colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
TE OLETTE JOULUN VALOT
23. joulukuuta 2011

Rakastetut, teidän säteilevät sydämenne loistavat ja valaisevat maailman Rakkaudellaan. Teidän

kauneutenne siinä Rakkaudessa joka teidät täyttää on säkenöivää, kuohuvaa ja loistavaa.

Tällä hetkellä, kun koko Luomakunta on täyttynyt tällä Rakkaudella joka te olette, pyydän että annatte tämän Rakkauden vaatia teidät omakseen, valaista teidät ja loistaa nyt Joulun Todellisena valona, jotta Minä voisin "sitoa maailman" teidän kallisarvoisilla sydämillänne kaikkien nähtäväksi...jotta tämä loistava armo tekisi kaiken hyvän näkyväksi, jotta teidän Rakkautenne voima loistaisi kaikkien illuusioiden läpi, jotta te olisitte rauhan voittavat kädet.

Te olette Joulun valot ja te näette Minun kasvoni kaikkialla minne katsotte. Te näette kaikkien Minun monien kasvojeni täydellisiä kallisarvoisia ilmenemismuotoja, ja jokainen jota kosketatte jumalallisella läsnäolollanne kirkastuu teidän Rakkautenne lähteestä, joka Minä Olen.

Rakkaimmat, tämä on Kristuksen syntymän todellinen hetki, kun täydellinen Rakkaus tulee esiin koko loistossaan, kun koko Jumaluuden ilmaus Rakkauden piirissä on niin täydellinen, että mikään ei ole tämän Rakkauden, tämän pyhyyden ulkopuolella...Antakaa kaiken tämän ilmentyä teissä, teinä, teidän kauttanne, kun Kaiken lähde, Minä Olen Rakkaus, tämä Joulu valaisee teidät.

Mitä sanoja käytättekin kuvaamaan tätä pyhää aikaa, se osoittautuu Rakkauden syntymiseksi teissä. Se lausuu teidän nimenne ilon tuulahduksessa ja vetää teidän puoleenne keinoja palvella, sydämiä jotka tarvitsevat teidän valoanne tänä Jouluna. Teidän pitää olla kiinnitettyinä lähteeseen voidaksenne valaista.

Antakaa jokaisen hengenvedon tuoda teidät takaisin tähän hetkeen kun koko Luomakunta kutsuu ja Rakkaus vastaa. Tietoisuudesta tulee kirkkautta kun me yhdessä ymmärrämme tämän puhtaan yhteyden, elämän, hengittämisen lahjan, kaiken luodun täydellisyyden, kaiken mikä elää teidän sydämissänne juuri nyt.

Rakkaimmat, kun te sallitte tämän valaistumisen tapahtua, te tulette niin täyteen Valoa, että illuusiolle ei jää yhtään tilaa. Pienestä mielestä ei ole enää jäljellä mitään, mikä voisi himmentää teidän ymmärrystänne.

Teidän sydämestänne tulee sen sijaan teidän oppaanne kaikessa ja te olette kuin kynttilä jota ei voi sammuttaa, kuin täydellisen ilon säde, joka laulaa kosmosta.. Kaikki elämät joita te kosketatte, nekin jotka ovat jo tietoisia, tunnistavat itsensä Rakkauden läsnä ollessa. Toivo muuttuu varmuudeksi, todelliseksi vakaumukseksi...että Rakkaus on kaikki kaikissa ja kaikkialla.

Rakkaus pystyy säteilemään kaikkien pimeiden ajatusten läpi ja te olette sen kynttilä. Te olette tämä valaistus. Te olette Joulun valot. Jos pystyisitte näkemään Hengen silmin, te näkisitte miten kaunis tämä kallisarvoinen maailma on koristeltuna teidän ihanilla sydämillänne ...täydellisesti järjestettynä valaisemaan jokaisen tietoisuuden, avaamaan tien Rakkauden muistamiselle, sallimaan täydellisen Rakkauden syntymän tapahtua esteettä.

Teidän Valonne loisteessa, tietoisuutenne avoimuudessa kaikki erillisyyden unet karisevat helposti pois ja teistä tulee tämä täydellisen Rakkauden tietoinen ilmentymä, Jumalan käsi, Kristuksen sydän, loputtoman Rakkauden ilmentymän puhdas valo.

Rakkaat, te olette maailman valo. Tässä hetkessä teitä valaisee Luomisen Hetki. Te olette Rakkauden voima, joka muistuttaa kaikkia siitä mikä on mahdollista kun sydän on kirkas ja avoin. Te olette Joulun valot ja maailma on täydellisen kaunis kun te loistatte.

Heiltäkään jotka luulevat olevansa surullisia ei Teidän hehkuva kauneutenne voi jäädä huomaamatta. Teidän olemuksenne pehmeys, tietoisuutenne laajuus, tämän Rakkauden hellä syleily, joka te olette, on mitä harvinaisin ja puhtain sen Rakkauden valo, joka on kaikkien illuusioiden takana, ja rakkaimmat, kaipaan teidän "valaistumistanne" nyt Rakkauden Valolla.

Pyydän teitä tulemaan luokseni ja antamaan sydämenne valaista maailma, tulemaan Rakkauden liikkeen valoksi nyt ja nyt ja nyt taas...jotta jokainen kallis sydän näkisi että Rakkaus on Todellisuutta. Kaikesta muusta tulee vain unta teidän läsnä ollessanne kun te nyt otatte vastaan Luomisen Valon joka elää tässä hetkessä täydellisesti teinä...te, Kristuksen Valo, Minä Olen Jumalan sointuva sydän, loistatte Rakkauden totuutta koko olemuksellanne ja annatte Rakkauden olla se voima joka elää teissä ja koskettaa maailmaa tehden siitä kauniin, lempeän, ystävällisen ja pyhän.

Te tiedätte miten taianomaista Joulun valojen katseleminen voi olla, miltä tuntuu seistä joulupuun iloisen hahmon vieressä. Juuri sellaisia tekin, Rakkaani, olette. Teidän olemuksenne on lahja joka tekee elämästä pyhää ja tuo Rakkauden totuuden taian maailmaan. Tässä Valossa ilmenee tämä pyhä ja loputon nykyhetki, jolloin Täydellinen Rakkaus tulee maailmaan ollakseen maailma.

Niille monille sydämille jotka ovat vielä erillisyyden illuusion vankina, Rakkauden läsnäolo on ainoa avain kokemuksen muuttamiseen, ja te olette tämä Rakkaus istutettuina maailmaan, "kiedottuina" Luonnon Joulukuusiin, hohtaen ainutlaatuisuuttanne, värejänne ja loistoanne, niin että kovuus vaimenee ja he alkavat muistaa, että Kristus syntyy jokaisena ihmisenä...täydellisenä, kokonaisena, kauniina, NYT.

Kun te avaudutte tälle puhtaalle ja pyhälle hetkelle, Rakkaus vaatii teidät itselleen, kiinnittää teidät todelliseen identiteettiinne ja Minusta tulee Todellinen niille sydämille joita te kosketatte, rakastetut. Teidän Rakkautenne tekee minut Todelliseksi.

Kun me tulemme vuoden huippukohtaan, koko Luomakunnan voima luovutetaan teidän käyttöönne haihduttamaan pois erillisyyden unen, niin että Rakkaus voi purkautua esiin ihanassa hurmiossa, ja jokaisen kallisarvoisen olennon sydän valaistaan tästä loputtoman Rakkauden lähteestä jonka te, Minun kynttiläni, olette sytyttäneet ja joka koskettaa elämää Jumalan totuutta kannatellen jokaisena sydämenä, kätenä ja jokaisena valaistumisen kaipuuna ja muutoksen rukouksena.

Rakkaat, te olette vastaus näihin rukouksiin kun te pysytte Rakkautena, kun te avaudutte Rakkauden täydellisyydelle teissä. Sanomatta koskaan sanaakaan tämä Rakkaus joka te olette vastaa kaikkiin kysymyksiin ja näyttää tietä harmoniaan ja runsauteen, Kristuksen syntymän iloiseen juhlintaan – Kristuksen, sen täydellisen Rakkauden sydämen joka te olette.

Tänä vuoden ajankohtana monet juuttuvat muistoihin ja hämmennykseen ja vanhoihin identiteetteihin jotka nyt ovat poistumassa. Kun näihin keskitytään, voi olla vaikeaa. Sen vuoksi tarvitsen teidän Valoanne, teidän kauneuttanne, jotta te olisitte kirkkaana loistava totuus, Rakkauden voiman magneettinen läsnäolo joka auttaa muistamaan sen ihmeen että täydellisyyden ja pyhyyden syntyminen on tapahtumassa juuri nyt.

Fyysisen maailman kaukaloa siunataan Kristuksen tulemisella näihin välineisiin, näihin "fyysisiin kehoihin", jotta te nousisitte ylös ja toisitte mukananne jokaisen atomin ja elämän elektronin siitä mikä on koettu dualistisuutena, parannettuna kun Rakkaus tunnistaa itsensä teinä, Joulun valot.

Teidän kauttanne Joulun tarinasta tulee tarina koko ihmiskunnan heräämisestä kun te sanotte "Kyllä", niin että Rakkaus elää teinä, että Minä valaisen teitä tästä Rakkauden lähteestä joka Minä Olen, että Minä napsautan katkaisijaa elämän syntymän syöksyessä esiin, ja teistä, te puhdas valo, tulee Minun jatkeeni.

Niin te monet sydämet, jotka olette avoinna ja hämmästytte itsessänne sykkivän Rakkauden voimaa...kaikki te voitte tuntea tämän, tuntea sen elävän teissä. Syöksykää esiin, rakkaani, ja sanokaa "Kyllä" voidaksenne olla todella Joulun valo valaisemassa tätä maailmaa.

 

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate