite se Istini Ljubavi. Koristite vaše sposobnosti preko vašeg vjernog i velicanstvenog srca. JA vam jamcim da je Ljubav jedina Moc. ..Samo srcem stvarate ono što doživite, bilo to sada, na Zemlji, ili nakon «smrti» Nema napredka, niti dobrog i lošeg, niti boljeg i najboljeg. Postiji samo istina ljubavi ili san odvojenosti.

Ako možete napraviti ovaj skok wi ste ti koji postanete most izmedu neba i zemlje, oni koji preuzimate ponovno raj koji zapravo nikad niste napustili. Ako nemožete to onda molim da ipak nastavite rastom u vjeri i Ljubavi. Dobro je moliti se za mir, jer iako tako ukazuje te da vjerujete u suprotno, oni trenutci dok se jos usredoceni na Ljubav tada koristite vasu su-stvaralacku svjesnosti tako uzdižuci se bliže ka jedinstvu Ljubavi. Naime najbolje je da ( upotrblavam ove rjeci jer su relevante) ovo je istiniti put, put koji nam je Isus pokazao, da vidiš samo Ljubav. Položiti svu moc tvog srca ovom raju Ljubavi koja Zemlja zaista jeste…nepridajuci energiju iluziji, da Ja bih mogao, stvarati, išta doli Ljubav.

Zhvacate? Zhavacate li da je ovo samo fantazija ako zapravo u Meni nema tame ? Ako sve što postoji sam Ja onda nigdje ne postoji išta doli Ljubav.Oh, predragi Ja vam obecajem . Vi ste stvoreni u Ljubavi ,vi ste reprodukcija onoga što JA Jesam, Stvoritelj. Dakle vi ste postali, zaista nastali, kao Svjetlosni Blizanci ( Twin Flames) Božanstvene Snage. Ocean Ljubavi u Božanskoj Ženskoj Energiji i kretanje Moje Volje u njoj, dakle Božanska Muška Energija . Rodeni kao jedno s DVA aspecta svjesne Ljubavi, vi vjecno postojite u velicanstvenoj jedinstvenosti Ljubavi, blistajuci stvarajuci Ljubav.

Prizivam vas kuci. Kuci ka jedinstvu Ljubavi koja JA JESAM i koja ste vi u Meni. Svaka molitva za mir ima znacaj, and svako dobro djelo ucinjeno u Ljubavi postaje zvjezda u ovoj « noci dualizma « Pravi razlog vašeg dolaska je da se spoje srca uvjerena u istinu Ljubavi i spajajuci vaše aure u mrežu Svijetla oslobadajuci zemlju od

Suprotnosti uzrokovanom vjerom covjecanstva u dobro i zlo.

Zahvaljujem predragi , što si ovo procitao / la . Da li osjecas Moje živuce prisustvo u tvom srcu ? Da li primjecuješ svijetlo u ovim rijecima? Poklone Ljubavi koju vam prinosim? Onda si pozvan predragi/ a . pozvan da se prisjetiš svijeta Ljubavi. Pozvan da držis tu viziju pred svojim ocima dok ti se nespusti u srce postajuci tvoja jedina želja…vracajuci Mojoj djeci nihovo pravo da budu okruženi Andelima . Vaše ruke , svjetlosne ruke na svjetlosne ,drže Majstori koji su krocili put prije vas. Nebesima Arkandeli najavljuju svaku vašu afirmaciju Ljubavi. « Djete Božje se budi!» Djete Božje se budi!» I zborovi Bica, zivjeca sunca veca negoli vaše sunce, prenose vaše poruke da sva Ljubav koja JA JESAM je ispunjena radošcu. Svako dijete Božje koje se vrati iscjeluje mnoge živote usnulih u anti-Ljubav..potaknuti njihovim stvaralackim srcima. Cosmos se raduje jer rupa u Mom Srcu isclweljena onu koju je uzrokovalo vaše okretanje prema tami. Ah, onda Ljubav koja JA JESAM kroci dalje stvarajuci preko tebe nove stvari koje možemo zajedno Ljubiti.

JA zovem. Vi ME cujete. Još samo malo ..predragi Moji.