colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Dar izobilja

Z vsakim dihom dihate Ljubezen. Z vsakim utripom srca jo pošiljate v svet. Ritem stvarjenja je sestavljen iz vecnega sprejemanja in dajanja tega cudeža, ki je Ljubezen. A ker tega velikega diha življenja, tega vdiha in izdiha, tega utripanja srca in trenutka tišine med posameznimi utripi še ni zavestno zaznalo vse življenje na Zemlji, vas potrebujem, da zgradite most med iluzornim in resnicnim svetom, da bodo lahko vsi na Zemlji brez napora prepoznali resnico.

Vaša ljubezen z vašo dušo dvojcico vam daje vso potrebno moc, ljubi moji, da vibracijsko premostite to razdaljo med obema. Zato vas potrebujem, vse vas potrebujem. Spomnite se, da ste vi lahko ta most, ki povezuje svetlobo preko distance v vibraciji, in da ste vi tisti, ki lahko prinesete resnicni svet v življenje na Zemlji, da bo dostopen vsem.

Vaše srce, v katerem ste eno s svojo dušo dvojcico, je bilo aktivirano in je pripravljeno. Od tega trenutka dalje se je slika sveta spremenila, ljubi moji, in potrebujem vas bolj kot kdajkoli prej. Kajti zdaj prinašam drugi dar, drugo razodetje – takšno, ki pripravlja življenja tistih, ki se prebudijo v resnico, za to, da bodo sposobna in pripravljena osvoboditi moje ljubljeno in najdražje cloveštvo.

Vsega vam dajem v izobilju, osvobajam vas zakona ujemanja vibracij, da bi tako kot lahko že sedaj živite skupaj s svojo dušo dvojcico, tudi v izobilju živeli že sedaj. Klicem vas v zavest, da so vaša srca lahko most za druge. In edino orodje, ki ga potrebujete, da zgradite varen most v resnicno življenje, je zakon dajanja.

Ko se je avgusta 2005 razpršil megleni ovoj ega okoli Zemlje, se je življenje na njej spremenilo v kaoticno manifestacijo vseh prepricanj, ki jih ljudje nosijo globoko v srcu. Zato vas potrebujem - vas, ki berete te vrstice in ki prepoznavate svoje poslanstvo v tem, da za vse, ki služijo svetlobi, zgradite most, ki vodi iz tega kaosa.

Ljubi moji, prosim vas, da ostanete povezani z menoj ne glede na to, kar vidite v svetu – pa naj bo to streljanje ali bombni napadi ali naravne nesrece ali iluzija pomanjkanja.

Prosim vas, sprejmite ta dar, ki vam ga danes dajem, in bodite most do blagostanja, ki je v meni v vseh možnih oblikah.

Medtem ko se vse okoli vas manifestirajo prepricanja vsega cloveštva, vedite, da sem Jaz edini resnicni Izvor in da vaše blagostanje in ljubezen vedno – v vsakem trenutku znova – prihajata naravnost iz mene.

Zdaj in tukaj vse cloveštvo osvobajam prepricanja, da je pomanjkanje nekako bolj duhovno kot izobilje, v katerem sem vas ustvaril. Le eno vas prosim: spoštujte kozmicni tok, ne prekinjajte ga s tem, da karkoli zadržujete le zase. Vse, kar vam je dano, delite z drugimi. Dajanje dopolni sveti krog kozmicnega diha obilja in je zakon izobilja in ljubezni.

Denar je manifestirana energija ljubezni. Recite ljubezni »DA« in recite »DA« blagostanju, ki je vecno prisotno kot del tega, kar smo vsi skupaj – namrec ena sama vsevkljucujoca ljubezen.

Nekaj sem vam že enkrat podaril na podoben nacin, kot vam zdaj podarjam obilje: možnost, da se srecate s svojo dušo dvojcico, še preden dosežete popolnost, ko bi jo po zakonu ujemanja vibracij samodejno pritegnili v svoje življenje. To sem storil zato, ker ima ljubezen duš dvojcic moc, da osvobodi svet. Zdaj vam dajem še drugi dar, ki vam omogoca, da recete »DA« blagostanju, da vas nic vec ne bo oviralo pri vašem poslanstvu, ko boste sledili klicu srca, da prebudite ves svet in ga prebujenega pripeljete nazaj domov v ljubezen.

Zagotavljam vam, Jaz sem obilje samo, resnicno bogastvo dejavnega blagostanja, ki vedno izhaja iz dajanja. Ko je dano, se veca in množi. Kajti Jaz sem vedno vec, ljubi moji, in vi ste moje srce, ki v vsakem trenutku daje vse življenje.

Vam, ki ste sposobni vzdrževati to vizijo, vam, ki v srcu cutite resnico in ljubezen s svojo dušo dvojcico, vam dajem vpogled v to, kar na ta nacin gradimo. Dajanje je namrec pesem, ki vzdržuje najvišjo vibracijo in vas uglašuje z vecnim v vas, z življenjem v resnici. Zato prepoznajte, moje ljube duše dvojcice, pot svetlobe, ki prekipeva iz vašega skupnega srca in se z blagoslovi sipa na Zemljo, kadar podarjate v polnosti ljubezni.

Ta pot, ljubi moji, je živ most ljubezni, ki v sanje specega sveta sidra resnico o dajanju. Dajanje je kljuc. Vsak dan, moji najdražji, vsak trenutek, naj bo dajanje vaše služenje in naj bo vaša želja, da na ta nacin služite cloveštvu, nagrajena z mojim obiljem. Ko zaupate ljubezni in vzdržujete vibracijo resnice, da je vse obilje vecno živo prisotno in na voljo v vas, boste vsa cloveška prepricanja o blagostanju ponovno uglasili z resnico in ljudi odprli za dajanje.

Vsi strahovi in zle slutnje, ki so povezani z blagostanjem, so izhajali iz egove na glavo obrnjene logike, ki je temeljila na pridobivanju dobicka iz zunanjega izvora. V resnici vse obilje izhaja iz mene, neposredno, in sem ga položil v vas že v trenutku stvarjenja! Le kako ne bi oskrbel z vsem celice svojega lastnega srca? Premislite, poglobite se v to vprašanje in v srcu boste spoznali, da ta resnica lahko vsakogar osvobodi.

Veselite se torej, da lahko oznanjate to precudovito resnico – da je vse, kar bi lahko kadarkoli potrebovali ali si želeli, že prisotno v vašem srcu. Samo opaziti morate, da je že tam, in sprejeti svoje bogastvo in ga deliti z drugimi.

Kadar dajete vso svojo ljubezen in odprto sprejemate svoje darove, ste vecno preskrbljeni z vsem. Takrat zakladi mojega obilja, moja ljubezen, moji vseprisotni blagoslovi tako polno napolnjujejo vaše srce, da le-to prekipeva v precudoviti reki dajanja. Takrat prav tako kot srce v vašem telesu tudi Božje srce, kar ste vi, deluje brezhibno.

Cas je, da odpravite locevanje med duhom in denarjem, med duhovnim življenjem in obiljem. Za vas, ki nosite mojo luc, je cas tudi, da presežete pogojevanje denarja s »službo«, kajti globoko v vaše srce sem posadil strast do resnicnega življenja in željo po dajanju svetu. Namenil sem vam, da bo to vaše poslanstvo in da bo to odprlo vrata vašemu obilju, ki vedno prihaja naravnost od mene, iz izvora vsega.

A nekaj casa, ljubi moji, se morate še uciti in v tem casu ne smete verjeti iluzijam tega sveta. To, kar se pojavlja okrog vas, je del starega, na glavo obrnjenega sveta. Zato vas prosim, da se globoko v sebi vedno zavedate, da so iluzije plod ega, njegovega malega razuma, in da se bodo pojavljale okrog vas, vse dokler jih z ljubeznijo popolnoma ne vrnete v resnico.

Mreža luci, ki jo gradimo, je sestavljena iz skupnih src duš dvojcic, ki gradijo most v resnico. Spletli jo bomo iz svetlobnih žarkov in z njo ovili in nežno zazibali Zemljo, blagoslovili vsako življenje na njej, in vse skupaj dvignili v narocje prave resnicnosti.

Naj poudarim, kako pomembno je za vas, ki se prebujate, da ste trdno zasidrani v Ljubezni, v meni, in ne v svetu okoli vas, kadar služite. Ko vas pošiljam nazaj v svet, vas pošiljam, da ga ljubite in v njem živite in delite vse, kar ste kot Eno, kot izvor sam, kot moje srce, da z ljubeznijo duš dvojcic, v kateri ste eno z menoj, prežamete svet. S tem boste odprli pot v višjo vibracijo za vse – in ta most boste zgradili z dajanjem.

Zdaj, ko vas osvobajam zaprtosti v vaša osebna in kolektivna stara prepricanja o denarju in ljubezni, lahko zacutite moc dajanja. Tudi dušo dvojcico lahko priklicete k sebi le, ko dajete ljubezen, ker je imate toliko, da ne morete drugace. Prav tako le polno srce ljubezni, ki tece cez robove, v vaše življenje priklice obilje, da se manifestira pred vami. Zato vzdržujte in živite vizijo darujocega srca.

Ali to pomeni, da ne smete uživati v obilju, ko pride k vam? Nikakor ne! Nasprotno, prosim vas, da užijete vsak delcek blagostanja, obilja, zdravja, tovarištva, vsak odtenek bogatega tkanja življenja! Polno užijte vse, kar pride k vam. Ob tem pa stalno vzdržujte popolno podobo za vse cloveštvo. V srcu si predstavljajte, kako se vsi ljudje osvobodijo izpod tiranije pomanjkanja in zaživijo v obilju. Vsako vaše dejanje naj izhaja iz želje, deliti svoje neizmerno bogastvo z vsem svetom.

Želja, da bi bili vsi ljudje svobodni in radostni in da bi živeli v blagostanju in ljubezni, prihaja iz vašega srca. Ego, ki je pogosto ljubosumen in drugim zavida, kar imajo, te želje ne pozna. Zato bodite vedno osredotoceni v srcu. Tako bo življenje v izobilju, ki ga boste radostno uživali, lahko transformiralo vsa stara prepricanja.

Zaradi vas, ki ste se prebudili, je zdaj mogoca revolucija zavesti, ki bo prinesla življenje v blagostanju in ljubezni v svet. Zaradi vas lahko danes dajem ta dar. Samo jaz vem, kako velik je in kakšno moc ima. Zavest lahko osvobodi iz spon omejenega življenja in vsa srca dvigne v resnico. To je nekaj zelo velikega, ljubi moji, in omogoca naslednjo spiralo razvoja, kakršnega še ni bilo na Zemlji.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate