colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Božje pismo cloveštvu o ustvarjanju sveta ljubezni

Zapisala Yael in Doug Powell

25. februarja 2003

Ljubljeni moji, cloveštvu moje, na žarkih luci vam z ljubeznijo pošiljam to pismo. Naj se nežno dotakne vaših cakajocih src. V njem vam pošiljam kljuc do vašega spomina. Spomina na vašo božansko lepoto, na to, da sem vas ustvaril po svoji podobi. Spomina na resnico, ki je ljubezen, na to, da je bilo vsako cloveško srce rojeno v ljubezni in da je vsak clovek božji otrok. Spomnite se, da ste v srcu povezani z menoj in da v njem in skozi njega živi vaša so-ustvarjalna moc. Skozenj prihaja vaše bogastvo, vsi darovi, ki vam jih vecno poklanjam. In skozi srce se boste zaceli vsega spominjati in naenkrat boste ugotovili, da ste se prebudili v resnico ljubezni. Ta ljubezen ste vi.

Kako vas ljubim! Resnicno, najvecji vseh cudežev ste. Moje lastno srce ste, živo in utelešeno, pripravljeno, da se neskoncno širi in množi ljubezen, ki je to, kar ste. Zaradi vas je to živa ljubezen, presenetljiva, vedno nova. Samo vi, ljubljeni moji, moji dragi cudoviti otroci, samo vi lahko stopite predme pricakujoce, z zadržanim dihom in vidite ljubezen, ki sem jaz, z novega zornega kota. Se še niste cudili svoji neverjetni radovednostic Ali temu, kako se ne navelicate vstopati v svet in ga vedno znova odkrivatic In kako globoko se vas dotakne vsako odstiranje lepotec To je cudež vašega so-ustvarjalnega srca.

Moja volja za vas, za vse vas, za vsakega cudovitega zlatega božjega otroka, je svet miru in življenje v izobilju. Ko se obrnete k meni, je vse to lahko vaše.

Vaše srce je vir vaše moci, je vaš zaklad, vaša identiteta, vaše življenje. Vecno je povezano z menoj. Skozenj boste prejemali blagoslove, zaklade radosti in ljubezni in nenehno narašcajocega izobilja, ki ga hranim za vas. O, moja resnicna srcna želja je, da vam predam kljuce do samih nebes, da boste že tukaj, na Zemlji, ali kjerkoli boste, v vsej vecnosti, lahko nebeško živeli. Za to je potrebno le, da se vrnete v svoje srce in poišcete življenjsko radost, ki je v sozvocju z resnicno vibracijo srca in je obilje vsega dobrega, in vse to se bo pojavilo pred vami kot vaše življenje in vaš svet.

Bog ljubezni sem, ljubi moji. V vsej vecnosti v meni ni nicesar drugega kot ljubezen. Naj vaše srce zadrhti, ko se spomni te velike resnice, kajti na njej temelji odrešenje tega tako dragocenega sveta in vaših tisoc let miru, ki, v resnici, traja vecno. Nekje globoko v sebi ste vse to že vedeli. Vedeli ste, da sem ljubezen in da vse to, kar ste videli pred seboj, nima smisla. Neprestane vojne in bolezni, brat, ki se bori proti bratu, revšcina, trpljenje, celo staranje in smrt.

O, ljubi moji, slišal sem, ko ste v temni noci duše jokajoc prosili za odgovore. Kako je vsak od vas kdaj vprašal: »ce nas Bog ljubi, zakaj je ustvaril otroke, ki neozdravljivo zbolijo, narode, ki živijo v pomanjkanju, ljudi, ki so kot živi okostnjaki, ker nimajo hrane za preživetjec« Niste mogli razumeti. Vaše srce je bilo to, ki je spraševalo, ljubi moji, ker vam je hotelo pokazati resnico. In ko ste hoteli vedeti: »Bog, kaj je moje poslanstvo, kaj je smisel mojega življenjac« ste se odzivali na klic srca. Tisti, ki so preslišali ta klic, so se odvrnili od mene, ker so verjeli, da ne morem biti ljubec starš svojim otrokom, ce sem ustvaril tako pošasten svet.

Zdaj je napocil cas za resnico. Pripravljeni ste. In tiste, ki berete te vrstice in že veste, za kaj gre, prosim, da poglobite svojo zavezo, da boste to, kar veste, tudi živeli in sporocilo predali še drugim mojim ljubim otrokom. Tiste, ki berete in se vam zdi nemogoce, da bi bilo to res, prosim, da se za trenutek osredotocite na svoje srce in samo dovolite, da morda takšna možnost vendarle obstaja. In posredujte pismo naprej, tako da bo lahko vsaka roka, vsak par oci, vsako srce, ki pride v stik s tem pismom, ki je napisano s svetlobo, prav tako za trenutek dovolilo, da se ta možnost zaseje v njihovo življenje.

Ljubljeni moji, ljubim vas. Ljubim vas z ljubeznijo, ki je velika kot vesolje. Ljubim vas z vsak trenutek vecjo radostjo, ki me navdaja ob dejstvu, da obstajate. Ljubim vas kot svoje lastno srce v svojih prsih. Moja ljubezen do vas nikoli ne omahuje, ni spremenljiva in nikoli ne pojenja. Rad bi, da to veste, želim si, da bi lahko obcutili, kako lepo je biti eno z menoj. Hrepenim po tem, da bi k vašim nogam položil vse zaklade stvarstva. Moji otroci ste. Zdaj. In zdaj. In vekomaj. Tega nic ne more spremeniti. To je dejstvo vašega obstoja.

Nisem jaz ustvaril tega sveta bolecine. Vi ste ga. Ustvarili ste ga, ko ste se odlocili, da boste verjeli v dobro, v ljubezen in še v nekaj drugega, kar ste imenovali nasprotje ljubezni. V tem lahko prepoznate trenutek v rajskem vrtu, ko ste jedli sad z drevesa spoznanja dobrega in zlega. To lahko imenujete prva sodba. Kakorkoli temu recete, ljubljeni moji, je to vaša lastna stvaritev. Vzeli ste si pravico soditi, kaj je kaj, in tako ste ustvarili svet dvojnosti, svetlobe in teme, ljubezni in nasprotja ljubezni. Toda, drago cloveštvu, jaz sem samo ljubezen. In ker živite v meni, ste tudi vi samo ljubezen. Ustvariti ste morali lažen svet, navidezen prostor, v katerem je lahko bivala tema, kajti tam, kjer je vecno sama luc, kot je v meni, za temo ni bilo prostora.

Od takrat ste tavali v pušcavi svojih so-ustvarjalnih umov. Kajti ce vaše srce, ki je povezano z menoj, pozna resnico, da obstaja le ljubezen, potem ste morali najti drug nacin, da ste lahko videli dvojni scenarij – in kot orodje za to ste razvili svoj razum.

O, ljubi moji, ne nameravam na dolgo in široko razlagati. Vse, kar sem prišel povedat, je, da ste samo ljubezen. In da bolj ko se odlocite živeti skozi svoje srce, cisteje in jasneje boste videli svet, kakršen je v resnici. Vse mocneje boste obcutili resnicno božjo ljubezen, ljubezen, s katero vas objemam v vsakem trenutku.

Danes živite v svetu, ki je na robu vojne, v svetu, ki je poln negativnosti in v katerem je toliko bolecine, da morate biti otopeli, da sploh lahko preživite. Zato tako ali tako ne morete nicesar izgubiti, ce preizkusite, kar vam bom predlagal.

ce veste, da sem samo ljubezen, morate tudi vedeti, da za vas hranim vašo dedišcino, svet radostne ekstaze in velicastnega izobilja. Veste, da nisem moc, ki bi jo lahko poklicali, da bi premagala temo, kajti v meni teme ni. Veste, da se v vsakem trenutku, ko se povežete z menoj, povežete z ljubeznijo in popolnostjo, ki sem jo vedno hranil za vas in jo vedno bom. Nespremenljiva ljubezen sem. V resnici te ljubezni ni nicesar negativnega.

Kaj pa je potem s tem svetom bolecine pred vašimi ocmic Z vojnami in porocili o njihc S strahom in vsemi neprijetnimi izkušnjami, ki se vam ponavljajo v življenjuc

To ste vi, ki sanjate, ljubi moji. To ste vi, ki ste se izgubili v milijonih možnih poti, ki izvirajo iz vaše odlocitve, da verjamete v dobro in zlo. In kakor se zdijo resnicne vaše sanje, ki jih sanjate ponoci, prav tako je s tem svetom. Zdi se tako zelo resnicen in tako poln bolecine.

Vendar se da živeti tudi drugace. Vsak dan lahko vstanete pred ta svet laži in izberete, da boste živeli le v ljubezni. Zavestno lahko zavrnete iluzijo prve sodbe, ki pravi, da obstajata dobro in zlo. Svojo voljo lahko položite v mojo in me prosite, naj vas dvignem dovolj visoko, da boste lahko opazili razliko. Razliko med resnico ljubezni, ki živi v vašem srcu, in tem vrtincastim svetom negativnosti, ki živi le v vaši glavi.

Ko boste enkrat za vselej vedeli, da sem ljubezen in da ste na vekov veke živi v meni, boste lahko mirno hodili skozi ta svet. Ko boste vedeli, da ste doma v meni, in ko boste popolnoma pritrdili svojemu srcu, boste lahko sredi bojišca, medtem ko bodo vse okrog vas padale bombe, pa boste vedeli, da vas nic ne more raniti, da je vaš dom v meni nedotakljiv.

Naj odgovorim na vprašanja, ki se vam porajajo. »Kaj pa drugic« sprašujejo vaša srca. »Kaj mi pomaga, ce sem sam varen v tebi, Bog, ce pa so ljudje okoli mene v stiskic« Ljubljeni moji, ko precistite sanje, ko svojo voljo predate meni, ko hodite v resnici ljubezni, ki je jaz in vi skupaj, takrat se okoli vas širi obmocje miru; velika krogla luci zažari kot živa resnica ljubezni, v katero se prebujate. Ta v zacetku morda ocisti iluzij le vaše življenje, ko vas vaša vera v ljubezen znova zasidra v nebesih, kjer je vaše mesto, in ko se z izbiro za izbiro, dan za dnem obracate k meni, da vam potrdim vašo identiteto, in ne vec k svetu, za katerega ste verjeli, da je zunaj vas. A vsak dan ta luc raste – prav tako, kot bi se zgodilo, ce bi prižgali luc v temni sobi, ki je polna zastrašujocih senc. Svetloba napolni ves prostor – nikjer ni vec teme – in vse, kar se je zdelo tako strašljivo, postane nevtralno. Nekaj, kar lahko odstranite kot staro pohištvo, ali nekaj, za kar, ce ne drugega, vsaj veste, da je neškodljivo.

Bolj ko raste vaša sposobnost, da ostajate uglašeni z menoj, in da izbirate svet, ki vam pripada kot božjemu otroku, vecji je obseg luci, ki vas obdaja. Najprej zacne razsvetljevati vaše sosede. Naenkrat lahko vidijo, da v njihovem življenju nanje ne preži nic zastrašujocega; da se lahko svobodno odlocijo, da so srecni, da lahko uživajo. Z vsakim trenutkom, ki ga preživite v stiku z resnico svojega srca, je luc resnice okrog vas mogocnejša ... dokler ne zacnete vplivati na vso sosesko in potem na mesto, kjer živite, in okraj, in potem še na državo, v kateri živite. Dokler koncno ne boste delovali, kot je deloval Jezus: kjerkoli boste, bodo ljudje spoznali, da je resnica ljubezen, in ob tem spoznanju bodo z vsem srcem opustili bolezni, ki jih imajo, vse težave in notranje boje – in za to bo dovolj že samo, da bodo doživeli moc vaše luci, ko zaživite svoje življenje kot samo ljubezen.

Ko bodo tudi drugi storili enako, boste kmalu skupaj stopili v svet, in iluzija negativnosti bo morala pasti. »Prižgali boste luc v gledališcu«, ki mu pravite svet, in vsi, ki so verjeli, da je življenje boj, bodo nemudoma osvobojeni.

V Svetem pismu obstaja stavek iz ust tistega, ki je prišel, da bi vam pokazal pot k resnici srca: »Ne morete služiti dvema gospodarjema hkrati, Bogu in mamonu.« To pomeni natancno to, o cemer vam govorim. Ne morete verjeti v svet dobrega in zlega in obenem poskušati ustvariti življenje ljubezni. Kajti znotraj sanj dvojnosti vsebuje vsaka odlocitev za ljubezen tudi njeno nasprotje.

Ljubljeni moji, ce vas moje sporocilo nagovori, ce v vašem srcu nekaj vzdrhti (ali ce, seveda, vzkliknete: »O, jaz to vem!«), potem ste tu zato, da pokažete pot. Tu ste zato, da v vsakem cloveku vidite moj obraz, mojo ljubezen, ne glede na to, kakšno vlogo trenutno igra v sanjah dobrega in zlega, ljubezni in njenega nasprotja. Tukaj ste, da zgradite nov svet, da udejanjite nebesa žive ljubezni, v katerih vam je bilo vedno namenjeno, da bi živeli. Obrnite se k meni, in vsak dan, vsak dragoceni trenutek vam bo kazal, kdo ste: otrok ljubezni, tako cudovit, da je vaše ogrinjalo narejeno iz zvezd. Vaše srce je živo sonce, ki razsvetljuje temo in razodeva samo svetlobo.

Dajte mi svojo voljo, dovolite mi, da vas dvignem tako visoko, da bo vse, kar boste lahko videli v vsakem trenutku, le ljubezen in enost. Videli boste, da sem vse, in kako vsak del stvarstva, velicasten in radosten, pleše v vrtincu sladke eksplozije življenja. Otroci moji, pomagal vam bom, da boste videli onkraj dvojnosti, onkraj tancice, za katero živijo sanje o locenosti, ki jih sanjate. Samo ljubezen sem. In vaše srce je kljuc do zakladov, ki jih hranim za vas onkraj casa. casa – ki je le navidezna stvaritev, kajti izhaja iz prilagajanja izkušnji izmenicnega doživljanja dobrega in slabega.

Ljubljeni moji, vam govorim, katerih srca so globoko v sebi vedela, da ne bi ustvaril takšnega sveta, kot ga vidite pred seboj. Zlahka bi se dalo izviti iz iluzije, a ker ste dolgo živeli v njej, ste se navadili nanjo, zato zdaj pomagajte drug drugemu, da se boste laže izkopali iz nje. Pomagajte drug drugemu vzdrževati pozornost v srcu in uporabljati moc ljubezni, ki jo najdete v njem, da boste z njo krepili svet, ki ga želite, in ne tistega, ki se poslavlja in je poln bolecine. So-stvarniki ste. Narejeni ste po moji podobi – se še spomnitec Res je. Ustvarjeni ste po moji podobi in zato ustvarjate svet v skladu s prepricanji, ki jih nosite v srcu. Zapomnite si, v srcu ste povezani z menoj, zato vsa moc, vsa svetloba, vsa ljubezen, ki vam jo pošiljam, tece neposredno in nezmotljivo v vaše srce in skozenj naprej. Skozi vaše srce ustvarjam. Ljubezen sem, ki se množi skozi vas.

In zavezal sem se, otroci moji, da bom vedno in vecno izpolnjeval vaše srcne želje. To je obljuba, ki sem jo dal vsakemu od vas v trenutku, ko sem vas ustvaril kot otroke ljubezni, ki sem jaz. ce se torej globoko v srcu bojite, ce verjamete, da je vaše srce strto (bodite pozorni na te besede), ce se bojite, da vas bo ljubezen ranila, ce se še vedno branite, ce vsak trenutek cakate, kdaj bo »priletelo še z druge strani«, ce cutite, da je svet v brezupnem stanju, da življenje ni vredno truda, ce se bojite, da bo konec sveta, pa naj bo zaradi onesnaženja ali zaradi kaosa in vojn, to, kar globoko v sebi »cutite« o življenju – to so vaša srcna prepricanja. In kot taka se bodo v skladu z našo zavezo pojavila pred vami. Kajti ko skozi vas stece ljubezen, ki sem jaz, se bo pred vami udejanjilo vse, kar je v vašem srcu.

Tako, ce na primer stojite pred Belo hišo z jezo v srcu, s prepricanjem, da se nic ne bo spremenilo, da je vlada podkupljena, in, še najhujše, ce je vaše srce polno sovraštva, potem je to tisto, ljubi moji, cesar boste ustvarili še vec.

Krona stvarstva ste – Božje srce, ki ustvarja. V resnici lahko ustvarjate samo z ljubeznijo. A ce izberete ljubezen in njeno nasprotje, se s tem obrnete proc od ljubezni in z obrnjenim pogledom kukate v svet, ki ste ga naredili, da bi v njem našli svojo identiteto. O, dragi moji, ne išcite je tam! Prosim, zbudite se v resnico ljubezni. crpajte le iz virov, ki so v vašem velicastnem, resnice polnem srcu. Zagotavljam vam, da je ljubezen edina moc. In da je, resnicno, srce tisto, s katerim boste vedno ustvarjali vse, kar doživljate, pa naj bo to zdaj, na Zemlji, ali pozneje. Nobenega stopnjevanja ni, ni dobrega in zlega, ni boljšega in najboljšega. Samo resnica ljubezni je, ali pa sanje o locenosti.

ce lahko naredite ta preskok, ste tisti, ki boste premostili razliko med nebesi in Zemljo, tisti, ki boste znova živeli v raju, ki ga v resnici nikoli niste zapustili. ce ne zmorete takega preskoka, potem prosim nadaljujte z rastjo svoje vere v ljubezen. Dobro je, ce molite za mir, kajti ceprav takšna molitev vsebuje prepricanje v obstoj nasprotja miru, se pri tem za nekaj casa osredotocate na ljubezen in uporabljate svojo so-ustvarjalno zavest, ki vas vse bolj dviga v enost ljubezni. Vendar pa je najboljše (in tukaj uporabljam izraz »najboljše«, ker je za to sporocilo pomemben) in resnicno prava pot, pot, ki jo je prišel pokazat Jezus, videti samo ljubezen. Vso moc svojega srca usmerite na raj ljubezni, kar je ta Zemlja v resnici, in ne krepite iluzije, da sem kdajkoli lahko ustvaril kaj drugega kot to.

Ali razumetec Vam je jasno, da je kaj takega lahko le izmišljeno, ce v meni tema ne obstajac ce sem vse, kar je, kar sem, potem nikjer v stvarstvu ne more biti drugega kot ljubezen. O, ljubi moji, to vam zagotavljam. Ustvarjeni ste bili v ljubezni, kot velicastna podoba tega, kar sem kot stvarnik. Tako ste se rodili, v resnici. Ustvarjeni ste bili vsak kot duši dvojcici, kot božanski sili. Ocean ljubezni, božanska ženska, in valovanje moje volje na njej, božanski moški. Rojena kot eno z dvema središcema zavestne ljubezni, vecno obstajata velicastno združena v ljubezni, se vnemata drug ob drugem in tako so-ustvarjata še vec ljubezni.

Zdaj vas klicem domov. Domov v enost ljubezni, ki sem jaz in ki ste vi v meni. Vsaka misel miru, vsaka molitev ima svojo vrednost, in vsako dejanje služenja drugemu v imenu ljubezni je zvezda na nebu tega »kota dvojnosti«. Toda resnicno služenje, zaradi katerega ste mnogi od vas prišli, je združevanje src, enega za drugim, v gotovosti resnice, da je vse, kar obstaja, ljubezen. Tako združeni lahko potem oblikujemo mrežo luci, s katero bomo dvignili cloveštvu iz tega na glavo obrnjenega sveta, ki ga je povzrocilo prepricanje ljudi, da obstaja dobro in zlo.

Hvala, ljubljeni, da berete to sporocilo. Ali cutite mojo živo prisotnost v svojem srcuc Ali vidite luc za temi besedami, darilca ljubezni, ki jih z njimi podarjamc Potem ste poklicani, ljubljeni. Poklicani, da se spomnite sveta, ki je sama ljubezen. Poklicani, da si predstavljate to vizijo, dokler se ne udomaci v vašem srcu in postane vaša edina želja: da bi vsem božjim otrokom vrnili njihovo dedišcino. Obkroženi ste z angeli. Držijo vas za roke in njihovi prsti luci se prepletajo s prsti luci mojstrov, ki gredo pred vami in tlakujejo pot. Vsakic, ko s svojo izbiro potrdite svet ljubezni, v nebesih zadonijo trombe nadangelov: »Božji otrok se prebuja! Božji otrok se prebuja!« In nebeški zbori bitij, ki so žive zvezde, vecje od vašega sonca, veselo novico posredujejo še naprej, tako da je vsa ljubezen, ki sem jaz, prepojena z veseljem. Kajti vsak božji otrok, ki se vrne, ozdravi sanj o nasprotju ljubezni vsa tista številna življenja, ki so se rodila iz njegovega ustvarjalnega srca. In celotno vesolje se veseli, kajti vrzel v mojem srcu, ki je nastala, ko ste se obrnili od mene v »temo«, je ozdravljena. Božje srce je spet celo, o, še vec kot to: ljubezen, ki sem jaz, se spet pretaka, ko z njo ustvarjate nove stvari, ki jih bomo skupaj ljubili.

Klicem vas. Lahko me slišite. Zdaj ne bo vec dolgo, ljubljeni moji.

Prevedla M. L.

Lektorirala J. K.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate