colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Pot srca

Celo v tem trenutku, ko se vecina cloveštva komajda zacenja prebujati – že celo sedaj obstajajo biseri redke lepote, ki se iz sivine skupinske zavesti poženejo naravnost v luc. Te dragocene ljudi ujamejo roke angelov, ki imajo nalogo, da pojacajo vsako cloveško misel, vsako molitev, željo ali obcutek, ki izhaja iz ljubezni.

Ko bo takšnih biserov še vec, in ko se boste trdno zasidrali na novi ravni srca, bo kot bi se spustil dež zvezdnih utrinkov. Blagoslavljali me boste, ko se boste naucili dajati drugim in živeti iz srca. Ker je vsaka cloveška zavest enkratna in je vsako cloveško srce božansko, se vse v stvarstvu spremeni, ko se dve med njimi srecata.

Kako lako veste, kaj bi dali drugemu? Kako lahko sploh prepoznate, kaj „vidite", ce je vsaka zavest drugacna od vaše? Ah, ja, seveda, tako da pogledate s srcem.

Nikoli ne morete popolnoma razumeti, kako nekdo drug vidi svet. In prav je tako. Pogled vsakega cloveka mora biti povsem unikaten, to je del stvarstva, ki je tako svet, da pripada vsakemu cloveku, ki z njim prispeva k ustvarjanju celote.

Zato ni možno, da bi dva cloveka razumela drug drugega, ce uporabljata le razum. Nemogoce. Tudi ni mogoce, da bi se razumela na custveni ravni, kajti tudi ta raven, ceprav daje sedanjemu svetu zanimivo barvo, še vedno temelji na egu. Zato ne more biti zanesljiv kazalec resnice. Edina raven, na kateri se dva cloveka lahko resnicno srecata, je srce. Mnogi med vami zacenjate to spoznavati. Cloveka lahko živita v „razlicnih svetovih". In v teh locenih svetovih je „moški z Marsa in ženska z Venere" in se tako nikoli ne moreta srecati. Na tej ravni so takšne knjige lahko v pomoc, ker prinašajo vsaj sprejemanje razlik. Toda, ljubi moji, pri tem ne gre za kulturne razlike, ceprav nanje kultura lahko vpliva. Ne izhajajo iz razlike v spolu, ceprav nanje lahko vplivajo hormoni. So posledica preprostega dejstva, da je vse, kar je pod vibracijsko ravnijo srca, podrocje ega, in njegova naloga je, da vas locuje. Zapomnite si to.

Ego vas bo vedno loceval, ker sem ga zato ustvaril. Ne glede na to, koliko medsebojne strpnosti lahko par najde z „zemljevidom" ega, to ni tisto, kar išce in kar lahko da srce. Zato bosta oba še vedno nezadovoljna, ne glede na to, koliko dogovorov bosta sprejela in koliko razumevanja drug drugega premogla. Še vedno ne bosta srecna, ker bosta še vedno sama! Dokler se ne naucita ljubiti s srcem, dokler se ne naucita pogovarjati s srcem – ne bosta srecna. Pocutila se bosta osamljeno. Del vsakega od njiju bo še vedno „iskal" tisto nepoimenovano, kar bi ju dokoncno osrecilo. Še naprej bosta hrepenela po neki nedoloceni, megleni predstavi miru in izpolnitve.

Razlog, da je toliko locitev, ni v tem, da ljudje ne jemljejo resno ljubezni (ste preseneceni, kaj?). Tudi ne zato, ker ne bi imeli potrpljenja, da bi vztrajali v njej. Ali veste, zakaj se toliko zakonov konca z locitvijo? Zato, ker se vaša prava narava, svetlikanje prave resnicnosti, vse mocneje oglaša in kaže, ker se tancice, ki so jo zakrivale, razkrajajo. Ljudje vedno bolj slutijo, da mora obstajati nekaj vec. Njihova srca jim to govorijo! Nimajo pa podatkov, ki jih potrebujejo. Zato napacno sklepajo, da bodo našli to, kar jim govori srce, v novem partnerju. Zato znova in znova in znova poskušajo. Hodijo na svetovanja, berejo knjige. Ne zmorejo pa narediti odlocilnega koraka, s katerim bi prestopili locnico. Ne morejo vzpostaviti takšnega stika, kot si ga želi njihovo srce. Spet se locijo, ker verjamejo, da niso našli prave ljubezni. V resnici pa se niso naucili, kako BITI prava ljubezen. Ne znajo vzpostaviti stika s srcem.

Ni vam namenjeno, da bi bili sami. Ste del dvojice, ki je eno. A tega ne morete izkusiti na nobeni ravni, ki je nižje od srcne, kajti na teh ravneh ne obstaja. Vibracijske ravni, ki so pod srcno cakro, tiste, ki jih imenujete preživetvene cakre ali vaš ego, imajo dostop le do omejenega sveta vašega »otroštva«, do »varnega mesta« vašega razvoja. (Ce si pogledate ucinke egove ravni zavesti, saj cesa takega ne bi želeli ostalemu delu stvarstva, ali ne?) Tu ste bili v varnem zavetju, dokler ste rasli. Zdaj pa slišite klic srca, ki vam sporoca: »Zbudi se!« pravi. »Zbudi se in bodi ljubezen, živi ljubezen, imej sanje.«

Ne da bi zavestno razumeli, kaj to pomeni, ljudje cutijo, da jih nekaj tišci in sili k temu, da bi segli po necem višjem, cesar ne znajo poimenovati. Ker je napocil cas, da se cloveštvo prebudi, se ljudje vec ne morejo sprijazniti z življenjem brez ljubezni. Ker poznajo samo realnost, ki temelji na egu, išcejo izven sebe, kar potrebujejo, in na veliko menjujejo partnerje in s tem poskušajo preslepiti hrepenenje, ki ga cutijo v srcu.

Ta sporocila pošiljam, da bi ljudem pomagal najti pot do srca. Ko jo bodo našli, bodo doživeli ljubezen, o kateri so doslej lahko le sanjali. Koncno se bodo srecali. Spoznali bodo svojo usodo. V trenutku, ko bodo združeni v srcu, se bodo spet znašli v rajskem vrtu. Ko bodo delili in množili ljubezen, jim bodo pomagali angeli. Kmalu jih ne bo vec vodil njihov ego, temvec srce, in nenadoma bodo opazili, da se na obzorju svetlika novi svet.

O, ljubi moji, doumeti morate to resnico. Nobena zveza ne bo dolgo delovala, ce ne bo povezave v srcu in povezave z menoj. Vse življenje išcete prav to povezavo, ta stik. Vse, za kar ljudje »krivijo« svoje starše, vse, kar mislijo, da bi si zaslužili – vsak najmanjši delcek tega je bilo iskanje te ljubezni.

Staršem ni treba ljubiti svojih otrok na takšen nacin, kot sedaj otroci mislijo, da bi jih morali. To je naloga duše dvojcice. Celo sedanji val terapije in vse obtoževanje staršev, tudi to je narobe razumljen, narobe interpretiran klic po duši dvojcici. Ljudje vedo, da jim takšna ljubezen pripada – ljubezen, v kateri so koncno resnicno videni, popolnoma ljubljeni in kjer so v nekih oceh popolni. Se še spomnite, s kakšnim namenom sem vas ustvaril? Da bi se lahko ogledoval v vas in se videl na nov nacin – da bi bili meni enakovredna zavest, ki mi zre v oci in mi v popolnosti kaže moj obraz. In to isto pomeni za vas vaša duša dvojcica!

Ni malo teorij, ki pravijo, da je takšna ljubezen naloga staršev. »Popoln pozitivni pogled«. Ta teorija pravi, da se otrok kar nekako posuši, zleze vase, ce pri starših ne najde takšne brezpogojne ljubezni. A povem vam, to ni naloga staršev. Za to je bila ustvarjena vaša duša dvojcica. Ce bi otrok vedel, da nekje obstaja tako popoln tovariš, bi mu to vlilo zaupanje. Hkrati bi to vedenje tudi omogocilo njegovi duši dvojcici, da bi lahko hitro našla pot do njega. Ne bi bilo toliko napak, toliko izgubljenih odnosov, toliko strtih src. Vse življenje bi oddajali ta signal, ki bi kot domaci svetilnik pritegnil njihovo dušo dvojcico. Ne bi se zapletali v izkrivljene odnose, ki so zgrajeni na lažnem prepricanju, da »resnicno ne potrebujejo nikogar«, medtem ko njihova srca v resnici ves cas hrepenijo po pravi ljubezni.

Ni naloga staršev, da bi ljubili otroka, kot ga lahko ljubi le njegova duša dvojcica. Ne morejo ga tako ljubiti. Cloveka, ki sta duši dvojcici, si dobesedno delita dušo. Sta yin in yang, plus in minus, zvita v klobcic enosti. Nihce drug jima ne more zrcaliti njune lastne podobe.

Ko jasno pripoznate svoje globoko hrepenenje, ki ga cuti vsak clovek, se podoba resnicnosti spremeni. Naucite se gledati s srcem, pa boste uzrli svojo dušo dvojcico. Ljubi moji, vaša duša dvojcica stoji pred vami, le da obstaja v resnicnem svetu, ki ga lahko vidite le s srcem, na ravni vibracije srca in višje od nje.

A kako lahko partnerstvo dvignete na raven srca?

Meditacija je cudovit pripomocek. V življenju naredite prostor za poslušanje. Brez tega ne moremo dalje. Odprite se mi, da vas lahko dosežem. Ne morem biti polno prisoten v vašem odnosu, ce me za to ne prosite. In, ce želite, da vas vodim, mi prisluhnite.

Molite. Skupna molitev vas najgloblje povezuje. Že samo dejstvo, da skupaj molite, je izredno mocno sporocilo – ne samo meni, temvec predvsem vam in vsem ljubecim bitjem, ki vas obdajajo. Spomnite se, da sem rekel, da vas vse stvarstvo podpira! A da bi lahko užili to podporo, jo morate sprejeti. Zaradi svobodne volje, ki jo imate, morate na neki ravni svojega bitja prositi zanjo, da jo lahko prejmete. Ce tega ne storite, ste na nek nacin »nedosegljivi« za vse, ki bi vam lahko pomagali.

Dvigajte zavest v srce. Spoštujte srcna izkustva, zapisujte jih v »dnevnik prebujanja«. Ce ste pripravljeni za ta korak, obeležite odlocitev za nov nacin življenja z obredom posvetitve ali sveto poroko. To bo dalo jasen znak vsem ravnem vašega bitja, naj se uskladijo z novim namenom, obenem pa bo to tudi povabilo vsem tistim, ki vam lahko pomagajo pri njegovi uresnicitvi.

Bodite pozorni na jezik. Spremenite svoje jezikovne navade in bodite še posebno pozorni na besede, ki jih izrekate o svojem partnerskem odnosu.

Odprite se radosti. Vse, kar se dogaja, sprejemajte kot možen izvor ali razlog za doživljanje radosti. Vsaka kriza, ki jo doživljate v partnerskem odnosu, je cudovit blagoslov, ker je izraz klica srca. Partnerjema omogoca, da se bosta ponovno zaljubila na nov nacin, kakršnega doslej še nista izkusila. Zaljubljenost je pogled skozi tancico v pravo resnicnost.

Ucite se razlikovati med egom in srcem. Globlje ko se povežete s partnerjem v srcu, vecje možnosti imate, da bo odnos cvetel v trajni ljubezni.

Vse izzive sprejemajte radostno, kot nekaj, kar je lahko, kar je že za vami, in to že takrat, ko šele zacenjate reševati zaplet. Ne otežujte si poti. Srce živi v vecnem sedaj, ne v casu. Vse je tu že v tem trenutku. Le v egovi razlicici je cas linearen.

Dajte mi roko, pustite mi, da vas vodim, in imeli boste vse. V svoji ljubezni me boste intimno spoznali. Moje darove boste prepoznali, ko jih boste skupaj živeli. Ucite se »graditi gradove v oblakih«. Zaupajte mi, da vas cvrsto držim v vsakem trenutku, tudi ce ne »vidite« opore.

Z vami sem. V svojih srcih me boste uzrli. V svojih srcih me boste spoznali in kot je bilo namenjeno, skupaj množili mojo ljubezen. Dajem vam prstan ljubezni – eno edino življenje, ki ga živite kot par.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate