colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Norwegian

Eva Maria Drageset translator.

Å STÅ I KJÆRLIGHETSKRAFTEN
21.10.2011

Mine kjære, kjærlighetens kraft forandrer alt. Den kan gi deg en helt ny virkelighet, men du må velge å leve i den. Kjærlighet er en så anderledes tilstand at den ikke relaterer til verden. Når du står i denne kjærligheten så er du et uttrykk for alt som er helt, som er perfekt, som er strålende, som er kraftfullt og som viser seg på en helt ny måte i en eksplosjon av prakt og nåde som vil bære deg, og leve i deg og skape virkelig tillit – hvis, mine kjære, dere tillater det.

Hvis du tar steget inn i den majestetiske kjærlighetsflyten, så lever du i guds virkelighet. Dette er grunnen til at jeg sier til dere at dere må velge hjertet, for kjærlighetens virkelighet er en helt anderledes substans enn opplevelsen av sinnets drøm. Det er Virkelighet med stor V, uforanderlig og likevel perfekt, utvidende og strålende. I den blir du kjærlighetens perfeksjon på alle måter, et uttrykk for hjertet i hologrammet som innehar hele pakken av alt Jeg er som sier disse ordene til deg. Jeg er kjærlighetskraften.

Når du er i sinnet ditt så har du ikke tilgang til denne tilstanden, fordi sinnet beveger seg langs den horisontale tilgangen og holder deg adskilt fra dette øyeblikket i kraften, holder deg adskilt fra en direkte opplevelse av livet, holder deg adskilt fra hjertet, fra hologrammet, ved å insistere på at du fortsetter runddansen gjennom det forvridde livet i tanker, og den verden som det skaper.

Endringen til hjertet er påkrevd. Ikke noe annet vil få det til å skje. Men sinnet, mine kjære, er listig og fortsette å fortelle deg at du kan komme dit hen, at du kan komme til kongeriket via tankene, for å si det slik - at du kan på et vis være det lille jeg'et og få en dypere forståelse, at du kan holde fokuset på det menneskelige jeg'et, på din bagasje, din fortid, din historie, alt dette og likevel være kjærlighetshjertet.

Jeg må insistere på at det ikke er sant. Kjærligheten du er er så utrolig og perfekt at den innehar selve skapelseskraften og ingenting som er en illusjon kan stå imot den. Om du står i denne flyten av kjærlighetskraft så må du ha mot til å la den oppløse det menneskelige i deg. Du må åpne hjertet ditt i en overgivelse til et større liv. Det er egoets død, mine kjære, og egoet er selvfølgelig skrekkslagen og redd for det.

Allikevel, når du tar valget om å stå i kjærlighetens kraft, krev det og krev det om igjen hvis det er nødvendig, da vil du kjenne at det vil smuldre og løse opp hele bildet på hvem du er, hele opplevelsen av at det finnes noe annet enn guds perfekte kjærlighet. Det løser opp hele idéen om dualitet, om hva som er riktig eller galt og fordømmelsen som er innebygd i alle aspektene av sinnet.

Ta steget inn i kraften i ditt hjerte og overgi deg selv til denne stråleglansen og prakten. Overgi deg selv til sannheten om hvem du er. Overgi deg selv til denne rene samhørigheten. Skapelsesøyeblikket er nå. Akkurat nå blir du født, krystallklar, det perfekte speilbildet av Kjærlighet jeg er og vi er begge forundret over å bli gitt en gave slik som denne. Kjærligheten feirer, og utvides umiddelbart i skapelsen som du kaller «kosmos». Hver idé om kjærlighetens perfeksjon og hver mulighet for guds hjerte til å utvide seg, å gi, mangfoldiggjør denne ubeskrivelige og uendelige kraften i kjærlighet.

På samme måte som du tar en dusj om morgenen, ta litt tid til å endre virkeligheten din – til fullt og helt forlate verden skapt av egosinnet og å ta steget inn i opplevelsen av gud, å ta steget inn i eksplosjonen av kjærlighet og la den vise deg alt det du er – at du er umåtelig stor og formålsfull, at du er livet i sin prakt og storhet, at du er selve skapelsesilden. La det sprenge bort egoets verden slik at du kan være selve gudsilden.

Når du føler kjærlighetens frihet, når du er kjærlighetskraften, la kjærligheten sette sammen elektronene dine. La kjærlighet tiltrekke molekylene dine. La kjærlighet være uttrykket av hvem du er, og forbered deg på å bli overrasket over mirakelet i det perfekte livet som gud, som du er. Hvis du igjen blir oppmerksom på at du har en kropp så vil samhørigheten med kjærlighet informere deg om sannheten, og du vil høre i din bevissthet og i ditt hjerte den søte samhørigheten med rene kjærlighetselektroner som danser frem nye bilder og skaper en annerledes verden – en verden som anerkjenner essensen og sannheten at bare kjærlighet er virkelig.

Fra dette stedet er kroppen eterisk. Den er en avtale om å fokusere her, nå. Den har ingen forlengelse inn i fremtiden. Den har ingen historie, og likevel, kjærligheten skaper det perfekte verktøyet for sine måter å tjene verden på.

Når du har opplevd friheten i kjærlighet og hjertet ditt er instrumentet du lever livet gjennom, hvis du da opplever at du uttrykker noe som egosinnet vil dømme som mindre enn perfekt, da må du stole på at det er et perfekt verktøy for kjærlighetens måte å tjene på, kjærlighetens måte å gi sannheten på.

Hvis du hver dag oppløser livet ditt i den pulserende strømmen av kjærlighetens uendelige kraft og tillater kjærligheten å sette deg sammen igjen, og bruker hjertet for å se resultatene, da vil ikke noe i historien du har levd alle disse årene kunne finne deg på noen måte. Du er de frie lyselektronene som beveger seg som uttrykk for kjærlighet, fortere enn lysets hastighet, som er mer utvidende enn selve kosmos, fylt med kraft, mine kjære, fra deres hjerter, som er den dynamiske kilden til rent liv.

Det er tid, mine kjære, for frihet. Det er tid for å gi slipp på de gamle lenkene eller egoet. Tid for å gjøre en endring til hjertet, slik at alle opplevelser i verden blir fantastiske, fordi hjertet bare ser sannheten om at bare kjærlighet er virkelig og ikke noe annet.

Sinnet ditt sier: hvordan vil jeg leve i en slik verden? Hvordan vil jeg betale regningene mine og ta hånd om alt som trengs? Svaret er: Kjærligheten flyter gjennom hjertet for å bli speilet i dette bildet laget av lys, som er verden, og du kan stole på det. Det vil være tider hvor det er perfekt å bruke sinnet, men du vil bruke det fra et utvidet ståsted, å bevisst hente det frem som et verktøy eller en penn og bruke det som en form for kommunikasjon, selv om hjerte-til-hjerte kommunikasjon er absolutt mer effektivt.

Alle som blir trukket inn i ditt energifelt vil motta gjennom ditt hjerte det som er perfekt for dem. Når du står i øyeblikket i kraften i kjærligheten så vil det som kommer nær deg også bli påvirket av den store og evige livsflyten. I den resonansen er det ikke noe ego og derfor vil alle andre også motta gaven – selv om det bare er et øyeblikk – gaven som forteller hva det betyr å gjøre endringen til hjertet, å være fri fra egoets perspektiv.

Hvis det virker som om det tar tid før effekten av kjærligheten gjennomstrømmer bildet du har av deg selv gjennom sinnet, så stol på at det er nødvendig. I oppløsningen vil andre også bli endret. Hvert hjerte er en del av alle andre og i hvert øyeblikk skapes kjærlighet, helt ny og uberørt, med et sterkt ønske om å gi mer. I hjertet finnes alltid vår samhørighet. Det er livets gave. Det er mirakelet. Det er skapelseskraften som anerkjenner seg selv, slik at kjærlighet alltid kan gis og mottas og skapelsessirkelen er fullendt.

Kjærlighetskraften er levende i verden. Ingenting kan eksistere uten den, men opplevelsen av å kreve den tilbake må være ditt valg. Dere, mine kjære, velger hvordan dere ser ting. Dere velger hvordan dere lever livet og jeg oppmuntrer dere til å la det være gjennom hjertet, å ha mot til å gi slipp på egoet, å hoppe inn i eksplosjonen av denne kjærligheten, å gjenkjenne at du er skapt på nytt i dette øyeblikket og at du kan føle alt det du er i hjertet ditt.

Den viktigste delen av denne beskjeden, mine kjære, er at du ikke kan komme dit gjennom sinnet. Og likevel, sinnet vil få deg til å tro at det kan ta deg inn i denne opplevelsen. Det kan på en eller annen måte kunne lede deg til opplysthet, at om du bare jobber med alle problemene dine så vil klarhet komme til deg, og med det frihet.

Fokuspunktet i Gud jeg er er gjennom ditt hjerte og bevisstheten som det skaper. Egosinnet vil aldri gi deg «himmelen». Å, det kan kanskje skape sin versjon av det, men noe vil alltid være utelatt for sinnet ser dualitet, uansett hvor mye det prøver å bare se enheten i kjærlighet.

Så jeg oppmuntrer deg til å åpne hjertet ditt, noe som ganske enkelt betyr å gjøre endringen til kun kjærlighet. Det betyr å stå i valget ditt i nå-øyeblikket, den eneste tiden som virkelig eksisterer, og tillate kraften i kjærligheten å leve i deg, å uttrykke alt gud er i deg, som deg, her og nå. Kjærlighetskraften er det som skaper miraklene – ikke å finne ut av det gjennom sinnet.

Alt du vet binder deg, surrer deg inn i historier om begrensning. De skaper bare mer av seg selv når du prøver å fri deg selv fra dem, fordi motstand til det som er, er dualitet. Oppløs dem ved å gjøre endringen til hjertet. Du må være villig til å gi slipp på identiteten din, å tro på historien er ikke lenger nødvendig, være villig til å gi slipp på identiteten din i en verden utenfor deg selv som har skapt noe maktesløst i deg, et offer.

Det kan ikke være sant. Det kan ikke, mine kjære, for du er ... du ER kjærlighetskraften. Du er hjertet i hele skapelsen. Du er pulsen. Du er den brennende smelteovnen. Hvis du tillater det kan hver og en av dere føle det. I eksplosjonen av gledesfylt liv vil alle problemene i egosinnet bli oppløst og gjøre det helt virkelig for deg at kjærlighet og bevissthet er det eneste du ser uansett. Er det ikke tid for å la det være sannheten om at alt er godt, bare ett liv, bare kjærlighetskraft?

Om historien, egosinnet, holder fast ved deg, så ta alt inn i flyten av kjærlighet. Ta det, mine kjære, ut av egoverden og la det bli fylt opp av kjærlighet. Du vil oppleve friheten, når kjærlighet oppløser den menneskelige historien, friheten som kommer av overgivelsen til hjertet.

Når jeg sier til dere, ta den gamle identiteten inn i den endeløse strømmen av pulserende kjærlighet, så er det ikke det samme som å bruke sinnet til å jobbe igjennom ting, å på en eller annen måte å skape en forandring. Det er å endre virkeligheten din, slik at du kan føle at den oppløses i livets elv, i kjærlighetskraften. Å kunne stå fri som det ene hjertet i Alt som er, som kan uttrykke seg helt perfekt gjennom deg i ulike fasetter i diamantlys og atomisk liv, noe det lille sinnet knapt kan observere og absolutt ikke kan dirigere.

Når du er klar for å bli lyset i levende kjærlighet, hopp inn. Stå i nå-øyeblikket og si «ja». Ta morgendusjen i selve skapelsesøyeblikket, og om sinnet vender tilbake, la det observere den pulserende, flammende kjærlighetskraften og de skinnende fargene som den skaper, som utvider seg for å manifestere en skinnende verden, som helt tydelig oppleves som ikke-fysisk og absolutt helt god.

For å gjøre denne endringen til hjertet må du slutte å tro på historiene i verden som er fylt med strid. Det er det lille sinnets vev om dualitet. Og likevel, guds hjerte er klar for å oppløse det, for å åpne opp alle måter for samhørighet, å vise eksempelet av vår ømme respekt, vår absolutte takknemlighet for gaven som er i vår samhørighet, hele gud og guds hjerte.

Verden, for dere, er akkurat dette. I sannhet så er det ditt eget hjerte som uttrykker sin kjærlighet med hvert aspekt av seg selv som verden, fullender sirkelen av å gi og motta kjærlighet. Verden, som du vet, lever i deg, i din bevissthet og i ditt hjerte. Når du har oppmerksomhet på det lille sinnet, så blir verden i ditt hjerte fremdeles født igjen i dette ubegrensede nå-øyeblikket.

Kjærlighetskraften kan endre deg øyeblikkelig fra det vridde, selvfokuserte lille sinnet, det som hele tiden fortsetter å skape historien som gjør at du holder fast på den gamle verden. Er du klar for å ta spranget og for å overgi egoets oppfattelser til kjærlighetskraften?

 

 
THE POWER OF LOVE STANDING IN THE FIERY FURNACE

Read more...

 
THE POWER OF LOVE WORDS OF POWER

Read more...

 
Powerlessness and the Power of Love

Read more...

 
How We Shift the World

Read more...

 
Entering Into the Sacred Dialog

Read more...

 
sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate