colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Puterea alegerilor pe care le facem in fiecare moment

Este vremea pentru o comuniune continua cu Dumnezeu

(Transmis pe 10 iunie 2007)

The Power of Every Moment's Choice.

It Is Time for Continual Communion with God.

(Given on 6-10-07)

Iubitii mei, lasati-ma sa fiu in aceasta comuniune profunda si puternica cu voi. Cu fiecare miscare pe care o faceti, in viata voastra de zi cu zi, este timpul ca voi sa va amintiti ca nimic nu este separat de aceasta Iubire, si ca fiecare miscare, in fiecare moment, ca totul este parte a acestui miracol glorios. Doresc ca voi sa observati cat de mult difera, cu adevarat, experientele din viata voastra, atunci cand voi priviti prin mintea voastra bazata pe ego si atunci cand priviti prin inima voastra.

Voi intelegeti cu totii ca aceleasi lucruri pe care le puteti face pot fi traite in moduri complet diferite, depinzand daca le traiti de la nivelul mintii marunte sau de la cel al inimii. Ceea ce doresc Eu sa stiti, prin propria voastra traire, profunda si puternica, este ca aceasta comuniune cu Mine este o experienta continua, parte a fiecarui Moment Acum al vietii voastre, si ca nimic din ce ati putea face nu poate fi separat de Mine in absolut nici un chip.

Unul dintre lucrurile pe care le face mintea bazata pe ego este sa va compartimenteze viata, facand-o sa functioneze din nou in domeniul lui "ori/ori." Ori meditati, sunteti in comuniune, aveti o traire spirituala, ori traiti o viata cotidiana in lume. Voi stiti deja ca aceste randuri sunt iluzorii, ca ele nu au nimic de a face cu ce este "Real."

Ceea ce va cer acum este sa aduceti acum acest fapt in mod profund si personal in experienta tuturor momentelor voastre, astfel incat fiecare moment sa fie binecuvantarea care este menit sa fie, dragii mei – astfel incat sa va umple cu toate bogatiile si cu toata bucuria spiritului viu, iar inima voastra, care este comoara Mea, sa poata cu adevarat sa isi ia hrana din Mine in absolut fiecare moment al vietii voastre.

A venit vremea deciziilor importante, decizii care adesea aluneca printre crapaturi, pentru ca mintii marunte ele ii par de rand, cand adevarul este ca ele sunt totul. Aceste decizii sunt deciziile pe care voi le luati moment de moment privind asupra a ce va concentrati atentia, in consecinta referitoare la vibratia voastra si la nivelul la care ramane energia voastra. Va cer acum sa faceti din aceasta prioritatea principala. Faceti ca fiecare moment sa fie important in inaltarea umanitatii spre Iubire si, iubitii Mei, aceasta incepe cu voi insiva.

In fiecare moment voi aveti de ales intre a trai in aceasta glorioasa comuniune sau a trai in lumea mintii bazate pe ego. Foarte adesea pare ademenitor sa lasati pur si simplu garda jos pentru putin timp si sa va lasati, pentru o vreme, purtati de val, in programul creat de ego. Dar adevarul este ca nu este timp pentru aceasta. Totul este de maxima importanta. Fiecare moment conteaza in munca aceasta pe care o faceti voi, de unire a tuturor nivelurilor vietii pe Pamant intr-unul unic, in adevarul unic al Iubirii.

Toate nivelurile, toate evaluarile, toate lucrurile care creeaza separare trebuie sa se topeasca acum disparand, dragii mei, pentru ca adevarul sa devina viata voastra cotidiana, trairea voastra din fiecare moment. Cand inima este cea care conduce si voi sunteti in conexiune cu tot ce exista in jurul vostru, veti simti spiritul viu al totalitatii cu o mare forta in inima voastra. Aceste acte de trai cotidian, care par atat de comune, de banale, devin atunci cea mai frumoasa comuniune cu spiritul Iubirii, cu Tot Ce Sunt Eu si cu tot fastul maret al expresiei vietii, etern vie in Mine.

Doar astfel veti putea simti marele spirit al apei in actul simplu al spalarii mainilor. Doar astfel veti putea trai mesajele miscarii in spirit care este vantul. Doar astfel veti putea vedea natura omnidimensionala a Creatiei, a cosmosului. Doar astfel veti putea gasi portile care sunt gata sa vi se deschida. Inimile voastre, dragii mei, sunt acum totul si nici un moment nu este de pierdut.

Lasati-Ma sa va fiu calauza in fiecare Acum, in trairea vietii voastre, pentru ca daca faceti aceasta, atunci, inimi scumpe, va pot arata ceea ce este Real dincolo de proiectiile iluzorii ale unei lumi separate si de credinta intr-o viata separata. In aceasta comuniune mareata veti descoperi experienta lui "atat / cat si" – ca puteti fi acest magnific rau al vietii, ca puteti fi aceasta inima glorioasa a Flacarilor Gemene. In acelasi timp voi sunteti armonizati intr-un dans maret al unitatii si al bucuriei. Celebrarea vietii devine ceea ce sunteti, si aceasta vibratie a Iubirii vii va deschide vartejul iluminat care este inima voastra, Poarta Stelara spre Vertical si spre experienta universala a vietii care se revarsa pururea numai si numai din Iubire si din nimic altceva.

Deci fiecare joc al orizontalului este mintea bazata pe ego care isi creeaza propriul domeniu, pe care il populeaza cu experiente care va conving ca ea este ceva valabil. Dar faceti un singur pas, ca inima a Mea, spre Realul Iubirii, spre aceasta comuniune, si veti trai si totodata veti sti faptul ca mintea bazata pe ego nu isi are locul in Realitatea Iubirii. Pentru ca Realitatea Iubirii este fara hotar. Ea nu are inceput si nici sfarsit. Deci constructiile timpului sunt irelevante. Veti trai ceea ce este numai Iubire.

Si totusi, Iubirea, oh, iubitii Mei, este atat de variata, atat de bogata, atat de fara de sfarsit in propria ei glorie, in expresia ei in care voi dati prin inima care sunteti, incat viata este intotdeauna captivanta si vasta – intotdeauna, atragandu-va intr-o si mai mare Iubire, in tot mai multe experiente ale bucuriei, facandu-va sa va intelegeti pe voi insiva ca fiind inimi ale Flacarilor Gemene si ca Totalitate a Iubirii.

Deci, deoarece noi demolam vechile constructii ale unui vis consimtit al dualitatii, alegerile voastre din fiecare moment sunt totul, iubitii Mei. Pentru ca totul este intotdeauna o exprimare a vibratiei. Totul este guvernat de legea Iubirii – ceea ce se da este ceea ce se primeste, multiplicat ca sine unic – sinele unic cu nenumarate siruri de constiinta, Iubirea glorioasa Care Sunt Eu. Fiecare alegere pe care o faceti este asteptata cu speranta de toti cei care traiesc pentru a fi in serviciul acestei treziri.

Iubirea – amintirea adevarului care este aceasta viata pe Pamant pe care voi o traiti sub forma de simboluri – va deveni acum pentru voi viata voastra cotidiana, daca alegeti acest miracol al Iubirii. Daca alegeti, dragii mei, sa pastrati aceasta comuniune cu Mine ca pe o parte permanenta a vietii voastre, va voi arata cum fiecare moment este un miracol, amplificat prin inima voastra de Flacari Gemene. Pentru ca Iubirea este o holograma si pentru ca viata si Iubirea sunt una, nu mai conteaza din ce parte priviti. Daca priviti spre exterior sau spre interior. Odata ce sunteti in contact cu propria voastra inima, atunci totul este o intrare spre adevarul unic al Iubirii glorioase, spre Realul Iubirii Care Sunt Eu.

Deci fiecare simbol al acestei vieti in lume lasa acum loc adevarului Iubirii. Singurul criteriu, dragii mei, este metoda de interpretare pe care o folositi. Este ea egoul? Sau este inima? Daca veti privi folosind perceptia inimii voastre, va voi arata fiecare lucru adevarat si voi face din toate poarta vie catre adevarul Iubirii Care Sunt – chiar si acele lucruri care mintii marunte i s-ar parea imposibil de privit ca Iubire. Prin puterea harului si a adevarului inimii, aceste lucruri se vor revela ca Dumnezeu Care Sunt Eu.

Numai sa permiteti inimii voastre sa atinga totul, astfel incat voi sa nu aduceti vechea lume inapoi in perspectiva voastra, prin judecata mintii marunte si a egoului, lasandu-l pe acesta sa eticheteze lucrurile ca fiind "rele" sau "bune." In schimb, dragii mei, lasati-va inima sa simta adevarul de dincolo de fiecare simbol. Totul este facut din Iubire. Fiecare molecula si fiecare atom este Iubire si nimic altceva – nimic din ceea ce a fost perceput prin prisma mintii bazate pe ego si proiectat in viziunea voastra. Adevarul a ceea ce exista in spatele tuturor lucrurilor este etern si numai si numai un ocean de Iubire.

Si nu numai oceanul, iubitii Mei – si acest lucru este si el un miracol plin de glorie – este oceanul adus la deplinatatea lui, iluminat, amplificat si insufletit de marele impuls al Divinului Masculin care creeaza inima Flacarilor Gemene. Aceasta miscare este puterea, frumusetea, gloria si harul unui cosmos care este de-a pururea si devine totusi mai multa, mai multa Iubire si mai multa viata.

Deci, daca voi traiti din inima fiecare moment, va veti recunoaste propria viata asa cum este ea din totdeauna si de-a pururi, si producand cresterea a tot ce este doar bun, glorios si sfant. Cresterea Iubirii glorioase Care Sunt Eu este singurul lucru ce are loc. Aceasta crestere are loc si ca inima a voastra si ca spirit al vostru.

Adevarul, iubitilor, este ca voi trebuie sa luptati sarguinciosi pentru a va mentine in afara acestui flux magnific. Este timpul sa va relaxati si sa permiteti ca acest "Bun" sa fie acum trairea voastra. Fiecare picatura de ploaie este un mesager al Realului. Este un simbol al electronilor de lumina care isi poarta incarcatura de hrana de la Momentul Creatiei spre voi, si prin aceasta inima care sunteti voi, spre tot ce este amplificat de Iubirea voastra.

Permiteti-va, deci, sa simtiti si sa sorbiti aceasta hrana fiind in comuniune cu fiecare picatura de ploaie si simtiti ca aceasta simbolizeaza comuniunea voastra cu fiecare particula de Iubire si de lumina din Mine. Deschideti-va si primiti, dragii mei, si veti simti binecuvantarea. Veti simti fiecare atom din corpul vostru raspunzand si veti sti, pentru ca voi traiti acest Acum viu din centrul care este inima voastra.

Pasiti cu Mine fara exceptie in viata voastra cotidiana. Lasati-Ma sa va fiu calauza in toate momentele. Va voi arata cum sa va mentineti la unison cu vibratia Momentului Creatiei insusi. Eu vreau ca voi sa traiti ca un miracol, ca miracolul care sunteti, si sa faceti experienta a tot ce va atinge in forma acestei comuniuni a Iubirii, pentru ca aceasta este singurul lucru ce are loc in mod Real.

Unica Iubire creeaza mai mult din ea insasi prin constiinta si inima care sunteti voi, producand o crestere a bucuriei si a spiritului viu, in fiecare moment. In fiecare moment totul este reinnoit in aceasta fantana perpetua a vietii. Va rog, intelegeti ca perceptia este acum totul, pentru ca perceptia voastra va influenteaza vibratia, iar vibratia lumii trebuie sa fie elevata acum pana la taramurile Iubirii. Nimic nu este mai important decat aceasta. Cand va deschideti catre acest flux, descoperiti ca aceasta Iubire Care Sunt Eu vorbeste prin ceea ce sunteti voi pentru a schimba si perceptia altor vieti. Si Iubirea aceasta poate apoi atinge cu blandete fiecare inima, incat fiecare inima sa se cunoasca pe ea insasi ca fiind sursa a bucuriei – sursa a bucuriei pentru Creatorul fiecarei pretioase si glorioase vieti, Creator Care Sunt Eu.

Totusi, Creator nu este cuvantul cu adevarat corect, pentru ca Tot Ceea Ce Este traieste in Mine ca intr-un templu. Eu Sunt mai degraba explozia de constiinta care este uniunea constiintei si a Iubirii. Aceasta este sursa implinirii fiecarui potential de extaz si doar in separeul inversarii sensului***[vezi nota de subsol], care este lumea aceasta iluzorie, s-a indepartat de la aceasta fiecare parte a Mea. Dar in adancul inimii fiecarei fiinte umane traieste perceptia adevarului, iar bataia inimii unice universale este de-a pururi si atotprezenta, armonizata cu ritmul eternitatii.

Dincolo de dualitate, dincolo de perceptia Iubirii si a inca ceva, fiecare inima este chemata la o viata mai inalta, si Eu amplific aceste flacari ale Iubirii in fiecare inima scumpa. Cand acestea se aprind, iubitii Mei, Eu am nevoie de voi pentru a fi vocea Mea, pentru a ajuta la explicarea acestei schimbari esentiale de la perceptia mintii bazate pe ego la cea a inimii, incat fiecare persoana de pe Pamant sa faca fara efort tranzitia spre Realul Iubirii.

Timpul se prabuseste cu repeziciune si, pe masura ce se intampla aceasta, toate punctele de vedere ale mintii bazate pe ego se inalta navalnic in fata fiecarei persoane si trebuie sa fie examinate si ori traite, ori lasate sa dispara in favoarea Iubirii. Fiecare decizie conteaza. Fiecare "Da" spus Iubirii este suprem. Fiecare comuniune cu Mine in fiecare inima inalta un suflet scump eliberandu-l, eliberandu-l spre a trai ce este Real, eliberandu-l spre a fi adevarul acestei vieti si eliberandu-l spre a lasa in urma greutatile lumii create de mintea bazata pe ego si spre a vedea si simti ceea ce este numai lumina.

Deci, comuniunea Mea cu voi este centrul a tot ce este pe cale de a se vi se revela. De aceea, va cer sa pasiti alaturi de Mine, sa mancati alaturi de Mine, sa dormiti alaturi de Mine, sa fiti aceasta comuniune vie in fiecare moment al vietii voastre. Cand faceti aceasta, voi deveniti inima vie a Iubirii insesi, inima prin care Eu revars adevarul, pentru ca acesta sa straluceasca raspandindu-se mai departe si mai departe in aceasta lume, aducand toate fiintele inapoi la Iubire.

Va multumesc pentru dedicatia inimilor voastre si pentru fiecare moment in care voi doriti sa ma atingeti. Va multumesc pentru ca sunteti instrumentul acestei treziri la amintirea a ceea ce este numai Iubirea.

***Conceptul de "separeu al inversarii sensului" (in limba engleza "pocket of reversal") defineste lumea de pe Pamant, care traieste in iluzia separarii de Real, de Iubirea eterna a Lui Dumnezeu. In Momentul Creatiei, Dumnezeu ne-a creat ca perechi de Flacari Gemene, dandu-ne astfel oportunitatea de a deveni co-creatori alaturi de Dumnezeu, prin acordarea unui anumit grad de separare fata de Dumnezeu. Aceasta este inspiratia si expiratia. Odata cu inspiratia noi ne contopim cu Tot Ceea Ce Este, iar cu expiratia ni se da o minuscula "separare", astfel incat sa putem trai relatia cu Dumnezeu si cu Flacara noastra Geamana. Aceasta expiratie ne permite deci o minuscula distanta, independenta si individualitate de a deveni co-creatori.

Cand aceasta separare a fost acordata celulelor inimii Lui Dumnezeu, in Momentul Creatiei, unele celule au interpretat gresit acest dar. Unele dintre ele au crezut ca Dumnezeu le indeparta de la Sine, altele au crezut ca erau abandonate de Dumnezeu. Ele nu cunoscusera vreodata altceva decat contopirea unitatii totale. Relatia le era necunoscuta. ACEASTA INTERPRETARE GRESITA REPREZINTA CADEREA. Ea este inceputul credintei ca ar putea sa existe si altceva decat Iubirea si a reprezentat inceputurile gandirii marcate de dualitate. Bine, rau, negru, alb etc. Din moment ce exista doar Dumnezeu, iar Dumnezeu este doar Iubirea, acestea erau lucruri care nu mai fusesera contemplate inainte pe taramurile luminii.

Pe masura ce s-a dezvoltat aceasta gandire marcata de dualitate, la fel s-a intamplat si cu competitia, frica si o multitudine de alte expresii ale anti-Iubirii, care sunt false credinte ale inimii. Pentru ca Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru de a ne dezvolta in calitate de co-creatori, trebuia sa se faca ceva pentru a permite " trairea pana la capat" a acestei alegeri de a explora ceva ce este diferit de Iubire. Chiar daca acesta nu este adevar, Dumnezeu ne-a permis sa il exploram. Cei care au dorit sa exploreze acest lucru au fost plasati intr-un "separeu", deoparte fata de restul Creatiei, acest loc fiind unicul in care se credea ca ar putea exista ceva diferit de Iubire. Locul acesta este numit uneori in Mesajele de la Dumnezeu "separeu al inversarii sensului". Este numit "al inversarii sensului", deoarece totul este aici rasturnat fata de adevar, fiind o viata marcata de dualitatii. A primi este cel mai important lucru pe Pamant, in timp ce legea spirituala divina este de a da. Multe lucruri sunt rasturnate aici. Acest loc este o parte a vietii tinuta separata de rest, pentru ca un anumit tipar de gandire sa poata fi trait aici pana la capat.

Noi am trait destul acest tipar de gandire. Dumnezeu ne cheama acum inapoi, sa fim cei care suntem. Multi Lucratori cu Lumina s-au incarnat in vremurile acestea pentru a-si sprijini fratii si surorile sa se intoarca la Iubire, la ceea ce este numai Iubirea, renuntand total la gandire marcata de dualitate.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate