colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Meditacija Dokoncna povezava

Odprite svoje srce in povabite Boga, naj vstopi v vas. Prosite ga, naj skozi vas pošilja svojo ljubezen. Naj bo z vami vsak trenutek in naj vam pomaga odpreti srce in se poglobiti vanj.

Z vsakim vdihom zacutite, kako se vaša povezava z Bogom poglablja in njegova bližina krepi. Z vsakim izdihom usmerite pozornost na to, kako se ljubezen pretaka skozi vaše srce in tece naprej v svet, ki ga blagoslavlja in zdravi. Bog širi svojo ljubezen skozi vas. Ko globoko vdihnete, se vaše srce razširi in zacutite lahko, da ste cudovit vzorec ljubezni, popolna kristalna mandala. Srce v vas žari kot sonce. Ko znova vdihnete, zacutite enost s svojo dušo dvojcico. Vaše srce ni le vaše, temvec pripada obema. Ko vdihujete, vdihujete esenco svoje duše dvojcice, in ko izdihujete, ji pošiljate Božjo ljubezen, ki se skozi vaju pretaka v svet. Skupaj sta cudovit vzorec blešcece svetlobe.

Z naslednjim vdihom se razširite v svojo pravo velicino, v svoj veliki jaz, v prelestno ljubezen, v kateri ste združeni s svojo dušo dvojcico. Pocivajte v oceanu Boga, ki je sama ljubezen, in katere del ste tudi vi. Dovolite, da se Božja ljubezen pretaka skozi vajino srce v vse stvarstvo.

Medtem ko tako dihate, ko vdihujete ljubezen, ki tece skozi vajino skupno srce, ohranite povezavo s svojim življenjem na Zemlji. Bilocirajte svojo zavest, naj bo na dveh mestih hkrati. V resnici ste ena sama ljubezen, ekstaza z vašim imenom. Vajin dih usmerja zvezde na njihovih zvezdnih poteh in bitje vajinega skupnega srca je usklajeno s srcnim utripom Boga, našega stvarnika. Vzorec luci sta, ki se smejoc premika skozi vesolje in z ljubeznijo seje nove zvezde. Vsak vajin dih je cudež soustvarjanja, srce, skozi katero s svojo dušo dvojcico množite Božjo ljubezen.

Dovolite si biti božanska ekstaza, božji vzklik, božje odkrivanje ljubezni. Božje zavedanje njegovega lastnega srca ste, ko v objemu s svojo dušo dvojcico množite ljubezen. Vse življenje je del tega velikega diha, njegove svetlobne poti se križajo na mnogih ravneh zavesti. Na katerokoli od njih se osredotocite, tam ste, nemudoma, povezani z izbranim svetom, življenjskim sistemom, z izbrano resnicnostjo, dimenzijo, z vsem, kar ste izbrali. Samo majhen premik zavesti je potreben, in že ste tam.

Zacutite dotik ljubezni vaše duše dvojcice, nežno ljubkovanje, ki objema vse vaše bitje. V vsakem trenutku se odprite Božji ljubezni, da zapoje skozi vašo bit, in jo potem spet spustite, da lahko tece naprej. To je resnica o vas, o tem, kar ste. V skupnem srcu duš dvojcic živijo svetovi, soncni sistemi, vesolja, in vsa so usklajena z vašim dihom, vsa utripajo v harmoniji vašega srca. Kakor vi živite v Bogu, tako nešteta življenja živijo v vas. In eden izmed svetov, ki živi znotraj vašega diha, je tudi ta cudoviti planet, ki ga imenujemo Zemlja.

Osredotocite se na svoje veliko srce, na življenje, ki ga v vsakem sedanjem trenutku živite s svojo dušo dvojcico. Zasidrani v tem, kar ste v resnici, usmerite zdaj svojo pozornost na Zemljo in na vaše življenje tukaj, ki mu pravite vaš »cloveški obstoj«, a se ves cas zavedajte, kdo v resnici ste.

ZDAJ, LJUBI MOJI, VAM GOVORIM NEPOSREDNO. Prosim vas, da si v svojem velikem srcu, v katerem ste združeni s svojo dušo dvojcico, v srcu, kjer živi vsa moja ljubezen, da si v tem velikem srcu predstavljate vaš dragoceni planet – Zemljo – kot dragulj. Obcudujte njegovo lepoto in ga hranite, ta cudež, ki je z vidika vašega velikega jaza videti manjši kot atom.

Ko se vrnete v svoje cloveško življenje, vas prosim, da ohranite to nežno in spoštljivo pozornost do vsega življenja, ki ste ga živeli do sedaj. Bodite hvaležni za zaklad vsakega posameznega trenutka. Ohranite zavest povezave s svojo dušo dvojcico in skupaj z njo blagoslovite vsak trenutek življenja, ki ste ga živeli do sedaj. Svoje življenje z vsemi njegovimi odtenki povzdignite v luc svoje zavesti v resnici. S tem boste presvetlili vsako cloveško izkušnjo, ki ste jo imeli in jo spremenili v cisto luc. Na ta nacin boste eno za drugo prinesli vse svoje cloveške izkušnje naravnost k meni.

Ta proces je sestavljen iz dveh korakov. Ko boste zavestno na obeh ravneh svojega obstoja hkrati, vam bom v zavest priklical delcek vašega življenja, ki ga najprej prenesite v svoje veliko srce, v katerem ste združeni s svojo dušo dvojcico. Potem se – združeni z njo, obrnite k meni in mi predajte ta košcek svojega življenja, ki se bo z vašo predajo transformiral v cisto ljubezen, in s tem zaprl vse navidezne razpoke med vami in mano.

Zdaj se osredotocite na svoje cloveško življenje. Vaša zavest naj postane tolmun tišine, v katerem se bo pojavilo nekaj, kar je še potrebno ozdraviti, nekaj, kar je na videz še vedno loceno od moje ljubezni. Vzemite si cas in pocakajte, da ta dogodek ali situacija ali obcutek priplava na površje. Ko se pojavi, ga zadržite v zavesti in ga poglejte z višje perspektive, z zornega kota vašega višjega jaza. V svojem velikem srcu zdaj pestujete ta drobec svojega kratkega življenja na Zemlji kot droben, a dragocen biser. To vam omogoca, da ga vidite drugace kot doslej. In v tem velikanskem srcu, v svoji pravi identiteti, se zdaj vprašajte, kakšno darilo vam prinaša prav ta delcek vaše življenjske izkušnje.

Vzemite si cas za proslavljanje tega darila, z obcudovanjem si ga oglejte, in razišcite njegovo lepoto, skupaj s svojo dušo dvojcico ga podržite proti svetlobi, da ga boste lahko obcudovali z vseh strani. Naj svetloba, ki sije iz njega, prepoji vašo zavest z vsemi razlicnimi spoznanji na vseh podrocjih vašega življenja, ki jih to darilo prinaša.

To je darilo vaše cloveške izkušnje, vašega cloveškega jaza, vaše osebnosti, vašemu pravemu, resnicnemu jazu. Skupaj z vašo dušo dvojcico se zdaj obrnite k meni in zacutite, ljubi moji, kako vas objema moja ljubezen. Naj stecejo solze srece, prisluhnite hvalnicam, ki jih pojete globoko v svoji notranjosti, hvaležni za to ljubezen. Obcutite, kako globoko ste v meni in jaz v vas. Ena pesem v harmoniji treh glasov. Bliže in bliže smo si. V rokah še vedno držite darilo, ki vam ga je podarilo življenje na Zemlji, in ga zdaj dvignete meni v dar. Ko se vsi trije združimo, se ta dar spremeni v blagoslov za vse cloveštvo. Pred vašimi ocmi, v vaši zavesti, to darilo dobi krila. Spremeni se v zvezdni utrinek, v žarek luci, v glasnika ljubezni, ki precisti vse stvarstvo. Vse navidezne razpoke med nami se zacelijo. Vsa napacna prepricanja izbrišejo. Eno ste z menoj, in vendar lahko drug drugega ljubimo, prav tako kot ste tudi eno z vašo dušo dvojcico, eno srce, z dvema žarkoma zavesti.

Zdaj vidite resnico o svojem življenju na Zemlji. Vsak najmanjši dar, vsaka najmanjša cloveška izkušnja, ki mi jo prinesete nazaj, v ljubezen, postane veliko in cudovito darilo vsem in vsemu, kar je. Zdaj veste, ljubi moji, zakaj vas vse stvarstvo casti – ker ste se podali živeti to življenje izven ljubezni, da bi ga košcek za košckom prinesli nazaj v ljubezen. Ker ste bili sposobni storiti, kar si nihce ni mogel niti zamisliti. In ker ste to dobro opravili, je zdaj zaceljen razcep, ki so ga povzrocila prepricanja v locenost cloveštva od ljubezni, ki sem jaz.

Zdaj globoko vdihnite. Vdihujte esenco svoje duše dvojcice in se – v objemu prepleteni z njo, kopajte v slavi moje ljubezni. Reka življenja ste, polna plešocih delcev ciste energije, lepša kot karkoli, kar ste videli kadarkoli poprej. Vsak plešoci delec energije si delite s svojo dušo dvojcico, skupaj intimno poznata vsak atom drug drugega.

Zdaj, ko se zavedate resnice o tem, kar ste, se osredotocite na svoje srce, kjer ste eno s svojo dušo dvojcico, in usmerite pozornost spet na svet, ki je v vas in na življenje na njem, na svoje cloveško življenje na Zemlji. Zavedajte se svoje velicine, ko se s pozornostjo še enkrat spustite v svoje življenje na Zemlji. Vaša zavest naj še enkrat postane tih in miren tolmun, na cigar gladini vam bom pokazal še nekaj, kar je treba ozdraviti. Nek dogodek morda. Ali samo misel. Dovolite ji, da priplava iz globine na površje, ko na gladini zrete v podobo svojega življenja na Zemlji.

Kar se pojavi, mi prosim prinesite preko navidezne locnice, navzgor skozi vse svoje bitje dvignite to misel v svoje veliko srce, v katerem ste v resnici eno s svojo dušo dvojcico. Skupaj si oglejta, kaj je priplavalo na površje, in znova razišcita darilo, ki se skriva v tem delcku življenja. Oglejta si ga z višje perspektive in videla bosta, da je kot droben dragulj. Lesketajoce se zrno zlata. Prosim, zaprosita za darilo, ki vama ga podarja ta izkušnja cloveškega življenja, naj se vama razkrije.

Glejte na to darilo kot na živi dragulj. Polno ga doživite. Kakšne barve je? Kako se leskece na vse strani... Katere darove izžareva, ki vaju blagoslavljajo in zdravijo in množijo ljubezen, ki je to, kar sta? Oglejte si, kako ta dragulj sije v vajinem skupnem srcu – kako odseva nove barve, ki jih prej tam ni bilo. Vajino srce zdaj žari na prav poseben nacin, obarvano z novim odtenkom, ki vama ga je podarila zemeljska izkušnja. In ta novi odtenek sta zdaj prinesla domov, v vajino resnicno življenje, v ljubezen in samo ljubezen, v življenje in samo življenje, v velicastno obilje vsega, kar sem Jaz. Zacutite radost v sebi, hvalnico življenju, in se skupaj s svojo dušo dvojcico spet obrnite k meni in mi znova podarite dar svoje zemeljske izkušnje. Kako lepo in dragoceno darilo mi dajete s tem, ko vse napacne predstave vracate v ljubezen in resnico!

Zdaj, ljubi moji, spet zacutite resnicnost naše medsebojne ljubezni, resnico, ki vas nikoli ne zapusti, nikoli ne mine, niti za trenutek. Resnico, da smo ena sama ljubezen, da ste srce, ki gori v mojih prsih, da ste moje zavedanje lastnega srca. Zacutite, kako se stapljate z menoj, kako se ljubezen z živimi plameni pogovarja z ljubeznijo. Vedite, da ni nobene razdalje med nami, in da so vse navidezne razpoke med nami, vsa zmotna prepricanja, vse izkušnje naših življenj, ki so izhajale iz vere v locenost, zdaj zaceljene in ozdravljene.

Ljubi moji, zacutite, da smo eno. Naj vas obcutek enosti izpolni tako popolnoma, da izginejo vsa druga prepricanja. Nobeno prepricanje ne more vec ostati. Vedite, kako zelo vas ljubim, kako nežno vas objemam v sebi, kako sem z vami povsod, kjer ste. Izraz moje ljubezni ste. Vse navidezne razpoke, ki so nastale v vaši zavesti zaradi nacina, na katerega ste zaznavali vaše življenje na Zemlji, so zdaj zaceljene, ozdravljene v svetlobi žive ljubezni. Zavedajte se, da vam le jaz v vsakem trenutku popolno dajem vašo varnost na vseh ravneh, vašo radost, vaše obilje, vaš pravi dom, celo vaše življenje.

In to je obrazec, formula za raztapljanje zmotnih predstav o obstoju nasprotja ljubezni. Raztopijo se v resnici in s tem premostijo prepad, ki so ga ustvarile med vami in mano v vaši zavesti. Zdaj ni vec potrebe po tem locenem prostoru in casu, v katerem je vse obrnjeno na glavo kot narobe obrnjena nogavica ali žep starega suknjica. Dragi moji, z vsako izkušnjo, ki jo prinesete nazaj v ljubezen, je ozdravljen del potrebe po takšnem casu in prostoru, in, kot sem vam že veckrat pokazal, je s tem ozdravljeno tudi vse, kar nosi enako vibracijo v vsaki cloveški zavesti. In ne mislite, da mi morate na ta nacin vrniti vse svoje zemeljske izkušnje. Posamezno podrocja svojega življenja morate ponovno povezovati z menoj le tako dolgo, dokler z vsem svojim bitjem globoko v sebi ne spoznate, da na nobenem podrocju niste loceni od mene. Kajti ko enkrat ozdravite svoje prepricanje o locenosti, locenosti ni vec.

Zdaj usmerite svojo pozornost spet na enost s svojo dušo dvojcico in pocijte za trenutek v sladkosti obcutka, da se vam vsa ljubezen vaše biti globoko in intimno vraca v odsevu vsakega trenutka, in da je v vajinem objemu utelešenje moje ljubezni do vas – kajti to je resnica o vaši duši dvojcici. Skupaj sta sili stvarjenja. Resnicno ste ustvarjeni po moji podobi. A ne kot cloveško bitje, temvec kot božanski duši dvojcici. To je vaša dedišcina, ki jo zdaj prevzemate zase in za vse cloveštvo.

Zapomnite si, dragi moji, to, kar zdaj obcutite v svojem srcu. Zapomnite si, kakšen obcutek je, ko ste popolnoma ljubljeni – ko vas jaz in vaša duša dvojcica brezmejno ljubiva. Obcutite, kako je, ko se skupaj s svojo dušo dvojcico kopate v moji ljubezni, ki vam jo vecno dajem in ki jo vecno dajem svetu skozi vas. Zacutite vse tisto, kar je onkraj besed – naj zavest srca zapoje skozi vašo bit. Naj radostno zapoje: »Bog me ljubi! Neprecenljive vrednosti sem. Bog se je odlocil, da mi izkaže svojo ljubezen s tem, da je predme postavil mojo dušo dvojcico. Skupaj sva utelešeno božje srce in z najsvetejšim spoštovanjem in cašcenjem nosiva v srcu njegovo ljubezen, ki jo nežno množiva in jo dajeva naprej in z njo blagoslavljava svet.«

Obcutite, kakšno vzhicenje zbudi v vas ta nova zavest, in te blagoslovljene obcutke shranite v svojem srcu kot poseben zaklad, ki ga skrbno zavitega prinesite s seboj, ko se spet vrnete v življenje, kot ga vidite s cloveškega zornega kota. Še enkrat se ozrite globoko v svoje srce, kjer razlicni svetovi in življenjski sistemi dihajo z vašim dihom enosti, potem pa usmerite svojo pozornost na planet Zemljo, modro zeleno in cudovito, in se v zavesti vrnite v svoje cloveško življenje, ob tem pa ohranite zavest svoje prave velicine in enosti s svojo dušo dvojcico.

Prosim vas, trdno se odlocite, da boste vzdrževali to povezavo. Omogocila vam bo, da boste z lahkoto prehajali med obema svetovoma, oziroma da boste obenem lahko živeli v obeh, bilocirani, ce lahko uporabim za to še najbolj primerno besedo. Vaša zavest zmore z lahkoto premostiti to navidezno mejo in socasno videti svet z dveh razlicnih zornih kotov. Na ta nacin boste v srcu vedno lahko takoj in neposredno uvideli, kakšen dragulj vam prinaša vsak trenutek vaše zemeljske izkušnje, in ga prinesli k meni – in tako v hipu zacelili vsak obcutek locenosti, ki bi se morda še kdaj pojavil.

Zdaj pa, ljubi moji, še enkrat globoko globoko vdihnite in se s svojo pozornostjo vrnite spet v to cudovito skupino, k ljudem, ki v ljubezni delijo z vami to izkustvo, in zacutite vrtinec energije, ki se je ustvaril, srce žive ljubezni, ki je vaša bit, kako se vrti v pravo smer, v harmoniji z resnico. Ljubezen je edina resnica. In spomnite se, ljubi moji, da Božje srce ne pozna omejitev in da je v njem možno vse.

Preden se vsi vrnete v zavesti v vašo t.i. fizicno resnicnost, bi rad še vsakogar poprosil, naj se osredotoci na svoje srce in odvije darilo, ki je v njem skrito. V njem je vsa ljubezen, lepota in vsi zakladi, ki ste jih prinesli iz svojega velikega jaza, iz enosti z vašo dušo dvojcico. Zacutite, kako vse to žari v vaši prsih. Naj se pred vašimi notranjimi ocmi oblikuje v simbol, ki vas bo spominjal na bogastvo, ki ga nosite v srcu, in naj se ta simbol pojavi v vaši zavesti vsakic, ko bo za vas pomembno, da se spomnite svojih darov.

Ko ste odvili vsa svoja darila in ko so zaživela in zažarela v vašem srcu in ko ste prejeli simbol, lahko v središce tega kroga povabite tiste, za katere želite, da bi bili deležni te velike ljubezni. Potem jo pošljite še vsemu cloveštvu. Ko zacutite, da je storjeno, se pocasi spet zacnite zavedati svojega telesa. Predstavljajte si ga izpolnjenega s svetlobo. Pomigajte s prstom na roki ali na nogi, premaknite stopalo ali nogo in ob tem zacutite, da se premikajo žarki luci. Obcutite, kako vas napolnjuje radost. In, ko ste pripravljeni, vsak ob svojem casu, odprite svoje zemeljske oci.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate