colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Ljubezen v novem tisocletju

Tkivo ljubezni je mnogo bogatejše, ljubezenske strasti veliko vecje, resnica o ljubezni veliko globlja, kot si lahko zamislite.

Zaobljubite se, prosim, da jo boste našli; da boste spoznali ljubezen, kot je nikoli niste poznali, da boste cutili ljubezen, kot je še nikoli niste cutili, da vas bo lahko blagoslovila, kot še nikoli niste bili blagoslovljeni. Podajte se na iskanje svetega grala novega sveta. Naj bo to vaša Pot. To je moj poziv vsem v novem tisocletju.

Kljuc do vašega uspeha je gotovost. Ne gre za to, da verjamete, da se da najti takšno ljubezen. Tudi vam ni treba slepo verovati v njen obstoj. Še najmanj upati, da jo boste našli. Ne.

Kljuc do nje je vaša popolna gotovost. Popolna gotovost, da obstaja ljubezen, ki presega vse ostalo v vašem življenju, in tako globoka želja po njej, da sprico nje zbledi vse drugo. Vedeti morate, da takšna ljubezen obstaja, in na tem vedenju zasnovati vse svoje življenje.

S prvim dihom vsakega jutra izrecite molitev ljubezni – naj bo to dan, ko jo boste resnicno doživeli. In vsak vecer zaspite s hvaležnostjo na ustnicah za vsak zlati trenutek, v katerem vas je obsijala. Na svojih ustnicah nosite okus ljubezni – ne samo v poljubu vašega ljubega, temvec tudi v vsaki besedi, ki jo izgovorite s strastjo.

Vsakokrat, ko spregovorite o resnici in moci ljubezni, o njeni popolnosti, so besede, ki prihajajo z vaših ustnic, moj poljub. Ko z gotovostjo v srcu govorite o njenem obstoju, potrjujete tudi moj obstoj in me s tem postavite v središce svojega življenja.

Ljubezen zmore v trenutku uresniciti vec kot tisocere molitve. Ljubezen vas ozdravi, vas ponese v višave, lahko vam sname z oci egove plašnice. Vaše srce lahko iztrga iz verig in mu da krila. Ko ji z gotovostjo in zaupanjem v srcu sledite, vam ljubezen podari svoje blagoslove in spremeni življenje in vse vaše odnose. Kot dež v pušcavi bo ljubezen, ki jo bo v vaše življenje priklicala vaša gotovost, nahranila vse okoli sebe. Kot v pušcavi po poletnem deževju se bodo okoli vas odprla vsa srca in bo zacvetelo vse življenje, ce je vaša ljubezen resnicna. Ne da bi ljubili neko doloceno osebo, se bo to zgodilo, kajti kakor je popolnoma gotovo, da dež sproži cvetenje rastlin v pušcavi, tako gotovo ljubezen odpre zaprta srca. To je zakon – fizicni in duhovni, custveni in miselni. Kjer blagoslavlja ljubezen, vzcveti vse, cesar se dotakne.

Naj bodo vaša srca »deževni oblaki« ljubezni, naj jo blagodejno pršijo na izsušeno zemljo. Obljubljam vam, da bo vse, cesar se bo dotaknila vaša ljubezen, vzcvetelo. Pa ce se boste vi tega zavedali ali pa ne. Ni vam treba vedeti, kdo so tisti, ki jih bo vaša ljubezen blagoslovila. Vedite, da se ne bo dotaknila samo tistih, ki jih boste imenovali ali jih zavestno ljubili, temvec vse okoli vas. Vsak, cigar življenje se je kdajkoli dotaknilo vašega, bo blagoslovljen. Tako bo ozdravljena tudi preteklost in stari odnosi bodo zakljuceni, stare napake popravljene, vsi spodrsljaji odpušceni. Kajti cas v ljubezni ne obstaja. Vaša ljubezen se bo dotaknila vsega, kar se dotika vas – na tak ali drugacen nacin; preteklega, sedanjega, prihodnjega življenja v telesu ali v duhu. Na ta nacin bo ljubezen zacelila ves svet.

Ni težko. Potrebna je le moc gotovosti, za katero še niste prepricani, ali jo imate. Poišcite jo globoko v sebi, kajti zdaj vas klicem nazaj v sedanji trenutek – da bo svet, ki ga soustvarjate, dobil krila, in boste lahko prepoznali, kakšno darilo vam je bilo položeno v zibel obstoja. Verjemite mi, ni vecje casti kot biti clovek. Niti ene. Nikjer v vseh nebesih, v vseh bilijonih možnosti, v svetovih znotraj svetov, v dimenzijah znotraj dimenzij, v vsem velicastnem in precudovitem življenju, ki si ga lahko zamislim, ni vecjega kot biti clovek. V vsem, kar je, ste samo vi moji otroci. Samo vam pripada moja dedišcina, ljubezen, ki lahko poveže zvezde in ustvari svetove, se dotika angelov in daje življenje vsemu stvarstvu na vseh ravneh.

Kako je to mogoce, se cudite, ko se ozrete v svet, v katerem živite. Mogoce je, ker je samo vam dana možnost izbire, da me ne ljubite! Samo vi se lahko obrnete proc od mene. Kajti celo v tej zavrnitvi vsi rastemo. Jaz lahko spoznam »globino« prav tako kot višino svojih možnosti, vam pa je dana sladka, nežna povelicujoca izkušnja vracanja k meni, in to samo zato, ker ste se bili sposobni od mene odvrniti.

V novem svetu boste sposobni videti to možnost izbire. Zlevili boste svoj ego, vaše zacasno orodje individuacije. Zdaj se boste lahko odlocili, da razvijete svojo sposobnost ljubezni, da odprete svoje srce. Koncno se boste lahko odlocili, da boste dopolnili svojo usodo. In vse ostalo, vse, kar je bilo del vašega življenja, se bo vrnilo v svojo popolno obliko, kajti vse se oblikuje po vaši volji. Vse, kar vidite, da se dogaja v svetu, je tako samo zato, ker ste vi to izbrali! V trenutku, ko boste izbrali svojo pravo identiteto, se bo tudi vse okrog vas razrešilo v svojo najvišjo možnost, ki bo odsev vaše prave identitete. Kot sem jaz ljubezen, ki daje življenje vsemu stvarstvu, tako ste vi ljubezen, ki daje življenje svetu, v katerem živite. Ko bo vaša ljubezen popolnoma cista, bo takšen tudi vaš svet.

Zdaj klicem vaše srce. Vrnite se domov v resnico, v to, kar ste, v ljubezen, ki je vaša prava identiteta. Ko se boste odzvali na ta klic, se bo vse spremenilo. Vse, kar ste mislili, da veste, vsaka najmanjša definicija sveta, vsak odnos in vsaka oblika komunikacije se bo spremenila, kajti takrat bo vaše srce v enosti z menoj in nobena prevara ne bo vec možna.

Od takrat naprej bo vse lahko. Ko se boste odlocili za ljubezen, vam bo nenadoma postalo jasno, kaj ni v redu. Besede, ki locujejo ali sodijo, bodo naenkrat dobile grenak priokus v vaših ustih. Locevanje od cesarkoli, kar ljubite, bo povzrocilo agonijo v vas. Vsako omadeževanje lepote sveta bo prekršek, ki ga ne boste vec mogli prenašati. Vsako poseganje v svetost narave bo kricalo k vam, da ga zaustavite. Vaše srce bo klicalo k dejanjem, kadarkoli se bo zgodilo kaj nepravicnega, nekaj, kar ne izhaja iz ljubezni. Ko se bo vaša ljubezen razvijala še naprej, boste vzhiceni zacudeni obstali pred neizmerno lepoto vsega okrog vas. Vse, cesar se boste dotaknili s svojo pozornostjo, bo razpiralo pod vašim pogledom in vam razkrivalo svoje najgloblje skrivnosti, svojo najglobljo resnico. Vedeli boste, kakšna cast je takšno razodetje, zato se boste poklonili pred velicastnostjo razodevajocega se življenja.

Ne zapravite niti trenutka vec! Ne odlašajte vec, odlocite se, da boste ljubili! Nikar ne oklevajte, predno dahnete svoj »DA« mojemu klicu ljubezni. Kajti ceprav morda ne veste, po katerih poteh vas bo peljala moja ljubezen, veste, da vas bo pripeljala domov. In z gotovostjo veste tudi to, da ne želite vec živeti v stvarnosti, v kateri ni spoštovanja in ljubezni in ki ne vidi popolnosti, ki jo lahko vidi le srce. Sklenite zavezo z menoj – odlocite se za ljubezen!

O, otroci moji, vi ste živ dokaz mojega popolnega zaupanja in ljubezni do vas. Kajti dovolj verjamem v vas, da lahko recem: »Lahko se odlocite tudi, da ne boste ljubili. Ce tako želite, se lahko odlocite, da se boste odvrnili od mene.«

Tako – zdaj imate dovolj podatkov in dovolj izkušenj, da lahko izberete. Oboje ste videli – resnicnost ljubezni in stvarnost brez nje. Ce ne bi izkusili teme, ne bi vedeli, med cem izbirate. Brez vašega potovanja v locenost ne bi mogli vedeti, ali si želite biti eno. Ce ne bi izkusili strahu, ne bi spoznali blaženosti ljubezni. In brez vseh teh življenj v casu in prostoru ne bi vedeli, kaj pomeni vecnost.

A zdaj – zdaj ste se locili od mene in odpotovali. Izostrili ste svoj ego in se spoznali kot posameznik. Izkusili ste kontrast med temo in svetlobo. Skozi vsa ta izkustva in zaradi njih ste dozoreli. Rojeni iz mojega lastnega srca, v katerem še vedno utripate kot celica mojega bitja, ste na svojem potovanju razvili dovolj mocno individualnost, da boste, ko se vrnete k meni, skupaj z mano lahko ustvarjali nov svet. Vi ste moje ogledalo. V vas se spoznavam. V vas se presenecam. Zaradi vas, otroci mojega bitja, košcki mojega srca, zaradi vaše ljubezni in domišljije, je svet lahko drugacen in zanimiv.

Le v odnosu z drugim lahko uzremo sami sebe. To velja tudi zame. Le v odnosu z vami se lahko spoznam. To pa drži tudi za vas. Le v odnosu z menoj in drugimi vam je dano samo-spoznanje, zavest o samem sebi. Zato morate globoko ljubiti, da lahko uzrete resnico o svoji lastni ljubezni. Ljubite polno in se zavedajte, da z vami vse življenje postaja zavestno. Zazrite se v oci svojega ljubega, svoje ljube, v oci narave, v oci angelov in vsakic, ko se vanje zazrete z ljubeznijo, se boste v njihovih oceh sami sebi globlje razodeli.

Stvarstvo se širi. Ne bo ostalo vecno enako. V vašem radostnem soustvarjanju se svet širi, vesolje raste in jaz sem vedno vecji. V vaši ljubezni je vse blagoslovljeno, v vas so vse stvari prenovljene.

Cas je, da izberete. Odlocite se, da boste bolj strastno, bolj predano, bolj radostno in bolj zavestno ljubili. Odlocite se tako v vsakem novem trenutku in sicer vsak trenutek globlje kot trenutek poprej. Ko se boste tako odlocili, bo vse stvarstvo vzcvetelo okoli vas in vas nahranilo s takšno živjenjsko energijo, da se boste vedno znova z lahkoto odlocili in izbrali ljubezen.

The Messages from God through Yael and Doug Powell

at Circle of Light

www.circleoflight.net

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate