colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Življenje v izobilju

Tu sem, z vami, držim vas v svetlobi, kažem vam bogastvo in lepoto resnicnega sveta – sveta ljubezni.

Denar je iluzija. Je kovanec, ki kuje stvarnost v kraljestvu ega. Ce me prosite, naj vam pomagam razumeti delovanje denarja, vam raje pokažem nekaj drugega – novo »valuto«, »valuto« luci, ki je energija tekoce ljubezni. V deželi srca je ta valuta prav tako resnicna, kot je denar v svetu ega.

Spomnite se, da med stvarjenjem ljubezen, ki jo usmerja volja ali vizija, postane oblika. Ustvarjanje, ali kar bi lahko imenovali manifestacija, se vedno zacne na kavzalni ravni, na ravni vzroka, nikoli z druge strani. Oblika in materialno se zbereta okoli energije vzroka, kakor magnet pritegne železne opilke.

Ker je denar, ideja, ki jo predstavlja in njegova energija, obtežen s težko prtljago prepricanj o njem, je zelo težko jasno uvideti, za kaj pri njem gre. Težave z denarjem v veliki meri ustvarja prepricanje, da je denar ovira na duhovni poti. Vse kršcanstvo je omadeževano s to idejo, ki pa ne odseva resnicnosti – z odlomkom v Svetem pismu, ki pravi, da gre kamela lažje skozi šivankino uho kot bogataš v nebesa. A kaj to v resnici pomeni?

Jaz želim, da imate vse. Kajti otroci stvarnika ste, ki je vse ustvaril! Le zakaj bi jaz hotel, da živite v pomanjkanju, pa naj bo na Zemlji ali v nebesih?

Ne, ljubi moji, to je zahrbtna laž. Da, ugovarjam Svetemu pismu in to bom še pogosto storil. Kot pri Svetem pismu je še pri marsikaterem drugem duhovnem sporocilu pomen cist le toliko, kolikor je cist njegov glasnik. Verjemite mi, Sveto pismo je bilo spremenjeno, prilagodili so ga ljudje, ki so še vedno razmišljali z egom in ne s srcem.

Zato tistim, ki še ne morete zacutiti energije za mojimi besedami, povem, da jih izgovarjam z veliko mocjo in poudarkom: želim, da živite v izobilju in v slavi. Želim, da vam je dano vse, kar si želite, še preden do konca iztegnete roko v prošnji. Želim, da blagoslovi vzniknejo vse okrog vas in da ste nahranjeni na vseh ravneh svojega bitja – tako v duši in duhu kot tudi v telesu. Želim, da vam je udobno, da cutite popolno podporo, in da, kamorkoli se ozrete, vidite ljubezen in izpolnitev želja.

Da bi se to lahko zgodilo, mi morate verjeti, da to resnicno hocem za vas. Pogledati morate globoko v svoje srce in poiskati najglobljo resnico, ki se skriva v njem. Resnico srca, ne ega. Kaj vidite? Vidite željo, da bi bil vsakdo popolnoma preskrbljen, da bi se vsak otrok rodil v obilje, da bi bila revšcina stvar preteklosti. Nekaj vam povem: ce bilijonkrat povecate svoje hrepenenje, se boste dotaknili le roba mojih želja za vas. Vaše srce je del mojega, ki pa je skrito pred vami v meglici casa. Moje srce je ljubezen, ki vas v vsakem trenutku ustvarja, vas podpira in vzdržuje v sebi. Ni je stvari, ki vam je ne bi dal, ce je le v vaše dobro.

Ce je to res, odkod potem revšcina, se sprašujete. Zakaj grozote, pomanjkanje v svetu? Zakaj nekateri stradajo, medtem ko imajo drugi dovolj denarja, da bi nahranili vse?

Ker ste stvarniki, ki ustvarjajo s svojim egom. To je vaš scenarij, ljubi moji, ne moj. Lahko se jezite name, lahko recete, da ne verujete vame, ker dopušcam, da se to dogaja, toda resnica je, da je vse, kar vidite, le egova laž, ki ustvarja locevanje. Ja, spet smo tu.

Prepricanje, da nekateri imajo in drugi ne, je posledica tega, da ste odrašcali zunaj rajskega vrta. To je zunanja manifestacija prepricanja o locenosti od celote, ki povzroca revšcino. Prepricanje, da obstaja pomanjkanje, ustvarja težave z denarjem. Upravicevanje tega scenarija je ustvarilo to domnevno od Boga dano izjavo o šivankinem ušesu in kameli. Ce naj bi bilo pomanjkanje sveto, kako je potem lahko Jezus samo mignil s prstom in priskrbel polno mizo obilja za vse goste na svatbi? Ker je vedel, da je mojega rodu in ker je vedel, da ste to tudi vi in da vam pripada vse.

Tudi vi lahko ustvarite vse, kar potrebujete, ce samo mignete s prstom. Tudi vi lahko pomnožite kruh in ribe. In prav tako lahko ustvarite tudi denar. Manifestirate lahko neposredno ali posredno, kakor želite. Zdaj, ko vas klicem domov, v deželo mojega srca, je naslednji delcek tega prebujanja ucenje o magnetizmu ljubezni. Ko je vaše srce odprto in daje, tok ljubezni v njem ustvarja vrtinec, ki vase pritegne energijo s srcne, ali lahko bi rekli tudi duhovne, ravni. Ta energija ali svetloba vam daje dvoje:

1)energijo, ki jo lahko usmerjate ali jo oblikujete v stvari, ki jih manifestirate;

2)vibracijsko raven, ki samodejno, kot magnet, privlaci vse dobro.

V vaše življenje bo pritegnila stvari, ki imajo podobno vibracijo, ki so uglašene z vibracijo srcne ravni.

A vedite, ce dajete, a dajete iz ega, se ta vrtinec ne bo vzpostavil. Zato je zelo pomembno, da dajete cisto, da dajete resnicno iz srca. Ce boste tako dajali, bo vse, kar je prav za vas – na srcni ravni, prišlo k vam.

Zdaj pa pozorno prisluhnite: pazite, da tega, kar prihaja k vam, ne zavrnete! Ceprav ste ustvarjalna sila in vse, kar je za dobro vas, priteka k vam, ce ste prepricani, da tega iz kakršnegakoli razloga ne bi smeli imeti ali da vam ne pripada, zaprete vrata vsem darovom. To se kar naprej dogaja. Naredite nekaj, k cemur vas je poklicalo srce in pošljete nekomu svojo duhovno energijo kot blagoslov. To vzpostavi vrtinec, skozi katerega stece luc, ki pritegne še vec svetlobe in – se zaleti v steno nezaupanja. Pred vami zraste zid dvoma, strahu, pomanjkanja ali prepricanja, da je denar »neduhoven«, in vse dobro, kar ste priklicali, ne more do vas. Kar le nekako pronica skozi steno, lahko nahrani le nekaj tistih omejenih oblik, ki so trenutno na voljo v vaših predstavah, in še od teh samo tiste, za katere dovolite, da jim ljubezen vlije življenje.

»To pa že ne bo držalo«, pravite, »saj si vsak želi živeti v izobilju.« Vprašam vas, ali res? Kaj pa, ce bi vam to podrlo svet, kot ga poznate? Kaj, ce bi bogastvo postavilo na laž vse, kar ste do sedaj verjeli o sebi in svetu? In kaj – ta kaj je res velik – ce bi postavilo pod vprašaj celo vašo duhovno resnicnost? In kaj, ce bi bilo življenje v izobilju nezdružljivo z vašim svetovnim nazorom, ce bi bilo v nasprotju z vašo custveno izkušnjo, ce bi zamajalo vašo stabilnost?

Naj jaz odgovorim namesto vas: zavrnili bi ga. Zato vas prosim naslednje: bodite se pripravljeni odreci vsemu, kar veste o resnicnosti, vsemu, kar verjamete o tem, kako ta svet deluje, in kdo mislite, da ste. Vsemu temu se morate odpovedati, da boste lahko sprejeli vse, kar vam pripada.

Ali ste pripravljeni to storiti? Bi naredili to zame? Mi dovolj zaupate, da greste skozi ta svet in mu ne verjamete, kar vam pravi? Da mu ne verjamete, da vas revšcina lahko vsak trenutek potegne v globine, da vas za vsakim vogalom caka tragedija, da boste izgubili svojo duhovnost, ce izberete življenje v izobilju? Ali se boste odrekli vsemu temu, zame?

Morda komu to ne bo tako težko, za druge pa morda nekaj najtežjega, kar so kadarkoli storili v žiljenju – kajti vse, kar ste kadarkoli poznali, je bila le egova laž o locenosti, pomanjkanju, bolecini, kaosu in nevrednosti. Popolnoma morate verjeti v svoje izobilje. Kot sem vas prosil, da se odlocite za ljubezen, vas zdaj prosim, da se odlocite za izobilje. Kajti, ljubi moji, cas je, da se vrnete v rajski vrt. V vrt, v katerega ste bili ustvarjeni, v vaš pravi dom, v katerem ste obdani z vsem, kar potrebujete, v katerem samo stegnete roko in vse, kar potrebujete, se v istem trenutku pojavi v njej. V vaše izvorno stanje, ki je v Svetem pismu ponazorjeno z goloto in nedolžnostjo. V bivanje, ki je onkraj spoznanja o dobrem in zlu, ki je ustvarilo egov svet dvojnosti in locenosti od izvora.

Cudeži, ki jih je delal Jezus, vam odstirajo le drobne vpoglede v vašo resnicno naravo. Vaša zavest je vse, zato zdaj prevedite misli o denarju v misli o energiji. Vidite lahko, da ste vsakokrat, ko se uglasite s srcem in cutite živo luc v sebi, povezani z vrtincem, ki v vaše življenje magneticno pritegne energijo ali vibracijo vsega, kar je v vaše najvišje dobro. Prosim, na vse, kar delate, na vse, kar dajete in na vse, kar prejemate, zacnite gledati v tej luci. Kaj podarjate in s katere ravni? Prihaja iz vašega srca? Ce ne, prenehajte. Spremenite vse, kar delate, tako, da bo odraz vaše srcne energije. Le, ko boste dajali resnicno iz srca, bo vaše obilje lahko prišlo k vam. Dovolite mu, da vstopi!

Zdaj pa še nekaj zelo pomembnega. Celo tisti, ki verjamete, da skrbim za vas in vas oskrbujem, imate ponavadi zelo omejeno predstavo o tem. Verjamete, da vam dajem samo toliko, kolikor potrebujete – in še to ponavadi v zadnjem hipu, potem ko »preizkusim vašo vero« do konca, kakor pravite. Potem nekako zvozite in morate spet »zaupati«! Torej, prvic - nisem jaz tisti, ki vas oskrbuje. Stanje popolnega izobilja je vaše naravno stanje. To je stanje, v katerem je poskrbljeno za vas, kot da ste najpomembnejše, najlepše, najbolj sveto bitje v vesolju – kar tudi ste! Kaj pravite, kaj pripada takšnemu bitju? Vse. Izobilje vsega in vec kot to, razsipno izobilje. Božji otrok! Le kje, mislite, da živi? V nebesih! V rajskem vrtu. V radosti in popolnosti.

Le v egovem svetu iluzij in locenosti od izvora lahko obstaja pomanjkanje. V resnicnem svetu vašega srca pa je le tisto, kar je uglašeno z vibracijo ljubezni, zato v njem ni iluzije pomanjkanja. Ko odprete srce, pricakujte samo dobro. Naj vas to vedenje v globini vašega srca popolnoma prežame. In naj vam povem še naslednje: vsak angel, vsaka žival, vsak element, vsaka molekula, ki skupaj z drugimi ustvarja neko obliko – vse to je tu le zato, da vas podpira v vsem, kar je dobro za vas.

Zaenkrat govorimo o energiji, raziskujemo energijo izobilja in njeno dinamiko. Ko se boste pozneje posvetili vprašanju denarja, glejte tudi nanj skozi oci, ki povsod vidijo izobilje. Z ocmi, ki vidijo neomejene možnosti manifestacije dobrega. Kot se vam dogaja pri vsem, kar globlje spoznate, boste tudi tukaj zaceli prepoznavati nacine, na katere soustvarjate omejeno resnicnost. Razjasnilo se vam bo, kako sami omejujete svoje blagostanje. In takrat boste radostno zlevili ta stara prepricanja. Dovolili jim boste, da z lahkoto odpadejo z vas. In takrat boste lahko stali pokoncno, osvobojeni iluzije in pripravljeni, da prevzamete dedišcino, ki vam pripada.

Ne sprejmite nicesar, kar je manj kot to, kar veste, da bi vam dal jaz. Bog božjemu otroku. Stvarnik so-stvarniku. Le tako boste lahko primerjali svojo trenutno stanje s pravo resnicnostjo, ki vam je namenjena. Ljubi moji, nikoli vam ne bi dal nicesar drugega kot vse! Celo za vašo individuacijo ne bi bilo treba, da je potekala tako, kot je, z bolecino. A verjeli ste petju siren, zapeljevanju iluzije moci, namesto da bi prisluhnili melodiji ljubezni. Iz vrta in spet nazaj bi lahko potovali mirno in z lahkoto, a ste verjeli senci, ki ste si jo izmislili in ji vdihnili življenje (to ste lahko storili, ker ste so-stvarniki z menoj). Vse od takrat, od tega »izvirnega greha«, ste bili »izgubljeni v pušcavi«.

Toda zdaj je sonce tako mocno, da ga celo oblaki ne morejo vec dolgo zastirati! Naj prežene sence! Naj vas ogreje in blagoslovi. Zdaj, ko je tu Luc, ne lovite vec senc! Pred vrati raja stojite. Dobrodošli domov.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate