colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Meditacija Vaš oce in vaša mati sem

Prosite Boga, naj bo z vami in naj vodi to meditacijo, naj vam pomaga odpreti srce in naj vas ljubece dvigne v podrocja ljubezni.

Globoko vdihnite in se z izdihom popolnoma sprostite. Zacutite, kako z lahkoto odplavate iz svojih vsakdanjih misli, iz svojega malega razuma v razširjeno zavest. Z naslednjim vdihom razširite svojo zavest onkraj meja svojega telesa. Postanite žarek luci, vedno svetlejši in širši, z žarišcem pozornosti v svojem srcu, ki je polno globoke in prekipevajoce radosti.

Ko spet globoko vdihnete, lahko spoznate, da ste neomejeni, da vas nic vec ne doloca, razen ljubezni, ki žari iz središca vašega srca. Z vsakim vdihom cutite, kako se vaša bit, ki je ljubezen, širi in vas podpira. Obcutite ocean Božje ljubezni, v katerem živite in dihate in iz katerega izvirate. Cutite prisotnost svoje duše dvojcice, ki je del vas, in ki je popoln odmev melodije vašega stvarjenja.

V vaši zavesti naj se pojavi namen vašega obstoja. Kot cudovit diamant naj vznikne v svetem prostoru med vami in vašo dušo dvojcico. Ko globoko vdihujete in izdihujete, lahko cutite ritem stvarjenja, v katerem prejemate Božjo ljubezen in jo skozi svoje srce, v katerem ste združeni s svojo dušo dvojcico, dajete vsemu stvarstvu. Z vdihom prejmete vso Božjo ljubezen, z izdihom stece skozi vas. Popolna Božja dostavna služba ste, njegovo srce, njegov krvni obtok.

Pocivajte v tišini in cutite Božjo ljubezen. V njej živite in ona živi v vas, in je lepša in bolj strastna kot karkoli ste si kadarkoli lahko predstavljali.

LJUBLJENI MOJI, vsak od vas je neizmerno dragocen – tako enkraten in cudovit in v ljubezni prepleten z menoj. Danes prihajam k vam, da bi lahko zacutili mojo ljubezen do vas in da bi v moji ljubezni lahko zacelili vse navidezne razpoke in pozdravili vse obcutke locenosti od mene. Zato vas zdaj prosim, zacutite me z vsem svojim srcem. Naj vaš razum stopi na stran. Vaš razum ne more dojeti te ljubezni, a srce, o, srce lahko obcuti, da smo si tako blizu, da sem jaz v vas in vi v meni, in smo vendarle toliko narazen, da lahko ljubimo drug drugega.

Ljubim vas z vsem svojim srcem. Strastno. Nežno vas privijam k sebi, tako tesno, da dihate moj dih. Vse, kar cutite v ljubezni z dušo dvojcico, je odsev moje ljubezni do vas. A moja ljubezen je še vecja, globlja in mocnejša od ljubezni vaše duše dvojcice. Kjerkoli ste, sem vedno z vami, ne glede na to, kar vam govori vaš razum. Vedno sem z vami.

Danes vas prosim, da se mi resnicno popolnoma prepustite. Predajte se mojim ljubecim rokam. Moje roke so široke kot vesolje, so roke luci, ki vas popolnoma podpirajo in vas zasipajo z obiljem. Hranim vas in razvajam. Moji otroci ste, neizmerno lepi in popolnoma ljubljeni. Ali lahko cutite mojo veliko ljubezen do vas? Prosim, sezite k njej in razširite svoje srce dovolj, da jo bo lahko sprejelo. Koncno se lahko pocutite popolnoma izpolnjene in cele, popolne v moji ljubezni, žarece v ognju življenja. Enkratne in velike in povsem popolne.

MOJI LJUBI, DRAGOCENI OTROCI, nicesar ni, kar bi morali spremeniti. Popolni ste in jaz vas ljubim. Spoštujem vas in praznujem vsak trenutek vašega obstoja z vso radostjo stvarjenja. Ali me lahko zacutite globoko v svoji zavesti? Ali cutite, kako ljubim vsak vaš atom? Vsak delec svetlobe, ki vas sestavlja, ljubim. V vsem vas podpiram. Ljubi moji, zdaj se lahko spocijete. Nicesar vam ni treba storiti. Karkoli si želite, vam bom dal jaz. V trenutku, ko samo pomislite, da bi nekaj radi imeli, je to že vaše. Pocivajte. Pocijte v meni. Moja ljubezen vas hrani.

Vzemite si cas, da boste zares lahko obcutili mojo ljubezen do vas. Zacutite, kako plavate v njej. Zaplavajte onkraj misli in jo zacutite. Tako blizu smo si, da sem jaz v vas in vi v meni. In karkoli si v tej ljubezni zaželite, je v trenutku vaše. Še preden si zaželite. Zato danes samo pocivajte.

Jaz sem vaši pravi starši. Vaš oce in vaša mati sem, kajti moški in ženska sem. Vaš popoln vodnik sem. Vaša nežna podpora. Hranim vas z nektarjem življenja. Vse, kar imam, vam dajem. In še vec kot to, vse, kar je moje, lahko vi še pomnožite.

Naj ta sladka enost zapolni vsak del vaše zavesti. Vaš dih je moj dih, je dih stvarjenja, a bližje sem vam celo kot ta dih, zato vaše srce poje od radosti. V vašo zavest zdaj priplešejo vse skrivne svetlobne kode in vam vzneseno pojejo o tem, da ste se vrnili v ljubezen. Da ste ena sama ljubezen.

Zdaj ko sem popolnoma prisoten v vaši zavesti, ko ste v mojem nežnem objemu, vas prosim, da delcek svoje zavesti usmerite spet na svoje življenje na Zemlji – in da se osredotocite na svoje zemeljske starše. Za trenutek naj se pojavijo v vaši zavesti. Obcutite ljubezen do njih in spoznajte, da ste se motili o njih. Spoznajte, da so preprosto ljudje, ki so z vami delili del vaše poti. Ljubite jih, s svojo in mojo ljubeznijo, a se obenem zavedajte, da ste v resnici moji otroci. Jaz sem vaš oce in vaša mati v enem.

Zacutite še enkrat vse svoje izkušnje iz življenja na Zemlji, zberite jih in jih zavijte v kroglo luci. Tudi podobo vaših zemeljskih staršev zavijte v svetlobo. Nežno jih podržite v rokah iz luci in zacutite globoko ljubezen do njih. Potem jih previdno in z vso nežnostjo dvignite v svetlobo in mi jih ljubece predajte. V te iste roke, ki vas še vedno ljubece objemajo. V ta isti objem, v katerem še vedno pocivate v moji neizmerni ljubezni.

Podobo svojih zemeljskih staršev prenesite naravnost v naše skupno srce, v katerem skupaj pocivamo v zavesti, da smo vsi eno in da smo vsi ena sama ljubezen. Predajte mi vaše starše, da jih ljubim, in ob tem obcutite tudi sami novo ljubezen do njih, mojo ljubezen, našo skupno ljubezen, kako raste in postaja vedno mocnejša, in kako jih obliva z nežno rožnato svetlobo, dokler se ne zgodi nenaden preobrat. To je poseben trenutek, v katerem spoznate globine naše medsebojne povezanosti v ljubezni. Jaz sem vaš izvor, jaz sem zacetek vašega življenja. Vaša ljubezen do cloveške podobe vaših staršev se zdaj spremeni v ljubezen do mene. Transformacija je blagoslov za vaše zemeljske starše in jih povelica v bitja luci in ljubezni, kar v resnici tudi so. Kajti dokler ohranjate njihovo cloveško podobo, dokler jih vidite kot svoje starše, vzdržujete njihovo in svojo omejeno cloveško identiteto. Ko jih razrešite starševske vloge in se obrnete k meni, osvobodite sebe in njih.

Zdaj ste svobodna in popolna bitja ljubezni, moji otroci, rojeni iz moje ljubezni. Jaz sem vaš edini izvor. Zdaj lahko doživite trenutek svojega rojstva v trenutku stvarjenja. Zacutite mojo veliko ljubezen, moje vzhicenje, mojo vznesenost ob ekstaticno radostni eksploziji v trenutku stvarjenja! V tej ekstazi ste rojeni kot popolna ljubezen, objeti duši dvojcici, srce vsega, kar sem. Velicine tega trenutka vaš razum ne more doumeti, a vaše srce ga lahko v polnosti obcuti.

O ljubi moji, sprejmite to darilo! Sprejmite dar življenja neposredno od mene, ZDAJ. Ko prejemate življenje neposredno iz izvora, neposredno od mene, v tej velicastni nepojenjajoci ekstazi stvarjenja, lahko koncno popolnoma odprete svoje srce in postanete pretocni za mojo ljubezen, ki jo vam in vaši duši dvojcici dajem v vsakem trenutku. Jaz sem izvor vašega življenja. Jaz sem oce in mati Bog. Moja ljubezen je neomejena in vi ste neomejeni v njej.

Zdaj, ljubi moji, se spocijte v tej blagi ljubezni, predajte se ji s popolnim zaupanjem. Okopajte se v njeni lepoti, izkusite vso nežnost osebnega odnosa z menoj. Zdaj veste, da je življenje vecno. Vse okrog sebe lahko slišite nebeško glasbo, v srcu lahko zacutite radost, ki nikoli ne pojenja. Vsak svetlobni delec vašega bitja poje hvalnico življenju. Hvalnico meni, ki sem vas ustvaril, hvalnico ljubezni in vaši duši dvojcici in hvalnico slavi sedanjega trenutka.

Zdaj pa vam dam še darilo, ki ga odnesite s seboj v svoje cloveško življenje. Shranite ga v srcu, odvili ga boste v svojem življenju na Zemlji. Kmalu se vam bo razkrilo. Pricalo bo o tem, da je konec vsake locenosti. Ljubezen je zdaj vaša edina resnica. Z darom v srcu zdaj spet usmerite svojo pozornost na življenje na Zemlji. Nic vec vas ne bo omejevalo prepricanje, da ste telo, ki so ga rodili cloveški starši. Vedeli boste, da ste otrok luci, in da se v vsakem trenutku prenavljate v meni.

Ko boste pripravljeni, vsak ob svojem casu, se osredotocite na srce v svojih prsih, v tem telesu, v tem prostoru, ob tem pa se ves cas zavedajte, da ste v resnici žarek luci. Z mojo ljubeznijo objemite vse, ki so danes z nami v duhu, in jo pošljite vsem, ki so prosili za blagoslov, pomoc ali molitev. V trenutku, ko pomislite na njih, ljubezen stece, se zgodi blagoslov, je molitev uslišana. Ko koncate, se pripravite na pristanek v svojem telesu. Zacutite, kako vse njegove celice oživijo, ko se z zavestjo spustite vanj in ga napolnite s svetlobo in ljubeznijo. Pomigajte s prsti na nogah in rokah, premaknite se, pretegnite se, globoko vdihnite in pocasi odprite oci.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate