colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Μηνύματα από τον Θεό

Αρκεί η πίστη μιας καρδιάς, για να απελευθερώσει την Αλήθεια σχετικά με τον Πόνο. Δια μέσω των Yael και Doug Powell από τον Κύκλο του Φωτός στην Αμερική

Ελάτε κοντά μου. Αφήστε την Αγάπη μου να σας καθαρίσει. Αφήστε το γλυκό φως της χάρης να σας γεμίσει. Είναι η θεία χάρη αγαπημένοι μου, που σας λέει ότι όλη σας η ζωή είναι, κάθε καλό και υπέροχο πράγμα. Είναι όλο μου το δώρο. Γιατί, πράγματι, σας έβαλα στον Παράδεισο μες τα βασίλεια της Αγάπης, κι απλά είναι βέβαιο ότι ο παράδεισος παραμένει, περιμένοντάς εσάς, για να τον ανακηρύξετε Νέα Γη.

Έτσι, εξακολουθώ να σας ανυψώνω προς την Πραγματική Αλήθεια και να σας θυμίζω ότι κάθε καρδιά θυμάται, αλλά η συνείδηση του καθενός θα ανθίσει με την ταχύτερη συχνότητα που μπορεί. Ακόμη, όπως ήδη ξέρετε, στρώνουμε το μονοπάτι αυτό μαζί με τους υπόλοιπους που βρίσκονται εδώ επίσης, για να το κάνουν αυτό, και δημιουργείτε ένα πολύ πιο σύντομο μονοπάτι για να ακολουθήσουν οι αγαπημένοι μου. Σας υπενθυμίζω ότι εκείνο που πρέπει να απελευθερωθεί είναι η πίστη ότι έχετε να απελευθερώσετε πράγματα. Καθώς κάνουμε αυτό το επόμενο βήμα στην αφύπνιση, θα πρέπει να θελήσετε να απελευθερώσετε κάθε άλλο βήμα πριν, και να έρθετε σε Μένα με ανοιχτή καρδιά, αποδεχόμενοι το δώρο της Αγάπης μου. Όταν σας είχα πει από καιρό ότι πρέπει να απελευθερώσετε την ανθρώπινη ταυτότητά σας, ένα μέρος σας εξακολούθησε να πιστεύει ότι αυτή η απελευθέρωση θα έρχονταν σταδιακά, ότι θα πρέπει να θεραπεύσετε όλα τα πιστεύω της καρδιάς που έχουν δημιουργήσει το πέπλο του διαχωρισμού και του φόβου.

Έτσι κάθε φορά που θα σας ανυψώνω στα βασίλεια της Αγάπης, θα επιστρέφετε πιστεύοντας ότι είχατε να ξεθάψετε κατά κάποιον τρόπο τα λάθος πιστεύω που κρύβονταν μέσα σας, κι όχι υπολογίζοντας απλά ότι υπάρχει μόνο ένα λάθος πιστεύω, το πιστεύω στην περιορισμένη σας ανθρώπινη καλοσύνη, στο πιστεύω ότι πρέπει να αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, να βλέπετε τι έχει αντιστραφεί, ακόμη κι όταν σχεδιάζατε το διάγραμμα της μετατόπισης της ταυτότητάς σας σε Εμένα ως Αγάπη, στην Αλήθεια σας ως μια ζωντανή καρδιά. Τώρα επιτέλους είστε έτοιμοι να αγκυροβολήσετε αυτό το βήμα, ανακηρύσσοντας την αλήθεια σας ότι είστε η Καρδιά μου, αν πιστεύατε σε κάτι λανθασμένο και μεταμορφώσετε αυτην αντιστροφή, κοιτάζοντάς την μέσα στην Αγάπη, ο καθένας σας θα οδηγηθεί στο να επιστρέψει πίσω, εδώ.

Αν η προσοχή σας δημιουργεί και την αναλώνετε στο να ξεθάβετε τα λάθος πιστεύω της καρδιάς σας, τότε τα λάθος πιστεύω είναι εκείνο που πιστεύετε και δημιουργείτε. Συνεπώς, από τη στιγμή που πραγματικά θα πάρετε την απόφαση να μη πιστεύετε πλέον στο ψέμα, το φέρνετε μπροστά σε Εμένα κι από εκείνη τη στιγμή δεν εισέρχεστε πλέον εκεί.

Δεν μπορείτε να μεταμορφώσετε το ψέμα θέτοντας την προσοχή σας εκεί. Μπορείτε μόνο να μεταμορφώσετε την αντιστροφή με το να εστιάζεστε στην Αγάπη. Τότε η Θεία Χάρις αναλαμβάνει και μπορείτε να ζείτε στον παράδεισο. Ήρθε τώρα η ώρα αγαπημένοι για σας να μη πηγαίνετε πλέον εκεί. Ήρθε ο καιρός να τυλίξετε την παλιά ανθρώπινη ταυτότητά σας και πράγματι να επιλέγετε να μη γυρίζετε εκεί πίσω. Ω, αγαπημένοι μου, είναι πράγματι αλήθεια ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να προχωρήσει είναι η πίστη σας στο υποσυνείδητο, και σε όλα τα πράγματα έχετε ακόμη να δουλέψετε. Δεν υπάρχει ποτέ τέλος σ εκείνο τον δρόμο. Αλλά, μη σπρώχνετε το κομμάτι αυτό (σχετικά με τα πιστεύω της καρδιάς σας) μακριά. Αντίθετα, αγαπημένοι, απλά αγαπήστε το. Δημιουργήστε του μια σφαίρα φωτός και με αγάπη ανασυνδέστε το, επιλέγοντας μόνο να εστιάζεστε στον Ουρανό επί της Γης, ακόμη κι αν συμβαίνει κάτι που φαίνεται να αποδεικνύεται διαφορετικό.

Γιατί, όλα έχουν να κάνουν με την συν-δημιουργική σας προσοχή, την εστίασή σας, με τις φλόγες της ζωής σας. Από αυτό το λεπτό και στο εξής, αφήστε την ανθρώπινη ταυτότητά σας πραγματικά να φύγει. Θέστε επάνω της εκείνο το σημάδι που έχετε χρησιμοποιήσει με το νου σας πριν: Μη πάτε εκεί. Αντίθετα, αγαπημένοι, ζήστε στον παράδεισο που σας έχω δώσει.

Η ανθρώπινη ταυτότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Αλλά εκείνο που εξακολουθεί να συμβαίνει είναι ότι συνεχίζετε να ανακηρύσσετε αυτήν πιστεύοντας ότι είχατε να καταλάβετε πράγματα που θα σας επέτρεπαν να θεραπεύσετε το σώμα σας, τους φόβους σας, όλα.

Δεν υπάρχει ανάγκη να τα θεραπεύσετε γιατί η εστίασή σας επάνω τους ξεπερνά σε βαρύτητα οποιαδήποτε κατανόηση μπορεί να κερδηθεί. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Είστε επιτέλους έτοιμοι να το ακούσετε. Δεν μπορείτε να τιμάτε τους φόβους σας, ό,τι κουβαλάτε. Ω, για όλους εσάς είναι ψεύτικα είδωλα, που σας ζητώ να μη τα βάζετε σε πρώτη προτεραιότητα από μένα, ψεύτικα είδωλα ταυτοτήτων εγωιστικών νοών, που σας βλέπουν διαφορετικά απ ότι η Αγάπη. Πρέπει να εστιαστείτε στην Αλήθεια, όχι στο ψέμα και την αυταπάτη. Κι από τη στιγμή που θα γίνει αυτή η επιλογή, κάθε ζωή μπορεί να στραφεί και να διώξει την αντιστροφή. Είναι πολύ απλό. Επιλέξτε να ζήσετε στον παράδεισο, κι αφήστε τη χάρη της Αγάπης μου, αγαπημένοι, να κάνει τη μεταμόρφωση για σας. Όλα τα ψέματα του διαχωρισμού, όλους τους φόβους του εγωιστικού νου....απλά δώστε τα σε μένα και μετά εμπιστευθείτε ότι βρίσκονται τώρα σε απαγορευμένη περιοχή, εκτός κι αν τους στείλετε αγάπη. Κάθε πρότυπο φόβου, κάθε πιστεύω καρδιάς στην εγκατάλειψη, κάθε απόρριψη Αγάπης, όλα τα τρελά πράγματα που πληγώνουν, όλα αυτά θα τα μετουσιώσω για σας μέσα στον κύκλο της Θείας μου χάριτος. Δημιουργείτε για τον εαυτό σας μια νοητική εικόνα Χρυσού Κύκλου Μετουσίωσης, όπου θα εναποθέσετε την ανθρώπινη ταυτότητά σας για μένα για να την μετουσιώσω σε Αγάπη. Αν για κάποιο λόγο επιστρέψετε και ξαναπαιτήσετε κάτι.....μόλις το αντιληφθείτε παρακαλώ ξαναεπιστρέψτε το εκεί! Μη το αφήνετε να παραμείνει και να ξαναβρεί το δρόμο του μέσα σας.

Πάνω απ όλα, εμπιστευθείτε με και μη πάτε εκεί καθόλου. Αντίθετα, ζήστε μες την Νέα Γη του Ουρανού επί της Γης, νιώθοντας το τη κάθε στιγμή. Η οδός του παλιού κόσμου δεν κάνει πλέον για σας. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζει για κάποιους. Αλλά, αν κάποιος βρεθεί μπροστά σας αγαπημένοι, δουλειά σας είναι να τον / την βοηθήσετε να πάει αμέσως στη καρδιά, πιστεύοντας στην αλήθεια του Πραγματικού που βρίσκεται πίσω από αυτό, στην αλήθεια ότι υπάρχει αντεστραμμένο πρότυπο, και να δει ...την αλήθεια που έχει αντιστραφεί μέσα σε ένα πιστεύω περιορισμένης ανθρωπιάς.

Εκείνο που αποκαλείτε υποσυνείδητος νους είναι απλά τα παλιά πιστεύω της καρδιάς. Είναι η αποθήκη του εγωιστικού νου του παρελθόντος, που αρέσκεται να αντλεί συνεχώς ξανά και ξανά, και χρησιμοποιείται για να επηρεάζει το τώρα σας και το μέλλον. Αλλά κι αυτός δεν είναι πραγματικός.

Σας υπόσχομαι ότι το μόνο αληθινό πράγμα που υπάρχει στη ζωή σας είμαι εγώ, η αλήθεια, η καρδιά του Θεού. Βάλτε τα όλα μέσα στον Κύκλο Μεταμόρφωσης κι επιλέξτε να εστιαστείτε στον Ουρανό επί της Γης. Εστιαστείτε στη Χαρά και το γέλιο. Εστιαστείτε στη καρδιά σας και κάντε εκείνο που σας λέει η καρδιά σας, κι όχι η εγωιστική σας σκέψη. Κι αν έχετε πρόβλημα διάκρισης, τότε αφήστε τη θέλησή σας σε Μένα, κι εμπιστευθείτε ότι εκείνο που έρχεται στη ζωή σας θα εξακολουθήσει να σας δίνει τα κλειδιά για να επιλέξετε να ζείτε την αγάπη, σαν ένας ζωντανός διδάσκαλος. Διαλέγοντας να βρίσκεστε στον Παράδεισο, πείτε Ναι, στο να αγαπάτε τη Ζωή, στην χαρμόσυνη χαρά κι ευημερία, στην ακόμη μεγαλύτερη πληρότητα που έρχεται με το να με υπηρετείτε.

© Circle of Light

This work is licensed under a Creative Commons License

© Πνευματικά Δικαιώματα για την Ελληνική Γλώσσα Angels House University 2006-7

Είστε ελεύθεροι να αντιγράψετε, να διανέμετε, να εκθέσετε και να παρουσιάσετε αυτήν την εργασία υπό τους εξής όρους: Πρέπει να αναφέρετε τους Συγγραφείς και την Ιστοσελίδα τους http://www.circleoflight.net και έπειτα τα εξής η Μετάφραση και η Επιμέλεια για το Channeling της Yael και Doug Powell έγινε από το Angels House University το οποίο αναγνωρίζεται από τους Συγγραφείς ως Επίσημος Οργανισμός, για την απόδοση των μηνυμάτων τους στην Ελληνική Γλώσσα και την Ιστοσελίδα http://www.angelicreiki.eu κάτω από το κείμενο.

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Για διαφημιστικούς σκοπούς, δεν πρέπει να αλλάξετε, να μετασχηματίσετε ή να προσθέσετε οτιδήποτε σε αυτήν την εργασία. Για οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση ή διανομή, πρέπει να ενημερώσετε επακριβώς τους υπολοίπους για τους όρους άδειας-χρήσης αυτής της εργασίας. Αυτοί οι όροι μπορούν να παραμεριστούν εάν πάρετε την άδεια από τον κάτοχο των δικαιωμάτων. Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό χρησιμοποίησης πρέπει να έχετε άδεια από τους Συγγραφείς και τον οργανισμό του Angels House University. Κάθε άλλη δράση σημαίνει παραβίαση του Νόμου 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα, καθώς και του Καρμικού Νόμου.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate