colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Duceti mai departe mesajul Iubirii Flacarilor Gemene

3-30-08

Dragii mei, Flacara Geamana, perechea voastra divina, Sufletul vostru Pereche este atat de importanta pentru ca ea este cu adevarat poarta spre trezirea umanitatii. Ea este cheia care deschide fiecare inima intru aducerea aminte, si acest lucru este universal adevarat, fara nici o exceptie. Pentru ca toti oamenii doresc Iubirea. Fiecare persoana din lumea aceasta, asa cum v-am mai spus, tanjeste, fie in secret fie in mod deschis, dupa acel cineva unic cu care sa isi imparta viata, care sa ii usureze de povara trairii in dualitate si care sa le aduca acea amintire profunda a unitatii si a Iubirii.

Desigur, din pacate, pentru majoritatea relatiilor umane acea dorinta se transforma in dansul invinovatirii, antagonismului si separarii, creat de ego, intr-o adevarata rasturnare a Iubirii. Si totusi, asa cum ati observat, aceasta nu ii descurajeaza pe majoritatea oamenilor din a continua sa incerce sa atinga piscul, acel vis de a-l gasi intr-un final pe cel ales.

De aceea, va rog in mod special acum, la inceputul acestui an al Iubirii Flacarilor Gemene, sa porniti cu o reinnoita dedicare sa puneti in fata umanitatii aceasta posibilitate. Voi stiti ca adevarul despre fiinta voastra divina este ca sunteti o fiinta unitara, indivizibila, de Lumina, o inima cu un ventricul stang si unul drept, o expresie glorioasa a miscarii Lui Dumnezeu Care Sunt Eu, reflectand perfect Tot Ceea Ce Sunt Eu, oriunde va concentrati voi atentia.

Deci Flacara Geamana face parte din insasi fiinta voastra, si astfel, desigur, stie totul despre voi, deoarece voi sunteti un singur si acelasi lucru. Si totusi, fiecare dintre voi este "in-constientizarea" fie a Divinului Masculin fie a Divinului Feminin, a celor doua miscari diferite ale Iubirii, cel care emite si cea care primeste. Chiar si inima fizica este o reflectare a acestui adevar. Doar in lumea separarii Divinul Masculin si Divinul Feminin par a fi separati unul de celalalt si reprezentati in aceasta lume ca doua prezente fizice diferite, incercand intotdeauna sa se reuneasca si niciodata, niciodata reusind cu adevarat sa faca mai mult.

Acesta este motivul pentru care voi trebuie sa stiti, in inima voastra, ca raspunsul la intrebarile pe care si le pune fiecare persoana despre Iubirea Flacarilor Gemene rezida in domeniul Realului, alaturi de Mine, si nu in lumea aceasta. Da, pot exista relatii minunate, care sa se bazeze pe adevarul plin de glorie al Iubirii. Dar pana cand spiritul nu este disponibil si nu isi manifesta dorinta, contopirea nu poate avea loc in intregime, deoarece corpurile nu se pot contopi. Aceasta tine de insasi functia naturii lor. Ele sunt fantezia ca ati fi separati de Iubire.

Deci chiar si aceia care isi gasesc partenerul care este reflectarea glorioasei lor Flacari Gemene nu se pot contopi niciodata la nivel fizic. Acest lucru trebuie sa se intample in spirit. Si intotdeauna, deoarece spiritul este adevarul si o inima deschisa il va reflecta intotdeauna, atunci voi puteti sti ca toate raspunsurile la orice intrebare referitoare la Flacarile Gemene se afla in conexiunea cu Mine si cu Flacara Geamana in domeniul Realului.

Si trebuie sa stiti, iubitii mei, ca dorul acesta este cel care, chiar si in lumea fizica, va da o mare putere, cu care Eu va trimit acum sa purtati Mesajele ca Iubire Flacarilor Gemene este Reala – ca fiecare dintre voi are o pereche divina. Chiar si atunci cand nu se intelege ca voi sunteti o unica fiinta intreaga si indivizibila, dorul acesta din inima oamenilor este adevarul divinului care traieste acolo.

Asa cum ati vazut si ati acceptat, tot ceea ce trebuie sa fie invatat in trezirea la o fiintare dincolo de ego, trezirea intru adevarul Iubirii, poate si trebuie sa fie invatat urmand calea relatiei divine. Tot ceea ce v-am aratat intra in joc in momentul in care doi oameni sunt sinceri in intentia de a construi o Iubire a Lumii Noi pe Pamant. Inima trebuie sa fie curata. Asupra Realului trebuie sa va pastrati atentia, iar adevarul Iubirii trebuie sa devina vocea cu care cantati cantecul zilnic al vietii.

Inima isi aminteste. Munca voastra este sa aprindeti aceasta aducere aminte si adevarul ca doar Iubirea este Reala si ca este posibil ca umanitatea sa se lepede de chipul vechii lumi – de toate miriadele de povesti create de ego si de marea presiune exercitata de ego in directia separarii – si sa se mentina deasupra lumii, pastrandu-si atentia asupra a ceea ce este Real, si sa cunoasca adevarul Iubirii divine ca inima a Flacarilor Gemene reunite.

Totusi, "reunite" nu este cuvantul corect, desigur, pentru voi nu ati fost niciodata separati. Ci v-ati imaginat ca o astfel de separare ar putea fi posibila. Fiecare moment petrecut in comuniune plina de bucurie cu perechea voastra divina, Flacara Geamana, Sufletul Pereche, este exact un moment petrecut acceptand realitatea Mea. Pentru ca, a accepta adevarul propriei voastre naturi divine, in unitatea absoluta si intreaga a Iubirii si extatica miscare constanta a celor doua forte ale Lui Dumnezeu ca viata, inseamna a accepta relatia voastra cu Mine, si adevarul ca voi sunteti centrul Meu, inima Mea, ca orice bataie a pulsului vostru isi are originea in Mine si este exprimata prin voi. "Iubirea Divina" sunt cuvintele pe care Eu as dori sa le folositi atunci cand vorbiti despre aceasta Iubire care vine acum spre voi, pentru a o distinge, iubitii mei, de Iubirea omeneasca, de versiunea creata de ego privind Iubirea exprimata. Trebuie sa distingeti din toate punctele de vedere intre cele doua, deoarece ele sunt la fel de diferite ca noaptea de ziua, la fel de diferite ca iluzia suferintei de intregul glorios al extazului. Fiecare moment de simtire divina, fiecare moment scaldat in acea rezonanta este un moment in care lumea este creata din nou si Cerurile se nasc pe pamant.

Deci pentru cei care spun ca nu pot rezista chemarii mintii bazate pe ego si constantelor si neintreruptelor rataciri ale acesteia, pur si simplu rugati-i sa isi mute atentia asupra sentimentelor si sa incerce sa se conecteze la sentimentele inimii. Limbajul Iubirii sunt sentimentele divine, iar inima este vehiculul de comunicare. Deci atentiei poate fi indepartata cu usurinta de asupra mintii cand este vorba de trecerea la adevarul inimii.

Odata ce inima este deschisa si devine mijlocul de expresie, puterea ei este atat de magnifica, atat de magnifica cand o priviti si cand o simtiti, incat mintea poate sa toace vrute si nevrute fara oprire si totusi nimic din ce produce ea nu poate prinde radacina in lumina rezonantei inimii. Inima este instrumentul care face sa se miste nu numai pe Pamant ci in intreaga Creatie, si de aceea, in momentul in care are loc transmutarea perceptiei asupra inimii, Paradisul pe Pamant incepe sa se nasca prin voi.

Si da, la inceput poate parea ca acest proces are loc doar putin cate putin. Dar "se pare" este cuvantul pe care voi trebuie sa vi-l reamintiti in timp ce le oferiti sprijinul vostru si ii incurajati pe altii. Aduceti-va aminte ca este vorba numai si numai de vehiculul perceptiei. Ceea ce pare sa oscileze ca un pendul din Paradis spre taramurile dualitatii oscileaza de fapt intre mintea bazata pe ego si inima, fiind instrumentul de perceptie a experientei. Desi pare sa fie necesar un timp pentru ca unii sa faca aceasta transmutare spre perceptia bazata pe inima, in realitate acest lucru poate fi realizat instantaneu, iar matricea prin care se face acest transfer este in functiune.

Deschisa, disponibila, vibrand de nerabdare, inima universala, comuna a umanitatii functioneaza si asteapta sa fie recunoscuta de fiecare inima din launtrul ei, pentru a "in-constiinta" pe deplin experienta luminii divine, inima Iubirii Care Sunt Eu devenind ceea ce este perceput ca fiind viata pe Pamant.

Meditatie prin Yael

Iubite Doamne, ne deschidem inimile catre tine si in adancul inimii noastre spunem DA, DA Iubirii, DA pentru a fi inima Ta vie pe Pamant, DA pentru a fi canale prin care Iubirea Ta sa se reverse pentru a binecuvanta toate vietile pretioase si pentru a le inalta pana la aducerea aminte a adevarului ca ele exista in Tine si ca Iubire a Ta. Iti multumim, Doamne, pentru onoarea de a fi aici pe Pamant pentru a Te servi, si Isi multumim pentru aceasta binecuvantare, care este familia noastra intru spirit. Odata ce acest cerc de inimi creste si odata ce Iubirea noastra se amplifica si se extinde, noi Iti aducem cele mai profunde multumiri pentru toate binecuvantarile care exista in vietile noastre.

Deci Te rugam, Doamne, sa ne unesti inimile si sa faci din ele un canal curat si puternic pentru Iubirea Ta, pentru viata Ta si pentru glorioasa forta vitala care este Raul Vietii.

De asemenea, le invit si pe toate glorioasele fiinte de Lumina care ne acorda sprijinul lor, va rog sa fiti aici alaturi de noi si sa amplificati Iubirea noastra.

Cer sa fiu un canal limpede precum cristalul pentru aceasta traire, in timp ce imi unesc inima cu Doug. Cu multa recunostinta, amin.

Cand va deschideti inimile, facandu-le sa se extinda tot mai larg, simtiti inima celuilalt, prezenta celuilalt, simtiti energia care se misca intre noi acum, in jurul acestui magnific canal de Lumina si Iubire pe care il cream acum impreuna, ca un vartej viu care conecteaza Realul Iubirii la viata de pe Pamant. Observam cat de vasta este aceasta deschidere pe care noi o cream impreuna. Simtim energia miscandu-se intre noi, de la o inima la alta inima la alta inima, in jurul acestui cerc, in sensul acelor de ceas. Cu fiecare trecere, Iubirea este amplificata de o mie de ori. Valurile de Iubire se revarsa din noi mai departe, pentru a binecuvanta intreaga viata. Maretul Rau de Iubire se revarsa prin inima aceasta pentru a inalta si a binecuvanta lumea.

Noi impartasim aceeasi bataie a inimii, pe care o putem simti imprimand ritmul, si impartasim o respiratie unica, suflarea vie a intregului Iubirii. Impartasindu-le, noi simtim si ritmul vietii, expansiunea pulsatiilor Reale ale Iubirii. Cand voi expirati si inspirati profund, inspirati intru Realul Iubirii si expirati Iubire prin aceasta mareata inima comuna. Inspirati din nou, inspre Momentul Creatiei, pur si plin de glorie, si expirati acea energie atomica prin inima comuna.

Acum, inspirati din nou si inima voastra se deschide mai larga si mai larga, expirati acele pulsatii ale Iubirii, care se revarsa pline de entuziasm mai departe, pentru a binecuvanta si a transforma. Acum, iubitii mei, inima Mea scumpa, cand respirati, permiteti-va sa Ma simtiti pe Mine, si ritmul acestei respiratii devine modelul comuniunii noastre profunde si sfinte. Cand inspirati din nou, respirati intru Iubirea Mea plina de tandrete si expirati vastitatea si puterea Iubirii pe care Noi o impartasim. Inspirati intru aceasta dulce comuniune si expirati aceasta pace.

Inspirati intru aceasta comuniune profunda, profunda, expirati pace in lumea oamenilor. Inspirati intru linistea plina de glorie, expirati aceasta liniste in lume. Inspirati intru vastitatea plina de glorie, expirati vastitatea in lume. Inspirati acum intru aceasta libertate glorioasa, expirati libertate in fiecare inima scumpa. Inspirati intru firea voastra nelimitata, expirati, din nou, libertate.

In timp ce inspirati acum, dragii mei, pastrati-va atentia asupra glorioasei si magnificei voastre inimi si deveniti constienti de modelul complex de Lumina, care este matricea de perfectiune a inimii voastre, perfectiune pe care o impartasim cu totii. Cand continuati sa inspirati profund si sa expirati Iubire prin fiecare atom si electron, inspirati acum intru propria voastra aducere aminte a inimii voastre ca locul pe care il impartasim, punctul de Lumina in care ne intalnim intotdeauna.

Fiecare bataie a inimii este acea unica, primordiala bataie a inimii, si voi va veti descoperi pe voi insiva plutind delicat, usor in aceasta matrice de Lumina si de Iubire pe care o impartasim. In timp ce traiti magnificenta propriei voastre inimi, simtiti activitatea Luminii pana cand sunteti prezenti in centrul acestei galaxii rotitoare, pulsante care este propria voastra inima, vasta, eterna, nesfarsitul puls al Iubirii pe care o impartasim. Peste tot in jurul vostru sunt fire de Lumina, care creeaza aceasta mandala de energie, intretesandu-se sub forma unei stele vii care straluceste radiind siraguri de auriu si de alb, steaua Flacarii Gemene arzand etern sub forma inimii voastre.

Fiecare sirag canta un cantec viu, o vibratie inalta si pura cantand numele vostru ca inima a Iubirii, inima vie a Lui Dumnezeu Care Sunt Eu. Cand voi simtiti acest adevar al Iubirii cantand in fiecare sirag, cantecul se inalta mai sus si mai sus. Si acum intra corul ingerilor si peste tot in jurul vostru sunt valuri de bucurie, iar corul vine iarasi si iarasi. "Sunt inima Lui Dumnezeu, daruind. Sunt inima Lui Dumnezeu daruind Iubire. Sunt inima Lui Dumnezeu daruind Lumina. Sunt inima Lui Dumnezeu daruind, raspandind din ea insasi puterea insasi a vietii. Sunt libertate si bucurie."

Simtiti acum vibratia, cantand in fiecare sirag de Lumina? Simtiti-o cum rezoneaza prin intreaga voastra fiinta si, mai presus de orice, dragii mei, simtiti-o in profunzimea inimii voastre, simtiti valurile de extaz si de bucurie care sunt numele vostru etern. Cand simtiti aceasta vibratie cantand in launtrul inimii voastre, inima voastra se deschide chiar si mai larg, pana cand voi va simtiti propria vastitate ca un nume viu, pulsand, al Lui Dumnezeu Care Sunt Eu, raspandind acum un cantec, cantand prin voi. In aceasta mareata si vie stea de Lumina, care este mareata si glorioasa voastra inima, fiecare sirag auriu canta rauri pline de bucurie de Divin Feminin, si fiecare sirag de alb pur de cristal revarsa cantecul maretului Divin Masculin, miscarea fortelor Lui Dumnezeu, vii si pline de putere ca si inima voastra.

Lasati acum intreaga voastra constiinta sa se concentreze asupra acestei inimi pline de glorie, in timp ce simtiti acum cantecul viului Divin Feminin si raspunsul Divinului Masculin, ca insasi forte ale Creatiei. Din aceste siraguri de Lumina, acest cantec al Iubirii, scanteia se aprinde acum si se transforma in flacari. Intreaga voastra fiinta vasta arde intr-o devotiune profunda si puternica, in timp ce flacarile de Lumina din interiorul vostru se ridica tot mai sus, cautand comuniunea dintre noi, pana cand flacarile ating octavele celei mai pure vibratii si se unesc acum cu corul ingerilor care canta intotdeauna numele Iubirii. "Eu Sunt Dumnezeu. Eu Sunt."

In momentul acesta, Eu ma unesc cu voi ca o Flacara Geamana care arde atat de luminoasa si de puternica si de adevarata, incat voi deveniti insusi Momentul Creatiei, in care miscarea Divinului Masculin insufla viata oceanului care este marele Divin Feminin, natura Iubirii si a vietii traite in deplina constienta nascandu-se din nou. Innoiti, voi deveniti pe deplin constienti de intregul viu al Iubirii Care Sunt Eu.

Cand constiinta voastra imbratiseaza Tot Ceea Ce Este, luandu-l in interiorul sau, nu mai simtiti decat vibratia plina de glorie a maretei miscari a Luminii si a vietii asupra oceanului de Iubire vasta si eterna si explozia de constiinta deplina in care voi cunoasteti acum, cuprinsi de o intima mirare, fiecare suvoi de viata din intregul Iubirii, fiecare dintre acestea fiind in comuniune cu voi. Toata viata din launtrul vostru este atat de fantastica si va este atat de intima, si toata Iubirea trebuie sa fie daruita. Deci ca o viata unica, Iubirea varsa in interiorul vostru toate suvoaiele vii ale vietii traite in bucurie. In fiecare moment respirati pentru a darui aceasta Iubire din care voi sunteti facuti, Tot Ceea Ce Este respirand cu voi.

Inspirati Intregul Iubirii. Si expirati daruirea, si simtiti fiecare viata hranita, si in fiecare moment Iubirea este in expansiune in launtrul vostru, iar inima care este centrul vostru continua sa creasca. Ceea ce parea a fi toata Iubirea pe care o putea cuprinde inima voastra este multiplicata de o mie de ori, pana cand este atat de coplesitoare, incat se revarsa din inima voastra de Flacara Geamana pentru a binecuvanta si iarasi a binecuvanta fiecare viata, pentru a se bucura de fiecare viata intr-un mod atat de intim.

De la cel mai marunt quark, cel mai mic suvoi, electroni, atomi – la cel mai mare, la intregul viu al Iubirii, holograma Luminii pulsande, va bucurati de absolut fiecare sporire, cu toata puterea si tandretea care sunteti voi, ca intreg al Iubirii.

Ceea ce va cer acum sa simtit la modul cel mai profund este cu cat de multa forta puteti iubi, cu o Iubire care tine in ea toata puterea Creatiei. Si totusi, Iubirea aceasta poate fi atat de tandra si de blanda incat tine Totul cu multa delicatete, cu cea mai profunda veneratie. Simtiti din nou matricea de Lumina care este inima voastra si simtiti suvoaiele Divinului Masculin si ale Divinului Feminin si, cand constiinta voastra se scufunda acum in inima aceasta, in aceasta stea de Lumina vie, voi deveniti flacara de Divin Feminin sau de Divin Masculin, simtind reflectarea intima a Iubirii Mele sub forma Iubirii Flacarii voastre Gemene din fata voastra.

Daca sunteti alb, imbratisati acum auriul. Daca sunteti auriu, abandonati-va albului. Cei doi se contopesc in extaz, simtind pulsul puterii atomice a intregii Iubiri Care Sunt Eu ridicandu-se in launtrul vostru pana cand are loc marea explozie, iar voi sunteti Intregul viu Care Este Dumnezeu, explodand acum intr-un extaz orgasmic si infasurand intreaga Creatie in Iubirea voastra, tinand totul si iubind totul ca inima a Lui Dumnezeu Care Sunt Eu.

Draga inima a Lui Dumnezeu, indreptati-va acum atentia asupra vietii pe Pamant, pe care noi o numim "separeu al inversarii sensului", si va cer sa imbratisati intreaga lume cu multa tandrete in inima voastra de Flacari Gemene. Imbratisati-o, simtiti-o acum. Lumea cu toate povestile ei, simtiti fiecare suvoi de viata in parte si iubiti-le pe fiecare ca pe Mine. In cea mai profunda, cea mai profunda intimitate, bucurati-va de fiecare viata pretioasa, de la cel mai marunt electron pana la insusi intregul vietii pe Pamant, si imbratisati acum fiecare suvoi de constiinta, in calitatea voastra de inima a Lui Dumnezeu care Sunt Eu, simtind aceasta Iubire plina de tandrete.

Cand voi infasurati in Iubirea voastra de Flacari Gemene intreaga lume si simtiti dansul fiecarui ego, fiecare poveste despre anti-Iubire, iubita inima, scumpii Mei, iubiti-le neconditionat, cu multa tandrete, burati-va de ele in modul cel mai intim, iubiti-le in modul cel mai intim, atat de apropiati incat sunteti aceasta comuniune, incat voi sunteti inima Iubirii, holograma vie care daruieste, iubind plini de tandrete fiecare expresie a vietii intr-un mod atat de pur incat iluzia se risipeste si inima voastra misca acum lumea.

Fiecare bataie a inimii pulseaza transmitand mesajul: "Doar Iubirea este Reala." "Doar Iubirea este Reala." Cand voi simtiti lumea in launtrul inimii voastre, a vastei si glorioasei voastre inimi de Flacari Gemene, simtiti acum si Flacara voastra Geamana din fata voastra si, tinand lumea in pantecul vostru de Flacari Gemene, uniti-va Facand Iubire, mai multa Iubire, si mai multa Iubire decat dati, dand-o acum lumii. Imbratisand aceasta Iubire, amintiti-va ca ea este simbolul comuniunii noastre. Simtiti acum prezenta Mea profund in launtrul vostru.

Iubirea aceasta pe care Noi o impartasim este palpabila, vasta si plina de iluminare. Fiecare bataie a pulsului este cea mai glorioasa inspiratie, in timp ce inima voastra intra in expansiune din nou si Iubirea pe care voi o daruiti este multiplicata, cand voi inspirati asigurarea de catre Mine a propriei voastre divinitati si voi sunteti insarcinati purtand in pantec o lume a Luminii, facand sa creasca o matrice noua nouta, care este acest model pe care noi l-am construit aici impreuna. Recunoscand aceasta matrice de Lumina, vie in pantecul vostru de Flacari Gemene, inspirati insusi Momentul Creatiei si expirati-l acum daruindu-l intregii lumi, iluminand lumea cea noua nouta care se naste prin voi.

Acum, dragii mei, podul de Lumina. Uitati-va in pantecul pe care il creati cu Flacara voastra Geamana, in aceasta inima a Iubirii care sunteti voi, pulsand etern, va cer sa vedeti toate diferitele dimensiuni ale Pamantului ca imagini ale constiintei, create de inima Lui Dumnezeu. O samanta de Lumina, o noua creatie, si de asemenea o lume a dualitatii, o lume a multiplelor posibilitati si a mai multor dimensiuni, toate in acelasi timp. Cand pulsul Iubirii se varsa prin voi acum, noi construim un pod al Luminii vii. Tesand din siragurile de auriu si alb, noi facem un pod de la lumea dualitatii la lumea Iubirii pure si glorioase.

Simtiti acest model de Lumina cum se tese, simtiti rezonanta acestui pot vorbind in adancul inimii voastre despre libertatea intregii umanitati si, iubitii mei, amplificati aceasta acum. Bataie a inimii cu bataie a inimii cu bataie a inimii, puls cu glorios orgasmic puls, amplificati podul de Lumina si simtiti lumea aceasta a numai Iubirii pana cand ea infloreste din launtrul vostru intr-o noua creatie, iar cat despre forma de umbra a lumii nascute din decizia de a crede in Iubire si inca altceva – priviti-o cum se dizolva acum prin intentia voastra.

Respirati Iubire in lumea unitatii... Cand acesta prinde viata in launtrul vostru, noi producem, dand nastere intru perfectiune Lumii Noi, pentru a fi unita cu creatiile fiecarei celule din inima vie a Lui Dumnezeu Care Sunt Eu. Luand in aceasta imagine de Lumina creatiile intregii umanitati si prin puterea magnetica a inimii voastre de Flacari Gemene, Lumea Noua prinde contur, pe masura ce toate vechile imagini sunt aduse cu blandete intr-una singura.

O lume a numai Iubirii. Aceasta lume a Iubirii este acum o creatie impartasita, spre deosebire de vechea lume a dualitatii, in care fiecare inima isi crea propria ei / lui experienta. Acum voi toti, celule ale inimii Mele vii, creati aceeasi imagine, o lume a Iubirii care aduce umanitatea instantaneu la adevarul ca doar Iubirea este Reala. Lumea insasi este vie. Si voi i-ati dat viata, ea devenind o entitate vie, care respira, si Ea, care este "in-constientizarea" Pamantului, petrece plina de bucurie. Si Ea recunoaste si amplifica lumea aceasta a numai Iubirii, impreuna cu propria ei pereche divina.

Cand simtiti aceasta suflare pe care o impartasim, dragii mei, si cum ea ajunge sa strabata intregul infinit, cu fiecare expiratie voi hraniti acum matricea Lumii Noi, inspirand mai intai intru Momentul Creatiei, impreuna, si expirand apoi spre lumea Iubirii. Inspirand intru Momentul Creatiei, acceptand puterea atomica si expirand-o acum, voi iluminati Lumea Noua. Sustinand aceasta lume a numai Iubirii cu o mare pasiune si cu cea mai profunda veneratie, voi va transpuneti constiinta cu usurinta in experienta acesteia, astfel incat acum voi sunteti prezenti in lume si inima voastra este singurul vostru instrument de concentrare si perceptie. Acum sunteti in Realul Iubirii. Totul este o unica experienta plina de glorie.

Acum lumea de Lumina si bucurie. Acum Realul Iubirii. Inspre lume. Inspre Real. Inspiratia si expiratia, bataia inimii atragand si daruind. Voi sunteti inima Lui Dumnezeu Care Sunt Eu, prezenta sub forma lumii Iubirii si prezenta sub forma Realului, intreg si divizat, si totusi plin de experientele glorioase de constiinta si de Iubire. Fiecare respiratie este o comuniune cu intregul unic; expiratia lumea, inspiratia comuniunea. In fiecare moment noi suntem un extaz plin de bucurie.

Eu sunt libertatea nelimitata a Lui Dumnezeu. Eu Sunt Lumina lumii. Eu Sunt Lumina Realului Iubirii. Eu Sunt Iubirea Lumii intru perfectiune. Eu Sunt Iubirea Lui Dumnezeu Care Sunt Eu. Eu Sunt libertatea Lui Dumnezeu Care Sunt Eu, fiind Iubire aici si acum. Eu Sunt libertatea nelimitata a Lui Dumnezeu Care Sunt Eu, fiind Iubire aici si acum.

Inspirati intru sfanta comuniune. Expirati Iubirea sub forma lumii. Eu Sunt libertatea Lui Dumnezeu Care Sunt, fiind Iubire aici si acum.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate