colTranslationsWe are honored to share the Messages from God
in the languages of the world.
world1
Η Προσεκτική Αναβάθμιση Συναισθημάτων προς βοήθεια Δημιουργίας του Ουρανού επάνω στη Γη.

Δια μέσω των Yael και Doug Powell από τον Κύκλο του Φωτός στην Αμερική

Ο Κύκλος του Φωτός ευχαριστεί βαθύτατα τους αδελφούς μας Πασχάλη και Φρίξο από το Angels House University στην Ελλάδα για τις γενναιόδωρες μεταφράσεις για τα μηνύματα από το Θεό στην Ελληνική γλώσσα. Αν διαβάζετε αυτά τα Μηνύματα στα Ελληνικά και έχετε απορίες, ελπίζουμε να τις στείλετε στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μηνύματα από τον Θεό Η Προσεκτική Αναβάθμιση Συναισθημάτων προς βοήθεια Δημιουργίας του Ουρανού επάνω στη Γη. Δια μέσω των Yael και Doug Powell από τον Κύκλο του Φωτός στην Αμερική

Σε κάθε στιγμή, αγαπημένοι, όπως αναπνέετε, αναπνεύστε κατευθείαν μέσα στην ΜΙΑ Μεγάλη Αναπνοή του Θεού, κι αφήστε όλα τα όρια και τους προκαταλήψεις σας να φύγουν και να πέσουν. Κάθε πρωί σας ζητώ να έρχεστε και να στέκεστε στο φως. Αφήστε το μεγάλο ποτάμι αυτής της ζώσας αγάπης να σας καθαρίζει, κάθε μέρα. Όμως, όχι σε κάτι πιο περιοριστικό, αλλά μάλλον σε κάποιον πιο ελεύθερο. Το πιο μεγάλο Μονοπάτι που μπορώ να σας δώσω για να σας βοηθήσω είναι αυτό. Καθώς θα λούζεστε μέσα σε αυτό το Ποτάμι που είναι η ουσία της Ζώσας Αγάπης μου, κάθε τι που είναι ανθρώπινο απλά ξεπλένεται και φεύγει. Κάθε συλληφθείσα ιδέα πτώσης, ή απώλειας του χαρακτήρα σας, των πιστεύω σας για την αμαρτία, την ασθένεια, τον χαμό ή τον θάνατο, όλα τους απλά καθαρίζονται. Δεν είναι πλέον η δόμηση της ζωής, όπως την φτιάχνω τώρα, ύστερα, και μετά.

Έτσι, οτιδήποτε βρίσκεται μέσα σας ως πιστεύω ανθρώπινης ιδιότητας, οποιεσδήποτε παλιές περιοριστικές σκέψεις, οποιεσδήποτε παλιές αποτυχίες, οτιδήποτε όχι αρκετά τέλειο όπως φαίνεται με τον εγωιστικό σας νου, αφήστε τα όλα να πλυθούν μέσα στο λαμπερό φως. Γιατί το ποτάμι της ζωής είναι η Θεία χάρη του Χριστού γιατί το φως του Χριστού είναι και θα είναι πάντα Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. Καθώς γνωρίζετε όλο και καλύτερα εκείνο που δεν είναι η ένδοξη αλήθεια σας, μπορεί απλά να πλυθεί και να φύγει μακριά. Σας ζητώ να λούζεστε μες το Ποτάμι του Φωτός κάθε μέρα. Κι αφήστε το να σας καθαρίσει μέχρις ότου θυμάστε πραγματικά το ένδοξο συναίσθημα της ελευθερίας και της ολότητας. Έπειτα, συντονίστε όλη σας τη ζωή με αυτά τα συναισθήματα.

Είστε ελεύθερες και λαμπερές υπάρξεις! Και καθώς η εποχή του Χριστού πράγματι αρχίζει, τα συναισθήματα αυτά είναι που θα φέρουν την εμπειρία αυτή εδώ, για σας, για να την ζήσετε μέσα σε αυτόν τον κόσμο. Τότε και μόνο τότε θα είστε ελεύθεροι να βιώσετε την κληρονομιά σας, της ελευθερίας και της αφθονίας και της δίχως τέλος ζωής

Εκείνο που θέλω να αντιληφθείτε σήμερα είναι ότι τίποτα ανθρώπινο δεν μπορεί να γαντζωθεί επάνω σας πια. Έχετε την ιδιαίτερη επέμβαση του Χριστού. Όχι μόνο εσείς, αλλά ολόκληρη η ανθρωπότητα. Μπορείτε να είστε ελεύθεροι. Το πέπλο σηκώνεται, και για να σας δωρίσω το τι σημαίνει αυτό, ζήτησα από τον πολυαγαπημένο Ιησού και την Δίδυμη Φλόγα του της Αγάπης να λούσουν όλη την ανθρωπότητα μέσα στην Μεγάλη τους Καρδιά, ξανά και ξανά.

Όχι μόνο δεν βρίσκεται εκεί όπως πάντα το ένδοξο Ποτάμι της Ζωής, αλλά μέσα από αυτούς τώρα γίνεται, προσωποποιείται. Είναι ενσαρκωμένοι μες την Αγάπη τους. Αυτή η ενσάρκωση, αγαπημένοι, είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους σας. Γιατί κι εσείς είστε η ενσάρκωση της Δίδυμης Φλόγας της Αγάπης, και υπάρχουν πολλά ακόμη περισσότερα που μπορούν να σας διδάξουν. Αλλά, κυρίως, αγαπημένοι μου, σας ζητώ να νιώσετε ότι αυτός ο εξαγνισμός σας καθαρίζει, αφού πραγματοποιείται εις το όνομα της Αγάπης του ζώντος Χριστού.

Γιατί σε όλα αυτά το κλειδί είναι τα συναισθήματα. Εκείνο που νιώθετε το στέλνετε έξω σαν κραδασμό, ο οποίος μετά μαγνητίζει σε σας την εμπειρία σας στη ζωή. Και είναι καιρός για όλους εσάς να δονείστε στο κραδασμικό επίπεδο του Χριστού. Τώρα όσο πιο πολύ αισθάνεστε κάτι, τόσο πιο πολύ το νιώθετε, γιατί βέβαια, έλκει επάνω σας περισσότερη από την ίδια ενέργεια. Έτσι, τώρα σας ζητώ, όλοι σας, να συντονίσετε προσεκτικά τα συναισθήματά σας, ώστε να μπορέσει να υπάρξει όλο και περισσότερο φως, περισσότερη Αγάπη εδώ, επιτρέποντάς μου έτσι να σας στέλνω κι άλλα σε σας ώστε να πλημμυρίσετε.

Γιατί όλοι σας έχετε την ικανότητα να κάνετε την επιλογή να νιώσετε αυτή την Αγάπη, αλλά πολλοί άλλοι δεν καταλαβαίνουν ακόμη ότι μπορούν να έχουν αυτό το επίπεδο συναισθημάτων. Γι αυτό υπάρχουν τα εργαστήρια Δίδυμης Φλόγας στον Κύκλο του Φωτός...για να φέρουν κι άλλους εδώ να βυθιστούν μέσα στα αισθήματα της Ύψιστης Αγάπης, και να αντιληφθούν ότι είναι πιθανό να γίνει και σ' αυτούς. Έτσι, για να ζήσετε μέσα σε αυτό το φως, για να κρατήσετε αυτόν το κραδασμό, σας ζητώ τώρα να αναγνωρίσετε κάθε μοναδικό συναίσθημα που έχετε και να καταλάβετε τι φέρνει σε σας. Να είστε ενήμεροι επίσης αγαπημένοι ότι, εάν έρθει κάτι που αλλάζει τα συναισθήματά σας., αλλάζει και τον τόνο του συντονισμού σας. Σας ζητώ να κάνετε ό,τι μπορείτε, από το να πληγώσετε κάποιον άλλο, να μετατοπίσετε τα συναισθήματά σας όσο πιο γρήγορα γίνεται πίσω προς το επίκεντρο της Αγάπης.

Γιατί, όσο πιο μεγαλύτερο είναι το χρονικό διάστημα όπου κρατάτε έναν άλλο συντονισμό, ένα άλλο συναίσθημα και όχι την ένδοξη Αγάπη, τόσο πιο πολύ θα έλκετε αυτή την δόνηση στον εαυτό σας. Αυτό ήδη το ξέρετε. Όμως, θα ήθελα επίσης να αντιληφθείτε ότι εσείς σαν Δίδυμες Φλόγες είστε πολύ-πολύ ισχυροί. Έτσι, οτιδήποτε κρατάτε μέσα στο συναισθηματικό σας σώμα, έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να εκδηλωθεί λόγω του επιπέδου του φωτός σας. Κάθε μέρα γίνεστε μια τρομερή δύναμη.

Έτσι, όπως προστατεύονται καλά εκείνοι που αφυπνίζονται και δεν καταλαβαίνουν ότι είναι συν-δημιουργοί, έτσι κι εδώ πρέπει να ζητήσω σε σας και σε όλους εκείνους που εργάζονται εδώ, με τον ερχομό του φωτός να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Επομένως, όχι μόνο παρατηρώντας προσεκτικά τα συναισθήματά σας, αλλά λούζοντάς τα επίσης αγαπημένοι, μέσα στην ακτινοβολία του ζώντος Χριστού θα παραμείνετε εστιασμένοι και καθαροί και σε υψηλή δόνηση. Θα μπορείτε να βοηθήσετε όλους εκείνους που ζουν επάνω στη Γη να κερδίσουν και πάλι την ελευθερία τους μέσω αυτής της Αγάπης.

Και αγαπημένοι, σας ζητώ επίσης για άλλη μια φορά να συντονίσετε ολόκληρη τη ζωή σας με την Πραγματική Αλήθεια, με τον συντονισμό του Ποταμού της Ζωής κάθε πρωί. Προσθέστε την θέλησή σας μέσα στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ, γιατί αγαπημένοι, σας χρειάζομαι να με βοηθήσετε να εκδηλώσω τον Ουρανό επάνω στη Γη. Μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό, γιατί ζείτε εδώ, σε αυτόν τον κόσμο. Είστε ενσωματωμένη Αγάπη για την μετατόπιση της ψευδαίσθησης και συν-δημιουργείτε τώρα δια μέσω του συντονισμού ή του συναισθήματος. Αγαπημένοι, σας παρακαλώ να το θυμάστε. Να θυμάστε αυτό και να το χρησιμοποιείτε για να με βοηθήσετε. Ξεπλένετε τον εαυτό σας, καθαριστείτε στο Ποτάμι της Ζωής και μετά μείνετε παρόντες πλήρως με τα συναισθήματά σας. Ανυψώστε τη ζωή σας, σε κάθε τομέα, κάθε μέρα. Παρακαλώ κάντε την εναρμόνιση της αφθονίας σας, για τα πλούτη και την υγεία σας. Και μετά τυλίξτε τα όλα μέσα στην Αγάπη του Θεού, που ΕΙΜΑΙ, που είναι ο Ζωντανός Χριστός.

Ω, αγαπημένοι μου, πόσο θέλω για σας, για τον καθένα σας, να βιώσετε την ελευθερία...να γνωρίζετε τον μεγάλο συντονισμό, να το νιώθετε να ρέει από μέσα σας, να χορεύει και να γιορτάζει μέσα από σας, φωτίζοντας την ύπαρξή σας. Παρακαλώ επικαλεστείτε Με και με τον συντονισμό για να δημιουργείτε την ενέργεια της ζωής που χρειάζεστε καθώς θα αποκαθιστάτε την πηγή της παρηγοριάς σας. Η ενέργεια όντως μετατοπίζεται με έναν πολύ μεγάλο τρόπο. Και μόλις το κάνει αυτό, γίνεται διαθέσιμη πλήρως για να κάνει αυτή την καινούργια δουλειά του χτισίματος της Πραγματικής Αλήθειας του Ουρανού επί της Γης, εδώ. Έτσι, η γνώση της λειτουργίας του συντονισμού και μια νέα επικοινωνία Μαζί Μου και με την δική σας ζωή, μέλλει να γίνει επιτακτική, αν θέλουμε να πετύχουμε. Έτσι, σας ζητώ αγαπημένοι μου, να βαθμονομείτε προσεκτικά τα συναισθήματά σας, φροντίζοντας πάρα πολύ να είναι η ευλογία της Αγάπης, συνειδητά στην κάθε Παρούσα Στιγμή.

Όσο απελευθερώνετε τον νου και γίνεστε παρόντες πλήρως, όσο ανοίγετε την καρδιά σας σε αυτή την ένδοξη αγάπη, όσο την διαχέετε προς τους άλλους, θα ανακαλύπτετε κάτι πολύ σημαντικό, ότι καθώς είστε πλήρως παρόντες μαζί με το Ποτάμι της Ζωής, ζωντανοί μέσα σας, όλο κι όλο που έχετε να κάνετε είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι, και τα συναισθήματα της ύψιστης έκφρασής του, θα βρίσκονται άμεσα ζωντανά μέσα σας.

Να θυμάστε ότι ο συντονισμός βασίζεται στην εστίαση. Αν εστιάζεστε σε κάτι που δεν θέλετε, αυτό είναι που θα ελκύσετε, γιατί θα βρίσκονται εκεί τα συναισθήματα και η εστίασή σας. Βοηθήστε να επιτευχθεί ο Νέος Κόσμος, κρατώντας τον παλιό κόσμο μες τις καρδιές σας. Να θυμάστε να μην έχετε αντίσταση, αλλά μάλλον να χρησιμοποιείτε την δύναμη της Αγάπης. Είμαι μαζί σας, λούζοντάς σας μέσα σε αυτή την Αγάπη.

ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΡΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ελάτε και βυθίστε τον εαυτό σας μες την ομορφιά του Κύκλου του Φωτός κι εξερευνήστε μαζί μας: Το κάλεσμα για υπηρεσία, τον σκοπό των πιστεύω της Καρδιάς μες τη ζωή μας, την καρδιά σαν σύνδεσμο με την Πραγματική Αλήθεια. Την απελευθέρωση από το Εγώ Χτίζοντας μια ομαδική καρδιά, Πνευματική Οικογένεια, μια καρδιά. Την Ζωή με την Συνειδητότητα του Ποταμού της Ζωής και της Καρδιάς, Επιλέγοντας έναν κόσμο Αγάπης, την Ζωή της Υπηρεσίας, τους Εργάτες του Φωτός, την Απόφαση Απελευθέρωσης των Ανθρώπινων Ταυτοτήτων. Τις Δίδυμες Φλόγες, τις δυνάμεις της Δημιουργίας. Η Δίδυμη Φλόγα αντανακλά την αληθινή κατάσταση της καρδιάς σας. Το δόσιμο ευγνωμοσύνης για τις Θείες Παροχές του Θεού: Αδελφές Ψυχές, κι Απελευθέρωση από το Εγώ.

© Πνευματικά Δικαιώματα για την Ελληνική Γλώσσα Angels House University 2006-7

Είστε ελεύθεροι να αντιγράψετε, να διανέμετε, να εκθέσετε και να παρουσιάσετε αυτήν την εργασία υπό τους εξής όρους: Πρέπει να αναφέρετε τους Συγγραφείς και την Ιστοσελίδα τους http://www.circleoflight.net και έπειτα τα εξής η Μετάφραση και η Επιμέλεια για το Channeling της Yael και Doug Powell έγινε από το Angels House University το οποίο αναγνωρίζεται από τους Συγγραφείς ως Επίσημος Οργανισμός, για την απόδοση των μηνυμάτων τους στην Ελληνική Γλώσσα και την Ιστοσελίδα http://www.angelicreiki.eu κάτω από το κείμενο.

Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί: Για διαφημιστικούς σκοπούς, δεν πρέπει να αλλάξετε, να μετασχηματίσετε ή να προσθέσετε οτιδήποτε σε αυτήν την εργασία. Για οποιαδήποτε επαναχρησιμοποίηση ή διανομή, πρέπει να ενημερώσετε επακριβώς τους υπολοίπους για τους όρους άδειας-χρήσης αυτής της εργασίας. Αυτοί οι όροι μπορούν να παραμεριστούν εάν πάρετε την άδεια από τον κάτοχο των δικαιωμάτων. Για οποιοδήποτε άλλο σκοπό χρησιμοποίησης πρέπει να έχετε άδεια από τους Συγγραφείς και τον οργανισμό του Angels House University. Κάθε άλλη δράση σημαίνει παραβίαση του Νόμου 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα, καθώς και του Καρμικού Νόμου.

sidebar-stars-long-5


sidebar-stars-long-4


sidebar-stars-long-8
line

line
sidebar-sign-up
line
donate