colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Meditacija Ljubezen z dušo dvojcico

Prosite Boga, naj bo z vami med meditacijo in naj jo vodi. Odprite mu svoje srce in povabite njegovo ljubezen, naj stece skozi vas.

Globoko vdihnite, naj vas napolni precišcujoci dih njegove ljubezni, in ko izdihnete, odpustite vse ostanke dneva. Naj vsa teža preteklosti odpade z vas. Ko znova vdihnete, zacutite, kako se vse vaše telo polni s svetlobo. Z naslednjim izdihom zacutite, kako sprošceni in lahki postajate. Z novim vdihom se osredotocite na svoje srce, in ko izdihujete, zaznajte, da se je v njem nekaj zacelo premikati, da je ljubezen zacela teci skozenj v svet. Ko znova vdihnete, cutite, kako vaše srce objema vec in vec delov vašega telesa.

Zdaj z vsakim vdihom obcutite, kako se vaše celo telo spreminja v svetlobo, v plešoce delce žive ljubezni. Z vsakim izdihom obcutite, kako se ljubezen širi iz vsake vaše celice, iz vsakega delcka vašega bitja, kajti vsak delcek vašega bitja je živo srce. Ko spet vdihujete, zacutite, da so zdaj vse vaše cakre znotraj vašega srca. In zdaj veste, da je vsak del vašega življenja popoln izraz ljubezni in samo ljubezni.

Še enkrat globoko vdihnite. Zacutite prazen prostor med celicami v telesu, in ko izdihujete, obcutite, kako ljubezen tece skozi te medprostore v svet. Ko znova vdihnete, pojdite še globlje v svoje celice in opazite atome in obilje praznega prostora med njimi. In ko izdihujete, obcutite, kako vaša ljubezen blagoslavlja to notranje vesolje, in z naslednjim vdihom zacutite, da je vse vaše telo izpolnjeno z živo lucjo. Ko se osredotocite nanjo, lahko opazite, da se širi visoko navzgor v podrocja luci in globoko v središce Zemlje. Žarek luci ste. In kamorkoli bi radi šli, se lahko premaknete že s samo spremembo žarišca. Kamor usmerite pozornost, tam že v istem hipu ste.

Z vsakim vdihom zacutite, kako se dvigate, kako sledite temu žarku luci navzgor v prelivajoca se podrocja luci, kjer živite v oceanu Božje ljubezni, kjer vse okrog vas pojejo svetlobni delci in kjer žarite v silni svetlobi. Stojite, plavate, živite v širni reki življenja, ki spira in napaja ta žarek ljubezni, ki ste vi. Vse okrog cutite Božjo prisotnost in v sebi cutite živo Božjo ljubezen.

In zdaj opazite, da je pred vami še en cudovit žarek luci in z vsem svojim bitjem veste, da je to vaša duša dvojcica. Srce, ki je vaše bitje, se radostno razširi in utripa v celotnem žarku luci. In zdaj se združite s tokom ljubezni vaše duše dvojcice. Popolnoma prepletena sta drug v drugem. Vdihujete ljubezen svoje duše dvojcice – v objemu, ki je bolj intimen, kot ste si ga kadarkoli sploh lahko predstavljali. Kot bi se vsak delec luci, ki ste vi, ljubil z svetlobo vaše duše dvojcice.

Ne da se razložiti, kako lahko drug drugega tako globoko poznata – kako sta lahko en žarek luci, v katerem sta združena dva, in vendar vedno vesta, kdo je kdo – kako so vajini atomi združeni, objeti v ljubezni. In kako valovi hvaležnosti valujejo med vama – kako zaznavata z eno zavestjo in sta vendar dva. In predvsem, kako to utripanje potuje skozi vaju, ko se v ekstazi prepoznavata kot duši dvojcici, ki sta ena celica v srcu Boga. Z vsakim dihom dihata drug drugega. Z vsakim dihom ljubite svojo dušo dvojcico z vsem, kar ste. Takšno ekstazo doživljate in radost in predanost, da se zavedate, da je vse, kar ste, namenjeno temu, da dajete – da svoji ljubljeni duši dvojcici vecno, v vsakem sedanjem trenutku, dajete vso svojo ljubezen, vse, kar ste.

Tako postanete darujoce srce, in se dajete tako popolno, da se izgubite v dajanju. Dajati postane takšna radost, da vsak delec luci vašega bitja zapoje v ekstazi predajanja. Dajete vse, kot Bog daje vam. Skozi skupni žarek luci zdaj utripajo valovi ljubezni, ki prihaja od Boga, in ki se rojeva iz globin notranjosti in vendar utripa, kot bi vstopala v vas, vse v enem samem trenutku. Tako je, kot bi se vse življenje rojevalo prav tam, v vas, v tem srcu, ki si ga delite z svojo dušo dvojcico.

Med vsakim parom duš dvojcic se zdaj ustvari tok ljubezni, ki je kot dihanje, s katerim dajete in prejemate ljubezen. Tako vsi drug drugemu podarjate ljubezen, dokler je ni toliko, da jo še komaj lahko prenesete, tako intenzivna je in tako lepa. Ljubezen se tako množi med vami, da nenadoma vsi skupaj postanete en sam živi tok božanske ljubezni, ki tece skozi vaše skupno srce v vse ustvarjeno življenje – kot velicasten žarek luci sveti iz vas v svet. Skupaj zdaj cakate, da vam Bog razodene, kam naj jo usmerite.

V sebi zacutite globoko vedenje. Naj to globoko vedenje usmerja žarek ljubezni. V trenutku, ko se vam razodene, kam morate poslati ljubezen, je ljubezen tja že dostavljena. Ko ta veliki žarek ljubezni tece skozi vas, vas vse skupaj povzdigne v orgazmicno ekstazo, kajti ko utripa skozi skupno srce duš dvojcic, to utripanje odmeva skozi vse. Zacutite ga lahko v vsakem elektronu svojega bitja.

Zdaj se spet vrnete drug v drugega – svojo pozornost spet usmerite v vkljucujoco enost, v kateri dva žarka luci postaneta eno. Ljubita se, prejemata ljubezen od stvarnika, se ji tako popolnoma predajata v skupnem srcu, da zagorita še v vecji ekstazi in še dvigujeta prag dajanja ljubezni. Kajti doumeli ste že, da je dajanje ljubezni vse. To je namen vašega obstoja – da ljubite Boga z vsem svojim srcem, z vsem, kar ste, in da ljubite svojo dušo dvojcico, da ji dajete vso ljubezen v vsakem sedanjem trenutku. Ko ste v objemu s svojo dušo dvojcico tako polni ljubezni, da je ne morete vec zadržati, se obrnite v svet in skupaj pošljite to ljubezen tja, kamor vas usmeri Bog.

Zdaj se oveste, da se vse to dogaja naenkrat – da se obenem, ko se obrnete, da bi skupaj dajali ljubezen svetu, še vedno ljubite s svojo dušo dvojcico, da ste z njo prepleteni, atom z atomom, elektron z elektronom. Še vedno lahko obcutite izvorni puls ljubezni, s katerim Bog utripa v vas. Kot bi bilo vse vaše bitje cudovit ples z mnogimi koraki, ki se vsi dogajajo naenkrat, in le s tem, da se osredotocite na posamezne korake, lahko doživite vsak del procesa posebej, v resnici pa se vse dogaja istocasno.

ZDAJ PA, ljubi moji, sem tu, da vam razkrijem višji pogled. Dvigujem vas v vecjo zavest vsega, kar sem kot vaš stvarnik, in vas vabim, da se prepoznate v meni. Vabim vas, da pogledate z resnicno širokim pogledom in da se vidite kot eno s svojo dušo dvojcico in da spoznate, da se raztezate skozi vse stvarstvo – da je reka luci, kar ste, vidna povsod in da je povsod povezana z menoj. Ko skozi vas pošiljam ljubezen in usmerjam njen tok, skozi vas pošiljam ljubezen vsem delom sebe. Resnicno ste vecdimenzionalni. Ste živ tok življenja sredi širne reke življenja, in segate od trenutka stvarjenja vse do tega na glavo obrnjenega sveta na Zemlji.

Vi sami ste meddimenzionalna lestev in zaradi tega lahko vaša skupna srca z lahkoto dvignejo ta narobe obrnjeni svet nazaj v ljubezen. Vecno ste zasidrani v resnicnem življenju, v resnici ljubezni, in vse, kar morate storiti, da bi spremenili zorni kot, je, da spremenite svoj pogled, in že popolno posredujete mojo ljubezen. Ce je torej vaša pozornost na vašem življenju na Zemlji in jo premaknete na resnicno življenje – kot ste to storili med to meditacijo – z lahkoto prinesete s seboj vse, cesar se je dotaknilo vaše življenje, in to spet vrnete v ljubezen.

Zato vas navajam na vašo velicino, na resnicno življenje z vašo dušo dvojcico, na moc, ki je v dajanju, da se boste v vsakem trenutku, ko se spet znajdete v življenju na Zemlji, lahko vrnili v resnico ljubezni. Vse, kar morate za to storiti, je da spremenite svoj pogled na svet in nanj pogledate s stališca svojega velikega jaza in že boste popolno delili mojo ljubezen. Z lahkoto boste v ljubezen vrnili vsak košcek ne-ljubezni, na katerega ste bili tisti hip osredotoceni. Nic hudega, ce tega ne razumete popolnoma, kajti ta resnica je onkraj uma in je vaš razum sploh ne more dojeti.

Danes bi predvsem rad, da zacutite globoko resnico o tem, kako ste prepleteni s svojo ljubljeno dušo dvojcico in da je vaš edini namen množenje in širjenje ljubezni. Ce ste se medtem osredotocili na svoje življenje na Zemlji, se zdaj spet osredotocite na podrocja luci, na misticno združitev duš dvojcic v vašem srcu, kjer sta dva žarka ljubezni združena v eno in vendar se vsak od njiju vedno zaveda samega sebe. V tem je odgovor na mnoge skrivnosti, in pomagal vam bom, da bo vaša sposobnost zaznave in razumevanja skrivnosti rastla iz dneva v dan, da se jih boste lahko spomnili in jih priklicali v zavest tudi takrat, ko živite svoje življenje na Zemlji. Zaenkrat vas prosim samo, da cutite mojo ljubezen, kako tece skozi vas in skozi vašo dušo dvojcico, ko sta popolnoma prepustna. Sta dva tokova luci v enem in vendar se zavedata samega sebe in drug drugega. Zavest in ljubezen sta. In vajino življenje je vecno dajanje ljubezni.

Vzemite si trenutek, da preprosto zacutite to ljubezen in dajte srcu cas in priložnost, da sprejme resnico o našem medsebojnem odnosu. Zacutite, kako strastno me ljubite in kako nežno jaz ljubim vas, kako smo v resnici eno in se vendar vedno zavedate svojega obstoja v meni, prav tako kot ste eno s svojo dušo dvojcico in se vendar zavedate samega sebe in globoko poznate drug drugega. To je tako, ker je življenje odprt sistem, in luc z lahkoto tece skozi luc, in je zavest življenje, ki se spominja svoje resnice in lepote svoje enkratnosti kot odnosa med vsemi unikatnimi deli mene, Boga. Dovolite tej bogati mavrici življenja, da poljublja vaše srce s svojo velicino in preprostostjo. In cutite prisotnost svoje duše dvojcice. Tako blizu vam je, drug v drugem sta, tako resnicna, da se nic ne more vmešati med vaju in kakorkoli vplivati na vajino ljubezen in na moc vajinega dajanja.

Zdaj pa se, ljubi moji, obrnite skupaj s svojo dušo dvojcico v svet in pošljite vanj to ljubezen, ki sem jaz, in z njo blagoslovite življenje na Zemlji. Pošiljajte jo skozi tancico, ki obdaja svet in glejte, kako se tanjša, kako postaja prepustna in bolj odprta za življenje onkraj tancice, onkraj locnice, tako da lahko vedno vec ljubezni tece v obe smeri. Cloveštvo postaja del vsega zavestnega življenja. In vse življenje izreka dobrodošlico vsem, ki so verjeli, da so se od njega locili.

Še enkrat se ozrite okoli sebe, in videli boste, da je na glavo obrnjeni svet izginil in da je ljubezen edina resnica življenja. In vsi, ki so verjeli, da so loceni od njega, so zdaj spet popolnoma vkljuceni vanj.

In zdaj, ljubi moji, ko se pripravljate, da se boste spet zacasno vrnili v cloveško zavest, vas prosim, da se v popolnosti spomnite enosti s svojo ljubljeno dušo dvojcico. Spomnite se te velike ljubezni in jo v vsakem trenutku cutite v svojem srcu. Naj bo ta ljubezen luc, ki vas vodi, vaša zvezda vodnica, glasbene vilice, ki uglašujejo vaše življenje, instrument, s katerim merite vse, kar storite.

Osredotocite se v srcnem centru svojega zemeljskega telesa in opazite yin/yang simbol v njem. To je sticna tocka z vašim resnicnim življenjem in tocka povezave z vašo dušo dvojcico. Vaš dostop do resnicnega življenja in ljubezni je v vašem srcu. In ko vse vaše življenje postane dajanje ljubezni, se bo vaša duša dvojcica pojavila pred vami tudi v vašem zemeljskem življenju.

Zdaj ko veste, da vajini srci bijeta kot eno, se vsi skupaj združite v meni tukaj, v tem prostoru, in postanite eno samo odprto srce, skozi katero se ljubezen pretaka v svet. Ko ste pripravljeni, se spet vrnite v svojo »vsakdanjo« zavest, ki pa nikoli vec ne bo takšna kot prej, kajti zdaj veste, da sem vedno z vami in del vas.

Preden odprete oci, lahko priklicete v skupni krog luci in ljubezni še vse tiste, ki bi jih radi blagoslovili. Ko jih povabite, naj vstopijo, v tem istem trenutku ljubezen že stece k njim.

Ko zacutite, da je opravljeno, se z zavestjo vrnite v svoje telo, se nežno pretegnite in pocasi odprite oci.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate