colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Vse je vibracija

Vse je vibracija. Vibracija ljubezni, ki je snov, iz katere je ustvarjeno vse stvarstvo. Stvarstvo je živo, je ljubezen v gibanju – sestavljeno je iz plešocih delcev ljubezni, ki radostno vibrirajo. Od tega, kako hitro vibrirajo, je odvisen nacin njihove manifestacije.

Ljubezen, ki je izpolnjena z mojo radostjo, vibrira tako hitro, da vas, ko sem vas ustvaril, nisem zmogel zadržati locene od sebe niti za trenutek. Kot že veste, sem vas ustvaril z namenom, da delcem mojega srca vdihnem življenje in jim dam svojo zavest, da bi me lahko videli in da bi s tem sam postal viden. Ustvaril sem vas zato, da bi lahko z nekom delil stvarstvo. Da ne bi bil sam, obkrožen le z izrazi svoje lastne ljubezni in radosti, a brez prijateljske zavesti, ki bi mi lahko zrcalila mojo podobo in ki bi me lahko s svojo zavestjo razširila.

Zaradi moje vzhicenosti nad vami, je vse zavibriralo še hitreje, ko sem vas ustvaril. Tako zelo sem si želel, da »ste« kot samostojna zavest, a vi ste se v hipu spet vracali vame. Postalo mi je jasno, da moram najti nacin, kako ustvariti individualno zavest. In s tem namenom sem ustvaril ta koticek stvarstva, ki je Zemlja. Ustvaril sem cas in prostor in vas postavil vanj, da bi »zoreli« in razvili svoje lastne samostojne identitete. Da bi lahko postali samostojni, sem ustvaril obmocje pocasnejše vibracije.

V visoki vibraciji ciste luci se niste mogli upirati blaženosti ponovne združitve z menoj, kajti vaš spomin na enost je bil mocan. Ker ste vedeli, kdo ste, ste se v hipu spet stopili z menoj. Da bi se individualizirali, ste morali pozabiti na to, kdo ste. To je bil edini možni nacin, ki je deloval.

Koticek pocasnejše vibracije, ki sem ga ustvaril, vam je nudil cudovit prostor za rast. Zagotavljal vam je varno prizorišce, na katerem ste lahko preizkušali svojo inteligenci in svoje soustvarjalne sposobnosti. Ta koticek casa vas je tudi varoval pred vsemi posledicami vaših bujnih, a še ne obvladanih soustvarjalnih sposobnosti.

A zdaj je cas, da se zbudite in se spomnite, kdo ste. S pomocjo ega ste si razvili samostojno identiteto. Zdaj je dozorel trenutek, da se iz maternice casa rodite v svet prave resnicnosti.

Ob tem se odpira vprašanje cutenja. Med nižjimi vibracijami, ki so bile ustvarjene v tem svetu, da bi vam omogocile rast, obstajajo takšne, ki jih na višjih vibracijah ni. V resnici ste bitja velike radosti. Dokler ste od mene loceni s tancico casa, vam tega ne morem v celoti predociti. A ce se osredotocite v srcu, boste to zacutili. Navdušenje. Cisto radost. Vznemirjenje. Veselje.

O, ljubi moji, v tem svetu imate custva, ki so energija v gibanju in ki vašemu življenju dajejo barvo in kvaliteto. Globino. A to, kar imam jaz, ne kar imam, kar jaz sem, je neverjetna in veliko velicastnejša globina in velicina življenja. Delno lahko to okusite v tistih redkih trenutkih, ko se pocutite zares živi. V tem, kar obcutite takrat, lahko zaslutite, kako neizmerna in osupljiva je moja blaženost. Kako globoka moja ljubezen. Kako presenetljiva lepota v meni. V meni so nihanja custev le odtenki te privzdignjene radosti in blaženosti.

Ko pa se vibracije custev nižajo in nižajo in še malo znižajo – ko ste zaradi strašansko pocasne vibracije v tej maternici casa odrezani od svoje naravne radosti, se obcutki tako upocasnijo, da se prevesijo v svoje nasprotje. Še vedno je vse tu, a obrnjeno na glavo. In tako se rodi žalost.

Zaradi te žalosti ste vaše bivanje oznacili kot »izgon iz rajskega vrta«. Gotovo prepoznavate obcutek, o katerem govorim. Vsako veliko, resnicno custvo se prevesi v svoje nasprotje, kadar prevec upocasnite njegovo vibracijo, in ostane samo odsev tistega, kar naj bi bilo. Obcutek radostnega valovanja, kar je življenje, se spremeni v razburjenost in tesnobnost. Z drugimi besedami, vse, kar mislite, da so vaša prava custva, so le odsevi tega, kar obcutite v resnici.

Da bi bilo še bolj zapleteno, se vmeša še vaš ego – to orodje za individualizacijo – in zacne manipulirati to nižjo vibracijo in ustvarja nove razlicice že tako nizke energije. Z ustvarjanjem konfliktov med energijami ego ustvarja trenje med njimi, in tako ustvari jezo. Vse to vas drži ujete v iluziji, v jeziku caker pa na ravni, ki je nižja od srcne. Le ko ste v srcu ali v višjih cakrah, živite na vibracijski ravni resnice.

Odlocitev je vaša. Lahko se odlocite, da boste potrti, da boste trpeli, da boste žalostni, da vas bo strah in podobno, ce to želite. A to ni zdrava odlocitev. Misel, da osredotocanje na negativno lahko ustvari nekaj pozitivnega, je najbolj bistroumna egova laž. Negativno vedno ustvarja še vec negativnega. Ljubi moji, vse v vesolju sledi zakonu ujemanja vibracij. Kakršno vibracijo oddajate, karkoli izberete, vsota vaših vibracij je tisto, kar boste pritegnili k sebi.

Lahko izberete potrtost, a to vas ne bo pozdravilo. Ne samo to, sreci bo zapiralo vrata, kajti to, kar cutite, vaš izbor vibracije, v kateri živite, je tisto, cesar boste privlacili še vec. Prišli ste do tocke v evoluciji, v kateri se morate prebiti skozi iluzijo locenosti, v kateri ste živeli. Ego, ki vam je pomagal razviti samostojno identiteto, zdaj ni vec vaš prijatelj.

Samo duh vas zdaj lahko ozdravi, samo ljubezen vas lahko osvobodi. Samo odlocitev, da opustite iluzijo, vam bo omogocila, da boste lahko uzrli resnico. Zato vam tukaj dajem drobne vpoglede v resnico, da boste lahko zaceli odpirati svoje srce. Ljubi moji, ko dosežete raven srca, se bo resnicni svet odprl pred vami. Razumeli boste resnico, da ste brezcasno bitje ljubezni, ki živi v ljubecem, živem vesolju, v katerem vas nežno podpiramo jaz in celotno stvarstvo.

Spoznali boste, da sami ustvarjate svet, ki ga vidite. Spoznali boste, da v resnici nikoli nikogar ne izgubite. Tancica casa je iluzija. V trenutku, ko boste zares zaživeli v resnicnem svetu, boste spet uzrli vse tisto, za kar ste verjeli, da ste izgubili. Ne boste vec trpeli, ker tudi izgube ne bo vec.

Zato se raje kot da izgubljate cas z egovimi igricami, osredotocite na odpiranje svojega srca. Kajti kar si v resnici želite, je ljubezen. Verjemite mi. In ko se prebudite, boste prepoznali, da je bilo vse to le odsev tega, kar ste verjeli, ko ste šele spoznavali, kdo ste. Verjeli ste, da vas ljubezen lahko rani. Zato se je zdelo, da vas je res ranila. A v resnici vas nikoli ne bo. Ljubezen vas bo odrešila. Osvobodila vas bo. Blagoslovila vas bo. Ozdravila vas bo. Vse ostalo je laž! O, ljubi moji, ce mi nicesar drugega ne verjamete, tole mi verjamite!

Izberite ljubezen, recite ji »DA«! Poglejte strahu v obraz in ga prepoznajte kot to, kar je. Kot orodje ega, s katerim vas ego želi »zavarovati« pred ljubeznijo. Recite »DA« ljubezni in zaupajte, da vas bo en sam trenutek resnicne ljubezni pozdravil bolj kot celo življenje terapije. Zaupajte ji in se spustite, ljubi moji, odlepite svoje cudovite prste od skal iluzije, ki vas drži v ujetništvu. Spustite se, naj vas odnese v »reko luci«, naj vas potegne v tok ljubezni, ki je edino pravo življenje. Naj se vas radost dotakne – ne bojte se je. Ego je bil tisti, ki vam je prišepetaval, da vas bo radost iznicila (ali vidite, kako si prikrojuje resnico?). No, v zacetku bi se to zares lahko zgodilo. A zdaj te nevarnosti ni vec, kajti zdaj znate vzdrževati svojo individualnost. Zato se zdaj lahko vrnete v ljubezen. Vrnite se k meni.

Vse, kar verjamete, se manifestira pred vami. Vcasih na tako subtilen nacin, da tega niti ne opazite. A vendar vse, kar verjamete, nezmotljivo pritegnete k sebi. Vi osebno, in to v obliki, ki je vsota vseh vaših prepricanj. Zato spremenite svoja prepricanja in spremenili boste svet.

Nicemur v tej zrcalni podobi resnicnosti ni bilo namenjeno, da vecno traja. Ko boste rasli v svoji individuaciji, se boste zaceli spominjati, kdo v resnici ste. Pospeševali boste svojo vibracijo. Odprli boste svoje srce. Vrnili se boste v resnicni svet in zapustili maternico casa. Takšen je bil vaš dogovor z menoj, preden ste odšli iz mojega srca. Dogovorjen je cas, ko se bo to zgodilo, in dogovorjena je pot, po kateri boste šli.

Ker se vse, kar verjamete, manifestira pred vašimi ocmi in to osebno, se bo tako manifestirala tudi vaša prava ljubezen. Vanjo se boste prebujali in jo doživljali v osebnem odnosu z utelešeno dušo dvojcico. Skupaj z njo boste obcudovali lepoto plesa, ki ste ga plesali, korakov, ki ste jih naredili in zgodbe, ki ste jo odigrali na odru casa.

Vedno ste eno z menoj in vedno ste skupaj s svojim pravim partnerjem. Ce verjamete, da zares obstaja, lahko zahtevate od osebe pred vami, naj se spremeni pred vašimi ocmi, znova in znova. V tem trenutku vam tega ne morem bolje razložiti. Vse, kar o tem lahko recem, je le, da ce še vedno išcete svojo pravo ljubezen, potem jo boste iskali še naprej. Ustavite se raje in vedite, da je že z vami, in pojavila se bo v vašem življenju v obliki vaše duše dvojcice. Odnos z dušo dvojcico je, razen vašega odnosa z menoj, najbolj svet in najmocnejši odnos v vsem stvarstvu.

Svet ni trden, ljubi moji. Je le luc, ki tako pocasi valuje, da se zdi, da je neprehodna. A njeno valovanje postaja vedno hitrejše. Vaše rojstvo v resnicno življenje je blizu. Neznansko veliko energije boste potrebovali, ce se boste hoteli upirati tej spremembi. Vedno vec energije bo potrebno vložiti, ce boste hoteli zadržati iluzijo. Zato raje hitro spustite vse, kar ste do sedaj verjeli. Naj vas vaše srce uci resnice. In ko se pred vami pojavi utelešena ljubezen, se - za božjo voljo! - ne obrnite stran!

Poslušajte svoje srce, ljubi moji, kajti srce vam govori z jezikom resnice. Ljubezen je resnicna. In vaše srce vam bo to potrdilo takoj, ko boste to resnico pripravljeni sprejeti.

The Messages from God through Yael and Doug Powell

at Circle of Light

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate