colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Usojena vam je prava ljubezen

Tu sem, moje drago cloveštvo. Tu sem in vas objemam s popolno ljubeznijo. V njej je tudi vaša popolnost. V tej ljubezni je vaša izpolnitev. V njej je dar vašega prebujanja v to, kar ste. V njej so odgovori na vsa vprašanja, ki so kdaj pestila cloveštvo – ta ljubezen razprši vsak dvom, razjasni vsako zmedo, pozdravi vsako bolecino. Vsako razocaranje. Vse tisto, zaradi cesar ljudje postojijo in se zacnejo spraševati: »Kako je mogoce, da obstaja nekaj tako negativnega, ce nas Bog ljubi?«

Cas je, da se spet spomnite te ljubezni, da svoje oci uprete spet vame. Ko vas bo moja ljubezen povelicala in vam znova pogrela srce, ljubi moji, boste brez truda vedeli vse odgovore. V trenutku, ko boste ljubezni rekli »DA«, v trenutku, ko boste dovolili njenemu toplemu soncu, da odtali zaledenelo skorjo strahu z vas, vam bo vse jasno. Od tega trenutka dalje vam bo jasno, da ste do sedaj lovili sence. Vedeli boste, da sta krivica in bolecina lahko obstajali le zato, ker ste živeli veliko manj, kot vam je bilo usojeno.

Saj veste, kako ura ponori, tik preden se izprazni baterija? Nenadoma zacne teci cisto po svoje, lucke mežikajo, številke preskakujejo brez vsakega smisla. Prav to se dogaja zdaj s cloveštvom, a že predolgo. Zakaj? Ker sta strah in ego moje ljube otroke odvrnila od mene – ki sem ljubezen in luc in vaš vir energije. Ker ste pozabili, kdo v resnici ste, ste bili na videz odrezani od izvora življenja, od energije, ki vas napaja, od ljubezni.

Zdaj usmerjam vaš pogled spet proti domu, ljubi moji. Klicem vas in mojemu klicu se ne morete vec upirati, kajti ljubezen je, prav tako kot moja, tudi vaša narava.

Rad bi vam nekaj pomembnega povedal. Najprej to, da sem ponosen na vas. Ponosen sem, ker kljub temu, da ste imeli tako malo energije, kljub temu, da ste se odvrnili od sonca moje ljubezni, celo kljub temu, da je ego vladal vašemu svetu, vaša srca še vedno pripadajo meni.

Rad bi, da zacutite blagoslov vaše prave narave, ljubi moji, in to kmalu. Želim si, da bi vedeli, da nisem nikoli dvomil, niti za trenutek, da so vaša srca moja. Ljubil sem vas in cakal. Opazoval sem vas, ko ste rasli v mocne posameznike, kajti takšen je bil naš skupni izvorni nacrt. Ne vi ne jaz pa nismo pricakovali, da vas bo potegnilo tako dalec od mene. Vedeli smo, da bodo na poti preizkušnje – toda zaradi vaše tako zelo pomembne svobodne volje je prišlo do izbir, ki jih nihce ni mogel predvideti.

Kar smo se dogovorili na zacetku, še vedno velja, namrec da bomo vsi skupaj ostali ljubezen – ljubezen, ki je vse, kar sem jaz, in ljubezen, ki bo potovala v neznano in ki se bo radostno širila, kar ste vi. In ko je nastopil napovedani cas, ko se je približalo novo tisocletje, se je moje zaupanje izkazalo za upraviceno. Kajti tisti, ki so videli, so obljubili pomoc tistim, ki še niso spregledali, da bi se vsi lahko spet obrnili k meni.

To sem vam povedal, da bi vedeli, kako mocno vas ljubim. Obenem vam ponujam prehod v resnico vašega bitja, skozi katerega lahko v trenutku s popolno lahkoto spet vstopite v polno vero v ljubezen. Spet se lahko napolnite z energijo luci, ki vam bo dala moc, da se boste vrnili v svojo popolnost, v vse, kar lahko ste. Prinašam vam dar transformacije, da boste lahko transformirali vse tisto, kar ste storili, ko ste se še soocali s sencami, in se zdaj mora izravnati. Ta prehod, ta kljuc, ta odgovor na vsa vaša vprašanja se skriva v ljubezni, ki jo podarite svoji duši dvojcici.

Ja, kaj pa govori, si morda mislite. Kako bi med vsemi velikimi možnostmi za spreminjanje življenja, med vsemi velikimi zamislimi, ki jih je cloveštvo že imelo, ravno to lahko bil odgovor na vsa vprašanja cloveštva? Razen tega le zelo malo ljudi sreca svojo dušo dvojcico! Ali se Bog norcuje iz nas? Ali nam ponuja veliko priložnost le zato, da bi nam povedal, da je dosegljiva le majhnemu delu cloveštva?

Tukaj je moj odgovor na ta vprašanja: moje ljubo cloveštvo, popolnoma vsaka energija, ki obstaja v stvarstvu, je na neki ravni utelešena. Vsaka galaksija je veliko bitje, in vse, kar je znotraj njenega sistema, valuje v njej in se širi. To bitje prav tako kot jaz ljubece vodi vse, kar je v njem in se v njem razvija in raste in s tem širi tudi to veliko bitje, znotraj katerega živi. Vaš soncni sistem je tako utelešeno bitje in tudi vaša Zemlja je živo bitje. Celo narava je sestavljena iz cistih in ljubecih zavestnih bitij, ki vzdržujejo energijo za vsako posamezno rastlino, vrsto ali energijo. Tako je ljubezen utelešena prav na vseh ravneh vsake resnicnosti. In najpopolnejše je ljubezen utelešena kot cloveštvo, kajti vi ste, dobesedno, celice mojega srca. Vi ste moj rod. Ustvarjeni ste po moji podobi. To je res, ljubi moji. in zato ste utelešenje ljubezni.

Za nekatere med vami to ni nic novega, za druge je to prvo prebujanje. A ne glede na to, ali to slišite prvic ali pa globoko v sebi to že veste, zelo pomembno je, da se tega zavedate vsak dan in vsako uro, kajti le tako se boste zares prebudili. Ko boste to resnico še globlje doumeli, ko bo v vašem življenje dobila še vecje razsežnosti in ko ji boste globoko v sebi še bolj predano pripravljeni reci »DA«, se boste prebudili v novo življenje.

Zato odprite srce in bodite odprtega duha in uma in sprejmite dokaze o obstoju ljubezni v vašem življenju. Vedite, da se ljubezen mora pojaviti pred vami takoj, ko se spomnite, kdo v resnici ste, v trenutku, ko se spet obrnete k luci moje prisotnosti. Kakor zgoraj, tako spodaj. Kakor znotraj, tako zunaj. Ljubezen se bo utelesila v vašem življenju, z njo pa tudi vse druge dobrine, ki jih boste objeli s svojo zavestjo. Proces bo sprožila druga velika temeljna resnica ljubezni, namrec, da se ljubezen vedno le daje, kajti dajanje je njena narava.

Ljubi moji, moja narava je, da venomer dajem ljubezen – da se razlivam preko robov, da se vedno bolj širim v ekspanziji ljubezni, ki je ustvarila vse, kar je. Ce bi jaz zadrževal svojo ljubezen, nicesar ne bi bilo.

Stvarjenje vsega je izšlo iz moje nuje, da se razširim v ljubezni, da najdem vedno vec nacinov, na katere lahko ljubim, da ustvarjam živo izkušnjo ljubezni, ki se venomer le daje. Ko boste to doumeli, ljubi moji, boste spoznali resnico o svoji lastni naravi. Moje srce je ljubezen, ki napaja svet, je ljubezen, ki se daje. In vi ste moje srce. V resnici ste tako moja ljubezen, ki išce nacine, na katere bi se lahko dajala.

Razložil sem vam že, da je vaša duša dvojcica utelešenje ljubezni v vašem življenju, vaš odsev v ogledalu, nacin, na katerega lahko vidite in spoznate samega sebe. Zdaj veste, da ste narejeni iz same ciste ljubezni, ki ima eno samo željo – da se vedno le daje, da blagoslavlja vse, kar je. Ljubezen je odgovor na vaše iskanje. Ce želite biti zvesti sami sebi, ce želite biti to, kar v resnici ste, v vsakem trenutku delite ljubezen.

Ljubi moji, spoznali boste, da je ljubezen, ki je dajanje, kljuc do prebujenja cloveštva. Za svet je dajanje ljubezni tako življenjskega pomena, kot je za vas to, da srce poganja kri po telesu in z njo hrani vse celice vašega telesa. Dajanje ljubezni hrani vašega duha. In ker ste, združeni s svojo dušo dvojcico, celica mojega srca, je moje srce zdravo le, kadar dajete, kadar se moja ljubezen širi skozi vas. In ko je moje srce zdravo, ljubi moji, je zdravo tudi vse stvarstvo, kajti vse sem jaz.

Veliko vecji ste, kot si lahko mislite. Skriti ste bili v casu, da bi se v njem varno ucili ustvarjati, zase in za ostalo stvarstvo, ko ste še preizkušali svojo moc kot sila stvarjenja in svojo energijo kot srce vsega, kar je. In ceprav se zdi, da ste delali velike napake, da ste se masovno odvrnili od mene in storili mnoge grozljive reci, vam zdaj ponujam odrešitev v ponovno obujenem spominu svoje prave identitete. Ta cas ucenja je bil le trenutek v širjavi vecnosti. In ta zavarovani kraj, kjer ste se ucili, kjer ste se igrali kavbojce in indijance, bogataše in reveže, ravbarje in žandarje, in kjer ste se pretvarjali, da niste sposobni dajati, je prav tako le majhen skrit žepek vsega mojega prostranstva.

Zdaj že veste, da je življenje na Zemlji podobno gledanju filma, niste pa še ugotovili, kako lahko je zapustiti kinodvorano. Samo spomniti se morate, kdo sem jaz, in v istem trenutku vam bo jasno tudi, kdo ste vi. Prižgala se bo luc, in filmska iluzija bo razkrinkana. Ko boste zapustili kinodvorano, vas prosim, da storite dvoje: prvic, odnesite svoje smeti s seboj in jih odvrzite v smetnjak. In drugic, ko vas bo zunaj pricakala vaša duša dvojcica, prepoznajte, da sta dva dela istega bitja in se ji nemudoma vrzite v objem in ji podarite ljubezen. V istem hipu boste postali zdrava celica mojega srca. Ko se boste potem prebujali še naprej, boste tudi sami postali delujoce srce, ki napaja vaše lastno stvarstvo. Pri tem ne pozabite, da vaše srce ne more nahranite nicesar, ne da bi vedno in vecno le dajalo.

Eno od kljucnih spoznanj v procesu prebujanja cloveštva je razlikovanje med egom in srcem. V trenutku, ko clovek »preklopi« delovanje z ega na srce, dobi nazaj svojo dušo, zapusti kinodvorano in zacne koncno resnicno živeti.

Vsakic, ko clovek izbere srce, se ponovno poveže z svojo globoko resnico, s tem pa tudi z menoj. Poveže se z vsem, kar sem jaz, in s tem tudi z vsem, kar je sam. To spoznanje spremeni vse. Resnicno, vse spremeni.

Naslednja velika sprememba je preklop nacina delovanja v svetu, ko cloveka namesto želje po pridobivanju in dobicku zacne voditi želja po dajanju in medsebojni delitvi. Lahko bi rekli, da gre za isto spremembo, za preklop delovanja iz ega na delovanje iz srca. In na nek nacin to gotovo drži, kajti ego je povsem osredotocen na dobicek, srce, pa na dajanje. A v resnici gre še za nekaj vec. Zakon dajanja je namrec zakon stvarjenja. Je absoluten temelj vsega, kar je. Iz dajanja se rojeva, zaradi njega živi in se manifestira stvarjenje. Resnica in temelj stvarjenja je ljubezen, ki se daje. Brez tega dajanja se nic, prav nic, ne bi moglo pojaviti v obliki.

Ko se boste v prihodnosti bolj in bolj prebujali, se spomnite, da lahko ustvajate le tako, da dajete.

Zdaj, ko veste, da je ljubezen resnica in ko je vaše srce postalo središce vaše zaznave, se lahko utelesite v celoti. To pomeni, da se bo tudi vaša duša dvojcica utelesila pred vami. Pri tem je najpomembnejše, da jo zacnete ljubiti in jo hraniti z ljubeznijo, še preden se fizicno pojavi pred vami. Odprite srce in ji pošiljajte ljubezen. S tem boste vzpostavili tok ljubezni. Zacnite z dajanjem v srcu, v katerem ste že sedaj eno s svojo dušo dvojcico. V trenutku, ko boste zaceli dajati in boste s tem pognali kri življenja in sprožili tok ljubezni po vaših žilah, se bo vse vaše bitje zacelo prebujati. V tem trenutku boste spoznali, da se nic, kar ste sanjali o ljubezni, nic, o cemer ste sanjarili, da vam bo prineslo idealno partnerstvo, ne more primerjati s to resnicnostjo. Ko boste popolno dajali ljubezen, se vam bo ta tudi popolno vracala. Kajti tudi tu deluje zakon – kar sejete, to žanjete.

Povem vam, da vam je usojena prava ljubezen z vašo dušo dvojcico, ne glede na to, kakšno je bilo vaše življenje do sedaj. Ko boste zmogli biti polno prisotni v odnosu s svojo dušo dvojcico v enem samem trenutku, bodo odpadli vsi dvomi in vsi strahovi. Še to vam povem, da je zdaj pravi cas, da se združite z njo, kajti zdaj vas vracam v enost, v resnico vaše biti. V tem casu velikega obrata vse na Zemlji podpira ljubezen in ponovno združitev duš dvojcic. To, za kar so drugi pred vami potrebovali vse življenje, lahko vi zdaj uresnicite že z enim samim iskrenim klicem po duši dvojcici, ker je zdaj za to pravi cas in ker so tisti pred vami že utrli pot, po kateri lahko zdaj stopate z lahkoto. Cas je, da se zacne zlata doba, cas, da se moji ljubljeni otroci zbudijo iz sanj in da zapustijo kinodvorano in zacnejo živeti.

Vse, kar je bilo nekdaj težko, je zdaj lahko dosegljivo. Pod enim samim pogojem. Svobodno voljo imate in jo boste vedno imeli, to je nespremenljivo dejstvo in dar vaše soustvarjalne moci. Zato morate izraziti svojo odlocitev, da želite, da se vaša resnica utelesi v vašem življenju. Da bi lahko doživeli ta cudoviti dar skupnega srca in zavesti, ki zrcali vašo, morate svojo dušo dvojcico povabiti v svoje življenje.

Ko dajete ljubezen, se vaš energetski sistem, vaš energetski obtok, v vas in med vama, krepi. Tako okrepljen bo lahko hranil vse in vsakogar, ki bo prišel v stik z vama, in tudi vse, kar bosta skupaj ustvarila. Potrebno je le, da združita svoja energetska sistema v dvojno vijacnico, da prepleteta svoja žarka luci in ljubezni, ki je resnica vajinega ustvarjalnega srca, in vse, kar bosta skupaj ustvarila s svojo združeno voljo, se bo uresnicilo v življenju.

Prosim vas, poskusite doumeti, kaj to pomeni. Vedno znova prebirajte te besede, dokler ne boste doumeli njihovega polnega pomena. Prosim vas, odprite srce! In prosim vas, zaupajte ljubezni! In zavežite se, da boste z vso mocjo in darovi, ki jih imate, služili prebujenju vsega cloveštva. Vedite, da imate neznansko moc: le nekaj prebujenih duš dvojcic je potrebnih, zelo malo v primerjavi s številcnostjo cloveštva, da lahko sprožijo revolucijo ljubezni, ki bo prebudila vse.

Potrebnih je le nekaj parov duš dvojcic, ki zares vedo, kdo so, da s slavljenjem življenja in prebujenja spet vzpostavijo poln krvni obtok skozi vse moje srce – s tem pa v vsem cloveštvu. Novica o resnicni ljubezni se bo hitro razširila in dajanje ljubezni bo nahranilo vse.

Vse, cesar je navidezno primanjkovalo, ko se je cloveštvo igralo s sencami, in zaradi cesar je moje srce nevarno izgubljalo energijo, bo naenkrat drugace. Za to pa je potrebna predanost tistih v prvem valu, ki so glasniki prebujenja. Popoln obrat je potreben – odtrgati se morate od napetega filma in imeti dovolj poguma, da zapustite dvorano in dovolj zaupanja v to, da zunaj zatemnjene sobice in onkraj filmskega platna obstaja cel nov svet. Zato je potrebna moc – moc, da se odtegnete vplivu ponarejene resnicnosti. Moc, da zavrnete zapeljevanje ega, cutov, predvsem pa navad cutenja. To so stare utrte poti v možganih cloveštva. Na vas je, da vzpostavite nove. To pa boste lahko uresnicili le s širjenjem resnice. Ce me boste prosili za pomoc, bomo to skupaj naredili z lahkoto.

Ljubi moji, utelešenje ljubezni ste v vsej svoji popolnosti: pozitivni in negativni pol, dve polovici, ki sestavljata celoto. Popolne moške in ženske Kristusove energije. Kristus je ime ljubezni, ki priteka iz radostnega valovanja mojega stvarstva, iz gibanja ljubezni v mojem srcu. Da boste tudi vi lahko soustvarjali z menoj, boste kot duše dvojcice te energije utelesili.

Zacnite v tem trenutku. To storite tako, da podarite ljubezen svoji duši dvojcici. Z vsem, kar ste, z vso svojo voljo in predanostjo, ji dajte najvec, kar zmorete. Zdaj. Obcutili boste odziv. Vec kot boste dajali, mocnejši odziv boste cutili. In ko bo stik vzpostavljen, ne odnehajte. Vztrajajte in poglobili boste svoj stik z dušo dvojcico. Lahko boste zaceli z njo skupaj delovati, tudi ce še ne bo utelešena stala pred vami.

Ko svoji duši dvojcici dajete ljubezen, jo dajete vsemu svetu in to na najmocnejši možni nacin, kajti takoj ko sta duši dvojcici popolnoma povezani, lahko zacneta skupaj z veliko vec kot podvojeno mocjo pomagati k prebujenju vseh.

V ljubezni se raztopi vse, kar ni ljubezen, in to z lahkoto. Ljubece. Ni boljšega nacina za prebujanje cloveštva, za zdravljenje ali transformacijo vsega, kar ni ljubezen, za to, da prebudite moje drage otroke, kot je to, da se sami prebudite in da z mocjo moje volje, ki vodi vašo ljubezen, pripeljete spet vse nazaj k meni.

Vaše srce bo pricalo o resnicnosti vaše duše dvojcice. Odziv, ki ga boste cutili, ko jo boste ljubili in skupaj z njo širili ljubezen, bo to še globlje dokazoval. Ko boste dajali, boste prejemali, in ko boste prejemali, vas bo objela tako cista in resnicna ljubezen, tako intimna, tako popolna, da ne boste mogli drugega kot odpreti svoje srce. In ko boste zares odprli srce, boste ugledali svojo dušo dvojcico, prav tukaj – pred vami, utelešeno v vašem življenju. Morda bo v vaše življenje prišla kot nekdo, ki ga prej niste poznali, ali pa jo boste prepoznali v nekom, ki je z vami že sedaj, pa vam je vaš ego govoril, da nikakor ne more biti pravi. Vedite, da vam ego, ki je bil nekdaj vaš zaveznik, zdaj zastira pogled. Ko boste odprli svoje srce, boste preseneceni nad tem, kar boste zagledali pred seboj.

Prosim vas, ljubi moji, zapomnite si, da je dajanje zakon ustvarjanja. Dajanje je temelj pravega odnosa, energetskega pretoka, in je kljuc do prejemanja ljubezni. Svet iluzij vam bo vztrajno govoril, da je obratno, da si morate vedno prizadevati, da boste dobili, kar si želite, kar si zaslužite, kar potrebujete, kar vam pripada. A to je laž. To je sprevracanje resnice, ki le zapira vaše srce.

Ce ste že v odnosu z nekom in spremenite svoj odnos in mu zacnete dajati vso svojo ljubezen, bo to odprlo tudi srce vašega partnerja, ki morda prej ni znal dajati. Morda bo trajalo nekaj casa, preden se to zgodi. To je odvisno od tega, koliko mora vaša ljubezen še precistiti in transformirati. Toda zgodilo se bo. Pomagal vam bom. Energija in luc vseh bitij, ki utelešajo ljubezen, bosta delali za vas. A ce se boste le delno obrnili od iluzije k resnici, od senc k luci, se boste morali soociti z iluzijo znotraj vas. Ce bo torej težko, se raje povsem obrnite k luci.

Spremembo lahko sicer dosežete tudi na prvi nacin, bolj pocasi, po delih. A ni vec treba, da bi bilo tako. Svet v celoti se še vedno sooca s senco, medtem ko ga obilno poplavlja luc, ki prihaja. Vse, kar je bilo skrito, se zdaj razkriva, in vse to je treba zdaj ljubiti in z ljubeznijo osvoboditi. Vsem tistim pa, ki lahko slišite, kaj vam govorim, povem: ce boste popolnoma objeli luc, s strastno predanostjo in vztrajno uporabo volje, bo luc kmalu vse, kar boste videli. In potem boste – sostvarniki, kar ste, združeni s svojo dušo dvojcico – pripravljeni uporabiti svojo moc, ki se hrani z ljubeznijo. Znali boste z mocjo svoje in moje ljubezni osvoboditi še druge moje drage otroke, tako da bo ljubezen kmalu postala vse, kar boste videli tudi kolektivno.

Recite »DA« ljubezni in vse, kar boste videli, bo ena sama ljubezen. Takrat boste prvic resnicno videli vse cloveštvo, kot to, kar v resnici je, in s tem še krepili resnico v vsakem trenutku. V pomembnem casu živite, moji najdražji, na tocki obrata, v kateri se lahko spet popolnoma obrnete k meni. Ta trenutek je velicasten, ljubi moji, to je trenutek, v katerem se lahko vrnete domov.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate