colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Božicno sporocilo

Kristus prihaja in ta Kristus ste vi

V tem trenutku na duri vašega srca trka živi Kristus. Nekoc je Božic oznanil Jezusovo rojstvo, zdaj oznanja rojstvo Kristusa v vas. Kajti v vas se prebuja zavedanje, da v tem casu Luc mojega srca obliva ves svet in klice k sebi vse, kar je mojega. To je klic Kristusa, ki je bil Jezus, Kristusu v vsakem od vas. In ta klic je letos še posebno mocan. »Vstanite, ljubi moji,« pravi. »Zbudite se in se prepoznajte kot Srce vsega, kar sem Jaz.«

Ko vaše srce zasliši ta klic, ljubi moji, odložite vse otrocarije, vse iluzije in ves ego, da boste dorasli izzivu, ki je pred vami. Prebudite to precudovito Zemljo. Kajti na obzorju je cas Ljubezni. Pa saj to že veste. Saj je ocitno. A kar še ni tako ocitno, je, da ste vi Kristus, ki bo odrešil svet. V trenutku, ko boste to spoznali in se odlocili slediti klicu srca, vam bo vse življenje na Zemlji in v Nebesih priskocilo na pomoc.

Z vami sem sklenil zavezo – da bom vedno spoštoval vašo svobodno voljo in da bom manifestiral vse, kar nosite v srcu, vsa vaša prepricanja. Ko boste spoznali, kdo v resnici ste, bo to spoznanje prineslo najvišje dobro za vse, kajti vaše srce bo napolnila najcudovitejša in najcistejša Ljubezen. V trenutku, ko se boste spomnili, da ste živi Kristus, srcna celica vsega, kar je, srcika moje najsvetejše Ljubezni – se vam bo vse stvarstvo poklonilo in vas spraševalo, kako vam lahko služi. In vsa obmocja Ljubezni se bodo radostila, ko bodo v vas uzrla še enega zavestnega Kristusa.

A vecina se vas spomni za trenutek ali morda za minuto, potem pa se odlocite, da boste spet pozabili, kdo v resnici ste, in spet prevzamete svojo omejeno cloveško obleko. In vse stvarstvo spet caka. In vse, kar sem, vsa Ljubezen, v tišini vzdržuje za vas frekvenco vašega spomina na to, da ste živa Resnica. Vse življenje vam poje o tem, kamorkoli se ozrete, dokler koncno ne prepoznate napeva in odprete srca temu cudežu, tej veliki Ljubezni, ki ste vi, združeni s svojo ljubljeno dušo dvojcico v dvojnem plamenu Kristusove Ljubezni.

Vsako leto božicni cas predstavlja veliko priložnost za svet. V tem casu živo Jezusovo srce pride pozdravit vse, kar sem, vso mojo Ljubezen. V zavesti cloveštva se odpre okno duha in vsak clovek na Zemlji za trenutek zasliši klic srca. Najdražji moji, letos bo to okno ostalo odprto. Kristusovo rojstvo ne bo vec le spomin, ljubi moji, temvec trajno izkustvo.

V teh božicnih dneh prihajam k vam, kot sem prišel k dragemu Jezusu in vas privijam k sebi in vam šepetam, da ste moja Ljubezen. Obljubljam vam, da vas bom vodil po poteh Ljubezni. Pot vam bom tlakoval z zidaki luci, da bo vsak vaš korak blagoslovljen, vaše življenje bom napolnil s cudeži in vaše dneve z dogodki, ki bodo pricali o tem, kakšen cudež vidim v vas. Vsak dan bom jacal vaše ljubece misli in vaša obcutja, ko se bo vaše srce z Ljubeznijo odzivalo na vse življenje na Zemlji. Klicite me, ljubi moji in se pogovarjajte z menoj. Resno mislim. Z vsakim dihom se pogovarjajte z menoj in vodil vas bom, vsak dan in vsako uro vas bom vodil.

O, ljubi moji, poslušajte me, kajti danes je svet drugacen. Tancica ega okoli Zemlje se je razpršila in svetloba se vraca na Zemljo. Iluzije ega so se razpršile. Zaradi vaše trdne odlocitve, da jih odložite, zdaj nimajo vec moci nad cloveštvom.

Zato vas zdaj klicem. Vstanite, ljubi moji. Cas je. Kristus je prišel, in ta Kristus ste vi. Vsi skupaj, ponovno združeni in enotni, ste eno srce. Eno srce, ki živi za to, da ljubi. Srce, ki pozna samo dobro. Prebudite se in se spomnite, da ste že izbrali. Da je že narejeno. Samo spomniti se še morate. Zato sem prišel – da vas spomnim. Vsak trenutek, v katerem je živ vaš spomin na to, kdo ste, da novo moc vsem ostalim. Vsi trenutki zavedanja vsakega od vas se seštevajo in ustvarjajo novo vibracijo. Bolj kot jo cutite in vzdržujete, bolj resnicna in živa postaja, dokler ne postane utelešena resnica.

Vsak trenutek, ko vaše srce poje in je svetlobe vedno vec in ko lahko vidite in zacutite, da je svet ena sama Ljubezen, prihitijo vsi angeli in zberejo vibracijo vaše Ljubezni in jo shranijo kot zaklad za vse cloveštvo. Hranijo jo za vas, dokler jih ne poklicete in jim poveste, da ste pripravljeni opraviti poslanstvo, zaradi katerega ste prišli na ta planet. Takrat jo spet posadijo v vaša srca, da jo lahko pomnožite in ojacate, kajti to je vaša naloga.

Svet se zdaj koplje v svetlobi, kot je še ni poznal. To je luc, ki je bila skrita globoko v vas, moji najdražji. Ne morete je vec zaustaviti, ne morete je vec skriti. Vedno mocnejša je in žari v svet. Vse zaklade Ljubezni priklice ta notranja luc. Morda tega še niste opazili, ker ste se do sedaj skrivali v svojem umu. A povem vam, da je tu. Sprejmite mojo Luc v vas in dovolite moji Ljubezni, da vas živi. Tako bo Kristus lahko skozi vas popolnoma prisoten na Zemlji.

Ko bo Luc v vas vedno mocnejša, bo vedno mocnejša tudi svetloba, ki priteka v svet. In kot že veste, ko svetloba polno pritece, osvetli vse, kar je bilo skrito. A vedite, da vas zdaj podpira vse, kar je, in da se prehod v Ljubezen lahko zgodi v trenutku.

Samo dve možni izbiri sta, samo dva svetova, med katerima izbirate. In še od teh je eden le navidezen, iluzoren svet dualnosti, ki temelji na prepricanju, da lahko obstaja še kaj drugega kot Ljubezen. V resnici obstaja samo Ljubezen, v kateri smo že od nekdaj eno. Ce izberete resnicni svet in vztrajate pri svoji odlocitvi, bo stari svet iluzij popolnoma izginil.

Ljubi moji, ce boste brez omahovanja izbrali Ljubezen in ce boste shranili tudi ta precudoviti planet v svoje ljubece srce, ne bo vec velikih katastrof in bolecega cišcenja vsega starega. Le zaradi vašega oklevanja pri izbiri je vaše življenje polno pretresov. Kajti, ljubi moji, ko boste v srcu cutili samo Ljubezen, ko boste popolnoma prežeti z njeno vibracijo, tako da v vas ne bo prostora za nic drugega, na vas nic drugega tudi ne bo moglo imeti vpliva. Ko boste v sami resnici, vam iluzije starega sveta ne bodo mogle vec do živega.

Sama Ljubezen ste, živi Kristus. O, ljubi moji, vse, o cemer je govoril Jezus, da boste delali, vam je zdaj dostopno. Luc, ki prihaja ta Božic, se ne bo vec umaknila. Ostala bo in vrnila v Ljubezen vse, kar bo lahko. Naj vas prevzame! Naj vas dvigne v višave Ljubezni, naj v vas obudi spomin na svetost vsakega trenutka in na mojo Ljubezen do vas. Ko se dotakne vašega srca in zavesti, ko bo na božicni dan stekla v svet, postojte, ljubi moji, in jo sprejmite. Sprejmite svojo dedišcino! Pripada vam kot božjemu sinu. Vi ste Kristus, ki se ta Božic rojeva v svet.

Ne izpustite iz rok dedišcine, ki vam pripada! Bodite v Resnici in videli boste, kako se bo tancica iluzij okoli vas razpršila. Vse, kar je bilo prej skrito v temi, bo svetloba preprosto umila in presvetlila. Vse strašljive sence bodo izginile, ko bomo v sobici sveta prižgali Luc.

V srcu se pripravite na Božic. Pripravite se na življenje, polno cudežev. Na božicni dan si priredite svoje lastno sveto praznovanje. V svetem trenutku izrecite svoj »DA« Kristusu v sebi. In kar vam bom pokazal, shranite v sebi, ostanite v milosti in ljubezni in lepoti in vse okoli vas bo odsevalo samo to notranjo resnico. Nežno objemite v srcu vse ljudi, ki z vami hodijo po tej poti. Skupaj dvignimo ves svet v cisto Ljubezen. S Kristusovimi rokami iz ciste Luci sezimo v svet in dvignimo vse cloveštvo v njihovo božansko dedišcino, ki je ena sama Ljubezen.

Ta Božic sem z vami, ko se v vašem lastnem srcu rojeva Kristus. Dobrodošlo, moje Srce. Dobrodošlo v Nebesih na Zemlji.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate