colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Novoletno sporocilo

30. 12. 2005

Ko vaša zavest postaja cista luc in ko vaše srce vzcveti ob dotiku ljubezni, se dvigate onkraj vseh omejitev zemeljskega življenja in sila težnosti vas ne more vec zadržati. Višje in višje se dvigate, vsak trenutek je bolj popoln od prejšnjega, dokler ne postanete sami atomi luci. Dvigate se, dokler se vibracija popolnoma ne spremeni in življenje zemeljskih iluzij nima na vas nobenega vpliva vec. Svobodni ste. V tem trenutku ste zamenjali program. Kar je bilo prej v ospredju, se je zdaj izgubilo v ozadju. Kar je bilo prej skrito za tem, je zdaj vse, kar je.

Naj se v vaši zavesti, ljubi moji, zdaj zapiše tudi za vse ostale, kar vam bom pokazal.

Ne glejte vec z ocmi tega na glavo obrnjenega sveta, ne razmišljajte vec s svojim malim razumom, dragi moji, kajti vsi, prav vsi, ste že mojstri. Živi Kristus ste. Vse, kar sem, ste. Cas je, da prevzamete svojo dedišcino – in da se ne vidite vec kot ljudi, ki se še ucijo, kot bitja, ki vsak dan pridobivajo vec znanja. Namesto tega se raje odlocite, da boste to, kar že ste – vecni, s polnim zavedanjem vsega, kar je, svobodni, v ekstazi, s polno zavestjo povezani z vsem življenjem, pripravljeni, da pokažete pot.

Kajti, ljubi moji, vsakokrat, ko vidite sami sebe kot nekoga, ki se še uci, kot nekoga, ki se vsak dan malo razširi v ljubezni, se pomanjšujete, kajti v resnici ste tako veliko vec...

Prav zdaj ste popolnoma povezani z vsem življenjem, povsod, in to popolnoma zavestno! V obmocju ljubezni je to enost z živo lucjo. V simbolih življenja na Zemlji je to enost z naravo, z naravnimi elementali, z živalmi, vetrovi, nebom, pticami... Z vsemi skupaj, naenkrat, ZDAJ. In nacin, na katerega zdaj z njimi komunicirate, je, da preprosto spremenite svojo osredotocenost, žarišce svoje zavesti, in se stopite z njimi. Lahko je. Kajti ko energija sledi pozornosti, gre pred vami in vam odpira vrata.

Ob Novem letu se zato, prosim, zavežite, da ga boste živeli z odprtim srcem, kot prebujeni Kristus, ki polno živi v svetu. Cas je, da sprejmete svoje mojstrstvo. Cas je, da v vsakem trenutku prepoznate, da vam pripada vse širno in popolnoma odprto življenje, in da je cas za praznovanje in za cašcenje. Ne za cašcenje, kakor ga pozna ego. Za cašcenje, kakor ga poznajo tisti, ki nikoli niso zapustili raja in vas zato vidijo v vaši resnici.

Z svojo zavestjo, ljubi moji, se lahko dotaknete vsega naenkrat. Vsako bitje vam razodeva svoje skrivnosti, svoje kode luci. Ker so ti živi stavki iz kozmicnega DNK že povsem prisotni, je to znak, da ste tudi vi že tu, popolnoma odprti v Božji prisotnosti.

Kristus je živ v vas. Polno prisoten. Vaše zavedanje je širno kot samo vesolje. In onkraj uma vam je dano vse vedenje.

O, ljubi moji, nikoli ne morete biti nic drugega kot vecno živi in razsvetljeni. Kajti takšne sem vas ustvaril. In vendar se vam zdi lažje verjeti svojemu malemu razumu in sprejeti njegovo razlicico o tem, kdo ste v najboljšem primeru lahko. A ne glede na to, kako ozko je videnje egovega razuma, onkraj njega caka božji otrok, moje živo srce, kar v resnici ste. In tukaj ste zato, da pomagate.

Zato naredite ta preskok na zacetku novega leta in zacutite novo vibracijo z vsakim vlaknom svojega bitja. Spoznajte in zacutite, da ste mojstri in da na vse skupaj gledate z vašim razširjenim pogledom, ki najde vsa srca, ki jim lahko stojite ob strani. Vsak obraz poglejte, prisluhnite vsakemu srcu, zacutite klic po svobodi vsakega cloveka. In potem mi dovolite, da delujem skozi vas, da vas uporabim, da uporabim to žarišce zavesti tukaj, ki ste »vi«, kot prevodnika svoje ljubezni, kot vrata, skozi katera lahko posijem v življenje vseh tistih, ki prosijo za pomoc, in vseh tistih, katerih srca se odpirajo kot zrelo seme, ne da bi na to lahko vplival njihov razum.

Kajti zakon ljubezni je takšen, da kadarkoli kdo potrka, jaz vedno odgovorim. A ta »jaz« ste lahko vi. Ali kdorkoli drug. Kajti resnicno, ker sem jaz vse, ste vsi Jaz.

Zato ko vstopate v novo leto, storite to z namenom, da boste polno stopili v svoje mojstrstvo, v polno prisotnost moje ljubezni, ki je eno z vsemi izrazi same sebe.

Prebujeni ste že in poznate me ter cutite vse, kar je, onkraj predstav malega uma. Ko se obracate v svet, da bi živeli to ljubezen, da bi bili most in da bi ustvarili Nebesa na Zemlji, naj se to zgodi iz te tocke notranjega mojstrstva, iz te polnine ljubezni in luci. In ne pozabite, da je svet le izmišljotina uma. Vedite, da vam nima kaj dati. Vi ste prišli sem, da bi nekaj dali njemu. In spomnite se, da sem Jaz izvor vsega dobrega, in to ne samo skozi vas in za vas, temvec tudi kot vi.

Bodite tu kot Izvor, kot moje Srce, kot zavest, ki je aspekt moje Ljubezni. In vedite, da se bo vaša blaga predanost služenju vsemu življenju vrnila k vam v obliki vsega, kar bi kadarkoli lahko potrebovali ali želeli.

Z drugimi besedami, živite to Luc...

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate