colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Popolna predaja

Vsak trenutek je korak v neznano. Samo vaše prizadevanje, da bi ustvarili kontinuiteto, ustvarja videz, da je drugace. A v svojem prizadevanju, da bi poimenovali in s tem „udomacili“ svet – da bi vedeli, kaj vam življenje prinaša in si s tem ustvarili varnost – omejujete svoje možnosti. Dokler verjamete, da veste, v resnici ne veste. Dokler mislite, da je svet omejen, omejujete svoja izkustva.

Zato vas prosim, naredite odlocilni korak in se mi predajte, prepustite se roki moje ljubezni. Moja resnicnost je resnica stvarjenja brez meja. Brez konca. Caroben trenutek, ki se rodi v carobnem trenutku. Lepota, ki se razpira v novo lepoto. Cudeže imam pripravljene za vas. Namenil sem vam življenje, ki je izpolnjeno z bogastvom duha, globino duše, radostjo in zavestjo, o kakršni še sanjali niste. A da bi lahko prejeli, kar vam ponujam, morate popolnoma zaupati ljubezni.

Vec kot verjeti, da ljubezen obstaja, posvetiti ji morate svoje življenje. Stopiti na njeno sveto pot. Biti pripravljeni, dati življenje zanjo – na kakršenkoli nacin. Življenje, ki ga dajete, je omejeno in polno bolecine. Tisto, ki ga boste s tem prejeli, pa bo ena sama ekstaza in radost. Brezcasna.

Resnicna ljubezen nima ne zacetka ne konca. Neminljiva je. Vaš pravi dom.

Koliko vas resnicno zaupa ljubezni? Zelo, zelo malo. Zaupati ljubezni je enako kot zaupati meni, kajti ljubezen sem jaz. Ljubezen je vse, kar je. Le v ljubezni lahko ponovno odkrijete resnico o sebi, prepoznate svojo dedišcino in dojamete, kakšen je vaš odnos z menoj.

Prosim vas, v tem trenutku se ji popolnoma predajte. Ne prosim vas, da vanjo „verjamete“, temvec da veste, da je ljubezen vaša edina resnicnost. Ne da jo sprejmete kot možnost v prihodnosti, temvec kot svojo resnico v tem trenutku. In spet v tem trenutku. In spet v tem trenutku.

Pocijte v moji ljubezni. Naj vas objema, naj vas napaja, naj vas vzdržuje. Naj vas podpira. Dotaknite se resnice njene brezcasnosti. Pocijte tu z menoj za trenutek. Potem pa vas prosim, da tako spociti udejanite ljubezen v svojem življenju, da jo živite z drugimi.

To, ljubi moji, pomeni živeti duhovnost. To pomeni živeti, kar ucite – živeti v ljubezni, biti zaljubljen v vsak trenutek vsakega dne. Verjeti, da ljubezen preseže vse. Verjeti, da vas resnicna ljubezen nikoli ne more raniti.

Prosim vas, ta hip tukaj izberite ljubezen in jo sprejmite v svoje življenje. Odlocite se za pravo ljubezen. Pogumno odprite srce tistemu, s katerim trenutno živite. Zavedajte se, da lahko na ta nacin priklicete k sebi svojo dušo dvojcico. Ce ljubite cisto, polno, prekipevajoce, duhovno v tem trenutku, se bo v naslednjem ljubezen še bolj popolno utelesila pred vami.

Ce živite v strahu, ce izbirate varnost, se zapirate resnici. Na ta nacin pravo ljubezen preženete iz svojega življenja. Ce izberete varnost s tem, da verjamete, da clovek pred vami ni vaša duša dvojcica, ali da ima moc, da vas rani, ste izbrali ego, strah, omejitve, in vaša duša dvojcica ne more k vam.

Veste že, da obstajata samo dve možni izbiri – ljubezen in strah. Veste, da je ljubezen resnica, in da je strah laž. Cesar pa še niste v popolnosti uvideli, je, kako spet in spet, vsak dan, trenutek za trenutkom, izbirate strah in se pretvarjate, da je to ljubezen. Vaše srce pa ostaja zaklenjeno.

Dokler ne odprete svojega srca, me ne boste poznali. Ne boste imeli kljuca do novega sveta. Ne bo se mogla zgoditi vaša duhovna transformacija. Duhovno transformacijo lahko doživite le skozi srce, svoje srce pa lahko odklenete le z ljubeznijo.

Celo tisti, ki verjamete, da ljubite, ki verjamete, da ste izbrali ljubezen, da ste ji rekli „DA“, ali ste ji res? Ce bi zares izbrali ljubezen, bi v vsakem trenutku živeli v najgloblji radosti. Z vsem bi bili eno. Tudi ce o tem ne bi govorili, bi bili v srcu v sozvocju z vsem in vse bi vas pozdravljalo.

Odlocite se, da boste na stežaj odprli svoje srce in pred seboj videli ljubezen, ne glede na to, kaj vam bo govoril ego. Najgloblja resnica je ta: ego vam laže. Pred vami drži „platno“, na katerega je naslikal podobo, za katero vas prepricuje, da je resnica. Pozorno prisluhnite. Za ponarejeno sliko obstaja prava resnicnost. Prav tu pred vami. Ce se odlocite, da egu ne boste verjeli, bo moral odstraniti svoje platno.

Lahko verjamete egovim lažem. Lahko mu verjamete, da pravi partner za vas sploh ne obstaja ali da je vaš sedanji partner poln nepopravljivih napak, pa prav v tem trenutku za to sliko stoji vaša duša dvojcica. Prav tam. Resnica, ki caka na vas, da pogledate za sliko. In kako lahko to storite? Spremenite svojo zaznavo. Zaznavajte s srcem. Kako? Tako, da na stežaj odprete svoje srce in zaupate ljubezni.

Ce boste to storili, se bo vaša ljubezen utelesila pred vami. Ce mislite, da je to nemogoce, in zacnete naštevati razloge, zakaj to ne gre, bodite prepricani, da vas je ego spet ujel na limanice. Vedite, da sem v vsakem trenutku tu, in da vas vsak trenutek sprašujem: „Boš izbral, izbrala ljubezen?“ Ko recete DA in spoznavate s srcem, ko odklenete srce in ga odprete na stežaj, stopite na pot srca, ki vas vodi v transcendenco. Ne glede na to, kakšen film se pred vami odvija na platnu vašega ega. Ce v vsakem trenutku izberete resnicno, pravo ljubezen, se s tem vedno bolj povezujete z resnico in ta postaja vedno bolj vidna.

Prava resnicnost je resnicnost ljubezni, kajti ljubezen je resnica. Naj bo ljubezen vaša najvišja prioriteta. Srce je vibracijska cakra za zaznavanje resnicnosti. Zato si želite, da bi živeli v srcu – da bi izpopolnili svojo sposobnost govoriti z ljubeznijo, videti ljubezen, biti ljubezen. Jaz sem ljubezen. Ko izberete ljubezen, izberete mene. Ko se odlocite za ljubezen, vam bo vse ostalo „dodano“.

Denar je energija. Ce je vaša energija na ravni ljubezni, vam bo dana najvišja oblika izobilja. Denar je le eden izmed simbolov za to. Pritekal bo. Dana pa vam bo tudi popolna uglašenost v vsaki situaciji. Vrata se vam bodo odpirala. Stvari se bodo pojavljale pred vami. Ko boste živeli v ljubezni, boste živeli onkraj potvorjenega platna egove stvarnosti. Tako boste živeli v Novem svetu bok ob boku s tistimi, ki so še vedno v starem. Vsi boste gledali isto, a videli vsak nekaj popolnoma drugega. Vi boste videli ljubezen in lepoto, oni strah in laži.

Ljubezen so vrata v Novi svet. Vse, kar je, se utelesi. Vse energije so zavestne in imajo obliko. Oblika ljubezni je vaš partner. Poišcite „skrivno kodo“ in vstopite. Skrivna koda za vstop je vaše odprto srce.

Ce se zdi, da ponavljam, kar sem že povedal, je to vedno zato, ker dolocene stvari moram ponovno povedati. Rad bi vam pokazal resnico, in to znova in znova, dokler ne boste razumeli. Ne veste, kaj je resnicno pred vami. Lahko zrete naravnost v svojo dušo dvojcico, pa je ne vidite. Vaš ego vam lahko zastre pogled s svojim platnom, na katerem piše: „Tu ni nikogar. Sem cisto sam.“ Za platnom pa caka vaša duša dvojcica na to, da jo prepoznate. Dokler gledate z egovimi „ocmi“, boste videli le prazno platno. Poglejte s srcem in vaša duša dvojcica bo stala pred vami. Ce se torej pocutite sami, se zacnite pogovarjati s svojo pravo ljubeznijo. Odprite srce. Izberite ljubezen. Vsak trenutek. Zavrnite strah. Bolj ko bo vaše srce odprto, bolj jasno boste videli, dokler se ne boste povsem jasno ovedeli resnice.

Vedite, da je vaša duša dvojcica vaše zrcalo. V njej vidite „stanje svoje ljubezni“. Ce se bojite ljubezni, boste z nekom, ki je zaprt ali prestrašen. Ko boste vi odprli svoje srce, bo tudi on/ona odprl svojega.

Ce je vaša zavest dovolj visoka, da to berete, ce je to besedilo nekako našlo pot do vas, potem je vaša duša dvojcica z vami. Ce tega ne vidite in ne morete verjeti, vas mora nekaj pretresti, da se prebudite. V tem primeru sami povzrocite, da se vam v življenju nekaj zgodi ali celo „zamenjate obliko“ tistega, ki je z vami, toda verjemite mi – v resnici je bil z vami že v prejšnji obliki.

Najpomembnejše pri tem je, da se zavežete ljubezni, da se zavežete, da boste videli, živeli in z drugimi delili ljubezen. Da jo boste širili. Ko se bo vaša zavest dvignila, boste spoznali, da vi sami, otroci moji, s tem ko se ljubite, ustvarjate ljubezen.

Ko so vaša srca odprta, je ljubezen lažje dosegljiva v svetu. To že samo po sebi spremeni marsikaj. Ko pa boste bolje spoznali energijo ljubezni, nacin njenega ustvarjanja in pretoka, jo boste lahko tudi usmerjali. Postali boste so-stvarniki v ljubezni. Takrat boste z ljubeznijo ustvarjali življenje, kot si ga želi vaše srce (srce in ne ego, kajti v cisti vibraciji srca ego ne more obstati). S tem boste tudi drugim pokazali, kakšna izbira je pred njimi, in s tem odprli vrata v novi svet.

V ljubezni boste vedno srecali mene, to vam obljubim. V srcu vašega ljubljenega se vam bom osebno razodel. Ce zmorete zacutiti srce, me boste srecali v njem. Posvetite vaš partnerski odnos meni, Bogu, in samodejno boste doživljali ljubezen.

S tem ko izberete ljubezen, ne izbirate drugih bogov pred mano, kajti v vašem srcu sem vedno popolnoma prisoten. Ko odprete svoje srce, imate poln dostop do mene. Do moje nežne ljubezni. Do moje strastne radosti. Do mojega vodstva v vsakem trenutku. Odprite svoje srce in v njem se vam bom razodel. Tako si s svojo odlocitvijo, da boste brez strahu ljubili v vsakem trenutku, razvijate zmožnost, da me boste osebno spoznali.

JAZ SEM. Vse sem. Polno prisoten v vsem. Vsako izkustvo ljubezni vas vodi k meni. Vsaka izkušnja ega pa med mene in vas postavi njegovo platno. To sicer ne spremeni dejstva, da sem tu. Lahko pa vam zastre pogled, da me ne vidite.

Vsi, ki stopate na to pot, vedite, da se morate vsak dan znova odlociti. Bodite odprti za „sporocila“ in vse bo samo prihajalo k vam. Ko boste dosegli raven prave ljubezni, ko bo vaše srce polno in odprto, boste slišali vse, kar govorim. Vse stvarstvo govori jezik ljubezni. Vse vam bo povedalo. Že zdaj lahko vidite, da obstajajo tisti, ki slišijo in ki lahko ubesedijo dele mojega stalnega pogovora z vami. Obstajajo ljudje, ki razumejo govorico živali in taki, ki vidijo duhovni svet. Ko resnicno živite v srcu, vam postane razumljivo celotno stvarstvo. Vaše vsakodnevne odlocitve za ljubezen vas vodijo v ta univerzalni dialog.

V resnicnosti ljubezni me lahko cutite. Kot veste, je stvarstvo v meni. V meni lebdi, pleše, živi in se razvija vsako bitje, vsak atom, vsi svetovi. Vse, kar živi, je ustvarjeno iz ljubezni in vsi svetovi so vam dostopni skozi srce.

Posvetite mi svoja življenja. Izberite ljubezen. Izberite ljubezen.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate